FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv administrations-/kørselselev hos Marius Pedersen i Kolding


Vær med på holdet hos Danmarks førende miljøvirksomhed

Til vores afdeling i Kolding søger vi en frisk og udadvendt administrations-/kørselselev, der brænder for at yde en god service. Afdelingen beskæftiger ca. 50 timelønnede og 10 funktionærer. Du bliver en del af et team af engagerede medarbejdere, hvor omgangstonen er frisk og uformel, og du vil altid kunne hente hjælp og sparring hos dine øvrige kolleger. 

Jobbet

Vi tilbyder en spændende elevplads i Danmarks førende virksomhed inden for moderne affaldsbehandling. Du får en bred kontaktflade til kunder, samarbejdspartnere, leverandører samt internt i virksomheden. Arbejdsopgaverne omfatter

bl.a.:

  • Telefonisk kundebetjening
  • Ordrebehandling/-opfølgning
  • Fakturering
  • Disponering/projektarbejde
  • Diverse administrative opgaver 

Dine kvalifikationer

Du har gennemført en grunduddannelse f.eks. STX, HF, EUX, HHX eller HTX, og du anvender IT som en naturlig del af din hverdag og er samtidig rutineret bruger af Office-pakken. 

Personen

Vi lægger vægt på, at du trives i en travl og uforudsigelig hverdag, og at du kan bevare overblikket, når der er travlt. Du er ansvarsbevidst, struktureret og god til at samarbejde, men tager også gerne selvstændigt ansvar for egne opgaver. Du har et godt humør, en positiv indstilling og så har du lyst til at udvikle dig såvel fagligt som personligt. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har interesse for transportbranchen. 

Interesseret?

Hør gerne mere om stillingen hos Kørselsleder Jens Hansen på telefon 30 10 70 29. Du finder også jobopslaget under ledige stillinger på mariuspedersen.dk 

Send din ansøgning og CV ved at klikke på ”Ansøg nu-knappen”.

Ansøgningsfrist: Løbende rekruttering til den rette kandidat er fundet. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Marius Pedersen A/S
Virkelyst 10
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Kontakt

Kørselsleder, Jens Hansen
tlf.: 30 10 70 29



.

Om Marius Pedersen

Marius Pedersen A/S er en virksomhed i konstant udvikling, med stærke værdier og en solid økonomi. Virksomheden er blandt Danmarks førende inden for affalds- og ressourceindustrien og arbejder ud fra en cirkulær forretningsmodel. Marius Pedersen A/S servicerer erhvervskunder på tværs af alle brancher samt offentlige kunder med indsamling, afsætning og genvinding af affald og genanvendelige materialer og beskæftiger ca. 4.700 medarbejdere.

Mere fra Marius Pedersen A/S

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®