FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv elev hos Kverneland Group


Kontorelev i logistik med fokus på forsendelse og internt salg

Interesserer du dig for salg og shipping? Har du et særligt talent for at give kunder en positiv oplevelse? Og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? Så er du måske vores ny salgselev?

Med reference til Manager Costumer Service Center bliver du en del af et team på 6 medarbejdere. Vores Customer Service Center er et vitalt bindeled mellem produktionen, produkt management, salgsselskaberne og slutkunder, og er helt central for vores ambition om at sikre den bedst mulige kundeservice og kundetilfredshed. Vi sender årligt mere end 13.000 maskiner til kunder i hele verden og ser et højt potentiale for vækst i fremtiden.

Kverneland Group er en virksomhed, som er i rivende udvikling præget af høj faglighed, ansvarlighed med fokus på kvalitet. Du vil indgå i et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt.

Dine arbejdsopgaver

Med base i vores Customer Support Center får du som handelselev et bredt indblik i og forståelse for virksomhedens supply chain. Arbejdsopgaverne i Customer Support Centeret er fordelt på to arbejds-områder, som vi kalder for orderdesk og shipping. Igennem din uddannelse vil du blive introduceret til og have faste arbejdsopgaver i begge områder. Du får bl.a. mulighed for at arbejde med ordrehåndtering, kundehenvendelser og være support til interne afdelinger. Derudover vil du skulle booke forsen-delser (biltransport, søfragt, luftfragt), følge op på forsendelser samt være med til at planlægge og optimere forsendelser i sæt samarbejde med vores kunder.

Du vil få ansvaret for dine egne opgaver. Opgaveansvar vil blive tildelt gradvist i løbet af elevtiden under hensyntagen til dine kompetencer og udvikling i øvrigt.

Som en del af dit elevforløb bliver du tilknyttet en vejleder, der hjælper dig godt fra start og introducerer dig til firmaet og dine nye kolleger. Din vejleder er også ansvarlig for din uddannelsesplan, som I løbende følger op på, så du får det bedst mulige ud af din elevtid.

Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleophold i Mommark på Als.

Din profil

Du har en veloverstået HG2 eller HHX-eksamen med et godt resultat og er fortrolig med de fleste pro-grammer i Office-pakken. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale – gerne tysk eller fransk men det er ikke et krav. Det er et plus hvis du har prøvet dig selv af uden for skolen, fx gennem rejser, ar-bejde og/eller fritidsaktiviteter.

Desuden forventer vi, at du som person tager din uddannelse seriøst fra dag ét, for det gør vi. Du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og evner at arbejde selvstændig i en dynamisk og sæsonbetonet hverdag samtidig med du er løsningsorienteret og sikrer at kundeaftaler og deadlines overholdes. Derudover er du service minded og kundeorienteret, og du formår at begå dig i et travlt miljø med høje ambitioner. Du har mod på at bidrage med fornyelse og udvikling af vores afdeling.

Lyder elevstillingen som noget for dig?

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning snarest. CV og motiveret ansøgning modtages kun via 'Ansøg nu' knappen

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

Kverneland Group
Tårupstrandvej 25
5300 Kerteminde

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Manager Order Desk, Luise Durow
tlf.: 2761 6775
luise.durow@kvernelandgroup.com



.

Om os

Kverneland Group er en af de førende internationale producenter og leverandører af landbrugsmaskiner og serviceydelser. Fokusering på innovation gør os i stand til at levere et unikt og komplet sortiment af produkter i høj kvalitet. Kverneland Group tilbyder en omfattende pakke af løsninger til landbrugsbranchen. Sortimentet dækker jordbearbejdning, såning, græsudstyr, gødningsspredere, sprøjter samt elektroniske løsninger til traktorer og redskaber, udbudt som hhv. Kverneland, Kubota og Vicon. Kverneland Group blev grundlagt i 1879 og råder over fabrikker i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrig, Holland, Italien, Rusland og Kina, samt salgsselskaber i 17 lande og med eksport til yderligere 60 lande. 

Kverneland Group er en del af Kubota Corporation, hvis primære ambition er at fremme og udvikle et bæredygtigt samfund via løsninger inden for fødevarer, vandforsyning og miljø. Kubota har, siden 1890, været en ledende producent af landbrugsredskaber, turf maskiner, entreprenørmaskiner samt en bred vifte af andre produkter blandt andet vandfiltrerings- og rørsystemer, vandingsanlæg og store underjordiske ventilsystemer. Med hovedkontor i Osaka i Japan, har Kubota globalt 41,000 ansatte fordelt på afdelinger i mere 110 lande i Nordamerika, Europa og Asien. I 2019 opnåede Kubota et resultat på $17.4 mia.

Mere fra Kverneland Group

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®