FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Finanselever til Lokal Forsikring 


Brænder du for salg, eller for behandling af skader? Og brænder du for at levere en excellent kundeoplevelse?

Så er det måske netop lige dig, vi leder efter. 

Vi er nemlig på jagt efter branchens bedste finanselever til et 2-årigt elevforløb med start 1. september 2021. 

I år søger vi elever til både vores Kundeservice og Skadeafdeling, som alle starter samtidig. 

Finanselev med fokus på salg

Her vil du indgå som en del af en sprudlende salgsorganisation i vores Kundeservice på vores hovedkontor i Næstved. Teamet består af 17 kollegaer, hvoraf 11 sidder på vores Lokalkontorer og resten på hovedkontoret i Næstved. 

Finanselev med fokus på skade

Her vil du indgå som en del af en fagligt stærk og effektiv skadeafdeling på vores hovedkontor i Næstved. Teamet består af 11 kollegaer, heraf seks skadekonsulenter og fem taksatorer. 

For begge stillinger gælder, at arbejdsdagen er kendetegnet ved godt humør, faglighed og høje ambitioner. Opgaverne løses både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger, som står klar til at hjælpe dig godt i gang. 

Som elev hos os får du kendskab til alle områder af forsikringsfaget. Teorien får du på Finansuddannelsen, som er en del af elevtiden, og du bliver tilknyttet en fast kontaktperson, der vil følge dig gennem hele dit elevforløb.

Undervejs i forløbet vil du få mulighed for at få større indblik i arbejdet i andre af selskabets afdelinger. Vi har mulighed for at tilrettelægge forløbet, så det passer til dig og dine interesser. 

Er du vores nye elev?

Vi har høje forventninger til dig. Vi forventer, at:

  • Du har afsluttet/forventer at afslutte HHX, STX, EUX eller HF med et godt resultat.
  • Du har flair for IT og er god til at tilegne dig ny viden.
  • Du er udadvendt og har lyst til at kommunikere med vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger.
  • Du er loyal, ansvarsbevidst og arbejdsom – og har let til smil.
  • Du har lyst til at lære forsikringsfaget at kende fra bunden.
  • Du har lyst til at arbejde med salg – primært via telefonen, men også ved personligt fremmøde eller
  • Du har lyst til at arbejde med skadebehandling – primært via telefonen, men også på skrift ved besvarelse af kundehenvendelser.

Vi tilbyder:

En spændende og afvekslende elevstilling, som du får mulighed for at påvirke. Du bliver en del af et velfungerende team, som bakker op om hinanden og har kunden i fokus. Vi tilbyder gode ansættelsesvilkår, og naturligvis overenskomstmæssig løn under hele elevforløbet. 

Kan du se dig selv som vores nye elev, så send straks en kort motiveret ansøgning, dit CV, eventuelle eksamensbeviser og udtalelser fra fritidsjobs. 

Ansøgningen mailes via "Ansøg nu" knappen og mærkes med ”Elev 2021”. Sidste frist er søndag, den 28. februar 2021. Vi holder den indledende samtale virtuelt, og dem holder vi løbende, så derfor vil vi gerne modtage din ansøgning hurtigst muligt. 

Vil du vide mere om elevforløb og indhold?

Er du velkommen til at kontakte Juridisk Chef Mia Franke Saugsted på telefon 51 21 43 53 eller leder for Skade og Taksation Mette Wentzlau Arneskov på telefon 22 81 19 95.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lokal Forsikring G/S
Holsted Park 15 
4700 Næstved 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 28. februar 2021
Tiltrædelse: 1. september 2021

Kontakt

Juridisk Chef, Mia Franke Saugsted
tlf. 51 21 43 53
Leder for Skade og Taksation, Mette Wentzlau Arneskov, tlf. 22 81 19 95



.

Omsorg - Nærvær - Loyalitet - Sammenhold - Er det værdier der betyder noget for dig? 

Det gør de for Lokal Forsikring. Værdierne er ingredienserne i et velfungerende lokalt fællesskab, og vi er ikke kun lokale af navn; det er kernen i vores arbejde, både over for vores medejere og medarbejdere.

Lokal Forsikring er i en god udvikling, hvorfor vi forventer, at du med stort engagement vil være med til at forsætte denne udvikling og sætte dit præg på selskabets fremtid.

Mere fra Lokal Forsikring

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®