Skatteforvaltningen søger kontorelever

Vil du kickstarte din karriere og lyder en kontoruddannelse i en moderne offentlig organisation spændende?

Læs mere
top

Annonce

Bliv speditørelev i DSV

Har du talent og viljen til succes? Vi søger lige nu 50 elever til et unikt uddannelsesforløb, der har din udvikling i centrum.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Annonce

Start din karriere i OJD

Vil du uddanne dig inden for kontor, handel, indkøb eller logistik, så har du muligheden for at starte din karriere i en af Europas førende virksomheder indenfor sit felt.

Ansøg nu

Finanselever til GF Forsikring A/S


Drømmer du om en karriere, hvor du kan bruge dine talegaver og salgsevner? Kunne du tænke dig at være en del af et succesfuldt medlemsejet forsikringsselskab? 

Kan du svare JA til disse spørgsmål, så vil vi rigtig gerne høre fra dig! Hos GF Forsikring søger vi nemlig lige nu efter nye, dygtige finanselever til vores toårige finansuddannelse. Du bliver en del af et team med professionelle kollegaer, og du får tilknyttet en vejleder, som følger dig gennem hele uddannelsen. 

Helt konkret søger vi elever til: 

  • GF Nordsjælland/Storkøbenhavn i Hillerød/Herlev
  • GF Kommunal i Glostrup 
  • GF Horsens, Silkeborg, Skanderborg i Silkeborg 
  • GF Nordvest i Holstebro 
  • GF Sønderjylland i Haderslev 
  • Skadeafdelingen i GF Huset i Odense 

Som finanselev i vores lokale afdelinger vil du blive en del af vores lokale salgskontorer, også kaldet Forsikringsklubber. Her vil du lære om salg og rådgivning af skadeforsikringer til både nye og eksisterende medlemmer. 

Som finanselev i vores skadeafdeling i GF Huset i Odense vil du lære om de forskellige aspekter inden for forsikringer og skadebehandling. 

Du kan se frem til et spændende uddannelsesforløb, hvor du får lov til at jonglere med forskellige arbejdsopgaver i fællesskab med andre finanselever. Vores fokus er at klæde dig på og udvikle dine kompetencer, så du efter endt uddannelse vil stå knivskarpt i forsikringsverdenen. Du vil have din daglige gang på praktikstedet og dine primære arbejdsredskaber vil være telefonen og IT – hvilket sikkert ikke er et problem for dig. 

Er du i besiddelse af et højt salgs- eller servicegen? 

Vi forestiller os, at du har afsluttet en HHX, STX, HTX, EUX med speciale i finans eller en HF, og det er klart en fordel, hvis du har erfaring med salg og/eller kundeservice. Som person er du resultatorienteret, udadvendt og god til at skabe relationer til både kollegaer og medlemmer. Du formår at arbejde selvstændigt og kvalitetsbevidst, og du formår også at bevare det gode humør, når der er travlt. Vi kvitterer med fuld løn under hele uddannelsen. 

Hvordan er det at være elev i GF Forsikring? 

Hos GF Forsikring er vi glade for vores elever og værdsætter at få frisk viden, sund skepsis og skarpe input. Heldigvis er glæden gensidig. Dog er det naturligvis eleverne selv, som bedst kan forklare, hvorfor de lige netop valgte at søge hos GF, og hvordan det helt præcist er at være elev hos os: 

”Det er rigtig spændende at være elev i GF, da man får lov til at prøve kræfter med lidt af det hele i forsikringsbranchen. I GF er man garanteret en grundig oplæring, hvilket gør at man er tryg, når man skal rådgive medlemmerne. Personligt har jeg selv valgt GF Forsikring, da betyder meget for mig, at man kan byde sine medlemmer velkommen på deres lokale klubkontor. Her kan man se dem i øjnene, hvilket jeg er overbevist om giver en tryghed, som man ikke kan få hos andre forsikringsselskaber.” - Lasse, finanselev i GF Horsens 

”Jeg er rigtig glad for at være elev hos GF. Man føler, at man har et ansvar, og man er mere eller mindre på lige fod med kollegaer, der har været ansat i flere år. Opgaverne er meget forskellige, så man har ikke en fornemmelse af, at man blot sidder og laver det samme flere dage i træk. Som elev i skade hjælper man mennesker, der indimellem er i en svær periode, og det tiltaler mig rigtig meget at kunne være med til at hjælpe medlemmet gennem disse perioder.” – Søren, finanselev i Skade 

Er du vores nye finanselev? 

Vi har brug for dig den 1. september 2022. Send en kort ansøgning sammen med dit cv, eksamensbevis/karakterudskrift og evt. relevante bilag via. "ansøg knappen" nedenfor, senest den 4. februar 2022. 

Vil du vide mere om stillingerne, så ring til Ina Engelberg fra HR-afdelingen på tlf. 30347061. Du er også velkommen til at besøge vores hjemmeside, hvor du kan læse mere omkring GF Forsikring og komme i kontakt med nogle af vores nuværende finanselever.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

GF Forsikring A/S
Flere lokationer

Praktisk

Ansøgningsfrist: 4. februar 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

HR Konsulent Ina Engelberg
 tlf.: 72 24 43 39


.

GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Medlemmerne får hvert år del i overskuddet, og siden starten i 1967 er det blevet til tæt på 3 milliarder kroner. GF Forsikring har samtidig nogle af de mest tilfredse medlemmer i branchen. Det har vi vores mere end 650 dygtige og engagerede medarbejdere rundt i landet at takke for.

Mere fra GF Forsikring

Kom tættere på os :)


VI GLÆDER OS TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv lager-og logistikelev hos MX DOOR

Ønsker du dig en spændende uddannelse inden for lager , logistik & indkøb, så se med her.

NERO GROUP søger økonomielev

Vil du arbejde med alle aspekter af dit fag og fungere som professionel samarbejdspartner for vores kunder?

Kontorelever søges!

Vil du kickstarte din karriere i en moderne offentlig organisation? Og lyder en uddannelse, der veksler mellem teori og praktik spændende i dine ører? Så bliv elev i  en af Skatteforvaltningens styrelser.

Læs mere

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere