Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Ansøg nu

BLIV BAGERELEV

Bliv professionel bager

Bliv bagerelev i Coop. I Coop får du en sjov og udfordrende læreplads, hvor du lærer at lave godt bagværk fra bunden. I Coop er vores vision at få danskerne til at spise bedre, og du får mulighed for at hjælpe til. Hos os kæmper vi for, at de er et super godt sammenhold. Og selv når tingene går stærkt, så er der stadig plads til at give highfives, når dagens brød er lagt på hylderne.

En fed elevtid 

Vi lægger vægt på at give dig en sjov og anderledes oplevelse af at være på skolebænken. Du kommer derfor mest til at arbejde praktisk. Vi tror nemlig på, at man bliver den bedste bager af at bage brødet selv. I løbet af din elevtid kommer du på korte skoleophold med andre elever fra forskellige butikker. Du får derfor god mulighed for at opbygge nye venskaber med andre elever, der ligesom dig er på skolebænken for at blive en god bager. Udover de mange nye oplevelser får du også løn under hele din elevtid. 

Hvad lærer jeg? 

  • Som bagerelev lærer du: 
  • At lave godt bagværk i Danmarks bedste supermarkedsbager
  • At bage brød og kager helt fra bunden – og til sidst uden en opskrift 
  • At give kunden en god service og et smil med på vejen, når de kommer efter morgenbrødet 

Du bestemmer selv din fremtid hos os

Når du afslutter din elevtid, har du mulighed for at blive bager alle de steder, hvor der er brug for det. Men vi håber, at din elevtid har været så fed, at du har lyst til at blive i en af vores butikker. 

Hvad skal jeg kunne? 

  • Du skal have lyst til at prøve kræfter med at blive en god bager 
  • Du skal have mod på at give kunderne en god oplevelse, der får dem til at komme igen 
  • Vi foretrækker, at du har gennemført grundforløbet ’Bager og Konditor’, men som minimum skal du have gennemført 9. klasse. 
  • Du skal nogle dage være frisk på at stå op kl. 4:00 og bage dagens brød sammen med dine kolleger 

Varighed 

Uddannelsen varer mellem 3-4 år alt efter, hvilken baggrund du har. Uddannelsen til bager i Coop består af to trin: Trin 1 er Grundforløbet Bagværker. Det tager 2 år og indeholder 8 ugers skoleophold Trin 2 er Specialet Detailbager. Det tager 1 ½ år og indeholder 9 ugers skoleophold.

Ansøgning

Hvis du går rundt med en lille drøm i maven om at blive god til at bage brød og kager fra bunden, så se vores ledige elevstillinger og send din ansøgning via ”Ansøg nu” knappen nedenfor.

Vi glæder os til at lære dig at kende

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Coop Danmark
Vi søger bagerelever i hele landet!

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Efter aftale

Ansøg

Klik på 'Ansøg nu' og se vores ledige elevstillinger


.

Et job i Coop handler om mennesker

Coop driver 6 forskellige supermarkedskæder og er dermed en af Danmarks største arbejdspladser. Sammen med Coops øvrige medarbejdere er du med til at sikre, at vores 1,9 millioner medlemmer og kunder får gode indkøbsoplevelser og bliver inspirereret til bedre, sundere og mere klimavenlig mad. Fællesskab, udfordringer og mange muligheder Fælles for alle uddannelsesretningerne er, at du kommer til at arbejde med salg, service, ledelse, håndværk og kreativitet. Du vil blive en del af et stort fællesskab, møde spændende udfordringer og opleve nye muligheder undervejs, som du ikke vil være foruden.

Karrieremuligheder

Vi er stolte af at repræsentere én af landets bedste elevuddannelser, hvor rigtig mange gør karriere i Coop efterfølgende. Uanset hvad du vælger, bliver du rustet til en fremtid, hvor mulighederne er mange. Du har efter endt uddannelsen nemlig mulighed for at blive bager, salgsmedarbejder, gourmetslagter, gourmetdelikatesse eller leder i en detailbutik, hvor der er brug for det. Men vi håber, at din elevtid har været så fed, at du har lyst til at blive i en af vores butikker. Læs mere om de forskellige elevuddannelser og find den helt rigtige for dig – vi glæder os til at byde dig velkommen!

Se vores andre elevuddannelser


Salgselev

Læs mere


Ledertrainee

Læs mere


Gourmetslagter

Læs mere


Delikatesseelev

Læs mere

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere