Revisortrainee i BDO

Hos BDO klæder vi dig godt på – uanset om du er til jakkesæt, kjole eller jeans.

Læs mere
top

Annonce

Bliv revisortrainee i BDO

Vi tilbyder dig altså en attraktiv revisoruddannelse med start i september 2022.

Annonce

Skab en karriere i den maritime branche

Annonce

Bliv trainee hos CK

Hos Christensen Kjærulff starter du karrieren i et revisionsfirma, hvor du både kan udleve  dit faglige og personlige potentiale!

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv advokatsekretærelev hos Thuesen Bødker & Jæger 


Advokatsekretærelev søges

Vi søger en advokatsekretærelev med tiltrædelse snarest muligt. Du vil få en bred uddannelse inden for advokatbranchen, hvor du både vil lære, hvorledes selve virksomheden fungerer, men også vil komme til at lære at arbejde selvstændigt sammen med vores jurister og andre sekretærer/sagsbehandlere om løsning af spændende og varierende opgaver. Der er også mulighed for beskæftigelse efter afsluttet uddannelse.

Du får mulighed for at arbejde selvstændigt og med eget ansvar inden for en lang række sagsområder.

Du vil straks blive integreret på en spændende arbejdsplads med gode og hjælpsomme kollegaer, hvor der ofte kan være travlt. Du skal være god til tal, skrivning og stavning, og må gerne have "ben i næsen", for af og til kan der være "højt til loftet". Uddannelsen er 2-årig, bestående af 10 ugers skoleundervisning og 1 fagprøveuge, mens resten er praktisk uddannelse hos os. Tror du, at der er støvet og kedeligt på et advokatkontor, vil du hurtigt blive overbevist om det modsatte!

Skriftlig ansøgning bilagt CV og eksamenspapirer fra folkeskolen og videregående uddannelse skal medsendes. Det er en forudsætning for påbegyndelse af uddannelsen, at du har eller er ved at færdiggøre HHX eller EUX eller STX, HTX eller HF med et 5-ugers EUS-forløb til kontor eller du har gennemført HG eller HGS efter tidligere regler.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til administrationschef Jonna Kristoffersen på 79 12 54 30 eller jk@tblaw.dk Ansøgning bedes fremsendt til samme.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Advokatfirmaet THUESEN BØDKER & JÆGER 
Kongensgade 58
6700 Esbjerg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. oktober 2021
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Administrationschef, Jonna Kristoffersen
tlf.: 79 12 54 30
jk@tblaw.dk.

Om firmaet

Thuesen Bødker & Jæger er en velkonsolideret og velrenommeret advokatvirksomhed med mere end 100 års historie. Vi har et særdeles solidt fundament med både lokale og nationale klienter ikke mindst inden for det erhvervsretlige segment. Vi rådgiver på stort set alle områder og vores kerneydelse er seriøs rådgivning på et højt fagligt og etisk niveau.

Mere fra THUESEN BØDKER & JÆGER 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

INGVARD CHRISTENSEN i Vejle søger salgstrainee

Som trainee hos INGVARD CHRISTENSEN vil du beskæftige dig med salg af designmøbler og få kendskab til processerne i det moderne møbelhus.

Schou Company søger fotografelev

Brænder du for at levere fotos af høj kvalitet, og kan du være med til at sikre det rigtige udtryk i Schous billedmateriale?

Er du klar til at tage fat?

Drømmer du om udfordringer og et stærkt fællesskab i en stor virksomhed, så søger Harald Nyborg netop nu salgselever fordelt over hele landet.

Læs mere

NEXTSTOP ude nu!

Læs vores nyeste udgave af uddannelsesmagasinet NEXTSTOP og bliv inspireret til din fremtid! Her kan du både møde virksomheder og uddannelsessteder samt blive klogere på, hvad du kan bruge dit sabbatår på.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere