FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøg nu

Louis Nielsen søger salgselev med ambitioner 

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats? Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen. 

Du får en attraktiv og spændende uddannelse blandt et kompetent og professionelt team, som støtter dig i hele din oplæringsproces. 

Du indgår i en hverdag hvor omdrejningspunktet er kundeoplevelsen. Vi arbejder ud fra målsætningen om at overgå kundens forventninger, hvilket stiller krav til vores rådgivning og ekspertise. Samtidig indgår du i vores egen Salgselevuddannelse, der opkvalificerer dig til at yde en sublim kundeservice. Skoleperioderne gennemføres på handelsskolen IBC i Kolding. Som led i din uddannelse får du ligeledes styrket dine personlige og faglige kompetencer gennem vores eget Nordic Talent Development Program. 

Du får derved branchens bedste uddannelse med et meget højt personligt og fagligt niveau, idet vi sammen med dig, tager ansvar for, at du til enhver tid kan give kunderne en ekstraordinær god service. Det er derfor også afgørende, at du tager ansvar for din uddannelse og forfølger dine mål. 

Din profil: 

  • Du brænder for din faglige udvikling og sublim kundeservice. 
  • Du udviser en positiv og tillidsvækkende udstråling. 
  • Du trives med en spændende hverdag i et travlt og professionelt miljø. 
  • Du har interesse for mode og personlig fremtoning. 

Din hverdag: 

Du bliver en del af en butik hvor teamwork og succes er nøgleord. Vi adskiller os med vores gode humør, engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel. Ydermere vil du blive mødt med en hverdag, hvor udvikling er afgørende for indfrielse af vore målsætninger. 

Din funktion indeholder en stor grad af ansvar for egne beslutninger og frihed til at rådgive og vælge det bedste for kunden. Det er derfor afgørende, at du har talent for at give en god service, samt være imødekommende og tillidsvækkende i din omgang med kunder. 

Hos Louis Nielsen får du en spændende og travl hverdag i en virksomhed med uformel omgangstone, hvor betydningen af gode oplevelser for både medarbejdere og kunder mærkes. 

Hvis du har karrieredrømme og ambitioner om at blive Partner og medejer af din egen butik, kan dette også være en mulighed på sigt. En karriere i Louis Nielsen bringer dig videre med nye faglige erfaringer og nye udfordringer. 

En af følgende uddannelseskrav skal være opfyldt for at søge: 

  • EUX og HHX elever har direkte adgang til elevpladsen 
  • STX, HF og HTX elever har brug for et supplerende 5 ugers 
  • EUD-S forløb med fagretning detail EUD og HG elever med adgang til specialet kan også søge elevpladsen 
Du skal vedlægge relevante eksamensbeviser til din ansøgning. 

Har du endnu ikke modtaget dit eksamensbevis, så vedlæg dine standpunktskarakterer. Har du modtaget merit for dele af adgangskravene, skal du også vedlægge disse. 

Er du fyldt 25 år, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning. 

Kontakt 

Har du spørgsmål eller ønsker du blot mere information om jobbet hos Louis Nielsen? Så kan du altid kontakte den butik, som du søger elevplads hos. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Fremtiden tegner sig således rigtig spændende, og vil du med på vinderholdet, skal du klikke på "Ansøg nu" knappen her på siden og se, om der findes et ledigt job i dit område.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Louis Nielsen
Hele landet

Datoer

Ansøgningsfrist: Løbende
Tiltrædelse: Løbende 

Information

join.specsavers.com



Lær os bedre at kende


.

Er det dig?
Fantastisk!

Young Career Profile

Mød os på Young-Career.dk og læs meget mere om det at være elev hos Louis Nielsen

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere – bliv manager trainee i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®