FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

ANNONCE

Ansøg nu

Join

Louis Nielsen

Hvem er vi

Kig ind i hverdagen hos Louis Nielsen

Optiker

Large size

Hele landet


Som Danmarks førende optikerkæde har vi en klar målsætning om at blive danskernes foretrukne optiker! Vi leverer mærkevarebriller og kontaktlinser til den danske befolkning i høj kvalitet til skarpe priser. Som ansat hos Louis Nielsen har alle andel i vores succes.

For at sikre vores fortsatte udvikling, investerer vi vedvarende i vores medarbejdere, butikker og i nye teknologier. Fremtiden er også vores hjemmebane og gennem høj medarbejdertilfredshed og nye kunder, opnås en større markedsandel år efter år. Ved at udvikle succesfulde medarbejdere og give dem forudsætningerne for at træffe de rigtige beslutninger, skaber vi grobund for vores fortsatte vækst.

Alle har ret til personlig udvikling

Vores team er vores styrke. Derfor gør vi vores bedste for at sikre, at alle på teamet har mulighed for at nå deres potentiale, uanset hvad det måtte være. Fra individuelle udviklingsplaner, til fast-track karriereprogrammer, 6 millioner euro investeret i videreudvikling af medarbejdere, rejsemuligheder på tværs af grænser, fleksible arbejdsforhold, pensionsordninger, hund på kontoret (nogle gange), lækre kager og meget andet. Vi sikrer, at alle på teamet føler sig hjemme, når de er på arbejde.

En skræddersyet personlig udviklingsplan

Alle er forskellige. Ikke kun hvad angår personlige egenskaber, viden og erfaring, men også hvad angår målsætninger. Når du har fuldført introduktionsperioden hos Louis Nielsen, skal du derfor med støtte fra din chef udarbejde en personlig udviklingsplan, som er justeret efter dine individuelle kompetencer og ambitioner.

Mød os

Mød nogle af vores fantastiske medarbejdere

Alle hos Louis Nielsen har en stor andel i vores succes - lige fra partnere til butiksteam til personer i supportroller. Få mere at vide om vores medarbejdere, og hvorfor de er glade for at arbejde hos os.

Mød Emilie, Jesper og Patrick

Vi er klar over, at det tager tid at forandre en hel branche – og at det bliver en lang rejse. Bliv en del af Louis Nielsen-familien, og lad os sammen forme fremtiden inden for øjensundhed.

Nogle gange skal man bare springe ud i det. Mød vores salgsassistent, Emilie.

Mød Jesper. Optisk Partner gennem 11 år og altid med et glimt i øjet.

Fra praktikant til yngste medlem på vores Partner Talent program. Mød Patrick.

Vi er alle lige i butikken, og vi støtter hinanden, Vi er alle her for at skabe en god stemning og et godt arbejdsmiljø. Vi har den holdning, at hvis vi er glade, så bliver kunderne det også. Vi er ejet af Specsavers, og det giver en vis tryghed at vide, at man har en meget erfaren ledelse i ryggen, der har fingeren på pulsen og er i konstant bevægelse for at være kundernes fortrukne optiker samt at have den mest konkurrencedygtige pris. Der er også en helt speciel ånd og et godt sammenhold af medarbejderne i hele firmaet, blandt andet med et årligt seminar hvor hele firmaet deltager. Louis Nielsen har et stort kursus program for optikere og andre ansatte. De gør meget for, at vi alle er opdaterede med udviklingen og nye tiltag i firmaet. Specifikt for optikere er der mindst et kursus/seminar om året.

Din karrierevej

Et job hos Louis Nielsen er mere end blot et arbejde

Find ud af, hvordan vi støtter vores medarbejderes personlige udvikling og belønner dem for deres bidrag. Og find ud af, hvad det kræver at blive en del af teamet.

Salgsassistentelev

Den ene dag kommer du til at møde en kunde, der har den mest fascinerende livshistorie. Den næste dag skal du hjælpe et barn med at overkomme sin frygt for at få sine øjne testet.

Det ser måske ikke sådan ud udefra, men alle dage er forskellige, når man arbejder i en butik. Hos Louis Nielsen får du det ekstra lag med at hjælpe andre med at kunne se godt. I vores butikker har alle medarbejderne deres eget ekspertiseområde: fra rådgivning om briller til udlevering og hele vejen til registreringen af kunder. Hvis du er den livsglade teamspiller, som vi er på udkig efter, har vi den helt rette karriere til dig. Og vi lover, at vi altid vil opfordre dig til at følge dine drømme i jobbet.


En omfattende introduktion

Uanset hvor du slutter dig til os, og i hvilken rolle, starter din træning med en omfattende introduktion, som giver dig indsigt i de forskellige aspekter af hele Louis Nielsens forretning. Vi har den opfattelse, at alle, der arbejder hos os, skal forstå, hvordan deres job er relateret til virksomheden som helhed, og den indvirkning de kan have på vores succes.

Fremragende muligheder for læring

I løbet af din karriere hos Louis Nielsen vil du have en række muligheder for uddannelse og udvikling. Det kan være alt lige fra kurser og workshops til online-læringsressourcer, som er med til at skabe en fleksibel og forskelligartet læringsoplevelse. Til at understøtte dette har vi en intern læringsportal, iLearn.

Bliv ved med at lære

Vores fokus er dig

Alle hos Louis Nielsen opfordres til blive ved med at udvikle sig. Det kan enten være at følge et kursus på vores akademi, tage en praktikplads i en anden butik, følge en kollega på arbejdet eller arbejde som frivillig for en god sag – der er altid plads til at vokse og udvikle sig

Skab din egen vej

Der findes lige så mange karriereveje som mennesker. Og det næste trin på karrierestigen behøver ikke nødvendigvis at være opad. Mange af os trives bedst med at blive bedre til det, vi allerede arbejder med. Vi er klar til at hjælpe dig på vej, uanset hvilken vej du vælger.

Følg med

Vi opfordrer alle til at styrke deres personlige og faglige kompetencer, men det er også vigtigt at følge med i de praktiske ændringer i hverdagens opgaver. Gennem vores onlinekurser motiverer vi teams i de enkelte butikker til at fokusere på et nyt emne hver måned.

Bliv en af os

Join Louis Nielsen

Som en del af vores team kan din karriere hos Louis Nielsen/Specsavers bringe dig mange forskellige steder hen - i Danmark eller internationalt. Vi har over 1500 butikker i 10 lande.

Din hverdag

Du vil blive en del af en butik, hvor teamwork og succes er nøgleord. Vi adskiller os med vores gode humør, engagement, vilje og lyst til at gøre en positiv forskel. Ydermere vil du blive mødt med en hverdag, hvor udvikling er afgørende for indfrielse af vore målsætninger.

Din funktion indeholder en stor grad af ansvar for egne beslutninger og frihed til at rådgive og vælge det bedste for kunden. Det er derfor afgørende, at du har talent for at give en god service, samt være indbydende og tillidsvækkende i din omgang med kunder.

Uddannelseskrav

Et af følgende uddannelseskrav skal være opfyldt for at søge:

  • EUX og HHX elever har direkte adgang til elevpladsen
  • STX, HF og HTX elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning detail
  • EUD og HG elever med adgang til specialet kan også søge elevpladsen

Ledige stillinger

Tør du gå forrest og yde en ekstra indsats?
Skab en salgskarriere hos Louis Nielsen.

Har du spørgsmål?
Kontakt os!

Louis Nielsen
Danmark
T: (+45) 96 32 50 00

() På lager
  Gem til senere

 ANNONCE

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®