FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

DHL Global Forwarding 

DHL søger speditørelev til Kastrup


DHL søger nye engagerede speditørelever til verdens førende transportvirksomhed

Kan du lide at have fingeren på pulsen? Ønsker du at udvikle dit potentiale i et lærerigt miljø? Er du klar til at blive knivskarp inden for logistik? Og kan du se din fremtid i en inspirerende virksomhed med mange muligheder? 

Så er jobbet som speditørelev på vores Kastrup kontor i DHL sikkert noget for dig. 

DHL Global Forwarding Danmark består af 200 medarbejdere fordelt på vores tre kontorer i Aalborg, Vejle og Kastrup. Inden for sø og luftfragt servicerer vi i dag, fra alle tre kontorer, vores kunder inden for blandt andet Energy, Chemicals, Consumer og Life Science & Healthcare-sektorerne.

Idet vi gerne vil styrke vores team, søger vi motiverede, engagerede og humørfyldte speditørelever fordelt på vores tre lokationer, med ansættelsesstart 01. september 2022.

DHL tilbyder 

Som speditørelev i DHL Global Forwarding, vil du i løbet af din 2-årige elevtid få en bred uddannelse. En uddannelse, der vil introducere dig til de mange arbejdsområder, der er inden for sø- og luft-transporter, herunder vil du få kendskab til nogle af de forskellige områder i virksomheden bl.a. Nordatlanten, Industrielle Projekter, Life Science og Healthcare.

Du vil undervejs supplere din praktiske uddannelse med ophold på Roskilde Handelsskole. Alt i alt skal du være på skole mellem 8 og 10 uger. På skoleforløbene bliver du introduceret til en række områder, som du skal bygge videre på tilbage i virksomheden.

Som speditørelev i DHL, vil dine arbejdsopgaver bl.a. inkludere ansvar for egne kunder herunder servicering og rådgivning samt planlægning og tilrettelæggelse af kundernes transporter. Du vil lære at lave mersalg – af både transportydelser, men også af øvrige services. Derudover vil du lære om økonomien rundt om dine kunder, herunder indkøb, fakturering og meget andet.

I DHL Global Forwarding arbejder du i et uformelt arbejdsmiljø med mange gode kolleger. Du får en spændende hverdag med kontakt til afdelinger og kunder, både nationalt og internationalt. Vi tilbyder skøn kantineordning, sundhedsforsikring og heltidsulykkesforsikring. I løbet af din elevuddannelse, vil du også deltage på vores interne udvilklingskurser, med teambulding på tværs af vores tre lokationer.

Hvem er du? 

Du betragter dig selv som en teamplayer, der kan arbejde selvstændigt. Du forstår hvad godt købmandsskab indebærer. Vi forventer, at du tager ansvar for dig selv og dine opgaver og at du kan bevare overblikket, selv i pressede situationer.

Du trives med skarpe deadlines. Du har fokus på kvaliteten i dit arbejde, og du ser service, som en naturlig del af din dagligdag.

Uddannelsesmæssigt er der mange veje ind i speditionsbranchen. Har du en gymnasial baggrund som HHX eller EUX, kan du starte direkte på speditionsuddannelsen.

Har du en STX eller HTX uddannelse, så skal du inden din første arbejdsdag have en 5 ugers grunduddannelse; som skolerne også tilbyder online.

Da vi er et firma med masser af diversitet vil vi hellere end gerne modtage din ansøgning uanset din baggrund, såfremt de er adgangsgivende til speditionsuddannelsen. Hvis du er i tvivl om dine egne adgangskrav, kan du altid få vejledning fra din lokale handelsskole.

Sprogligt skal du kunne begå dig – professionelt – på både dansk og engelsk. Kan du andre sprog er det blot en fordel i dagligdagen, men vi stiller ikke krav om det.

Ansøgning 

Din ansøgning skal indeholde ansøgning, CV, kopi af eksamensbeviser samt eventuelle anbefalinger. Hvis du er over 25 år, bedes du medsende RKV (realkompetencevurdering), som du kan få udarbejdet på nærmeste handelsskole.

Ansøgningsfrist er søndag d. 13. februar 2022. Vi holder samtaler løbende.

Din ansøgning samt øvrige papirer skal sendes til os via knappen på denne side. 

Spørgsmål 

Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen som speditørelev, er du velkommen til at kontakte HR konsulent Dina Brendle på telefon 36 90 55 07 eller på hr.dgf.dk@dhl.com

Læs meget mere om DHL på vores hjemmeside www.dhl.dk 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DHL Global Forwarding
Kystvejen 24
2770 Kastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 13. februar 2022
Tiltrædelse: 01. september 2022

Kontakt

HR-konsulent Dina Brendle 
tlf.: 36 90 55 07
hr.dgf.dk@dhl.com


DHL Global Forwarding som arbejdsplads


.

Om DHL Global Forwarding

DHL er verdens førende logistikvirksomhed. Hver dag arbejder mere end 380.000 professionelle forsendelsesmedarbejdere i over 220 lande og regioner på at hjælpe dig med at krydse grænser, nå ud til markeder og skabe vækst i din virksomhed. Eller blot at sende et brev til dine nærmeste. I Danmark arbejder vi på tre lokationer, Aalborg, Vejle og Kastrup.

Mere fra DHL Global Forwarding

Kom tættere på virksomheden


Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om det at være elev hos DHL Global Forwarding

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®