Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev med speciale i salg til FTZ Brønderslev


Drømmer du om en fremtid indenfor autobranchen? 

Ønsker du at arbejde hos Danmarks største autogrossist imens du tager en 2-årig elevuddannelse? Så er du måske den ambitiøse handelselev med speciale i salg, som vi søger til FTZ Brønderslev.

Hos FTZ får du gode og dedikerede kollegaer og ledere, der har fokus på din uddannelse og på, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Du vil arbejde tæt sammen med en elevansvarlig, hvilket giver rig mulighed for løbende sparring og dialog om din uddannelse, og du får spændende og varierede arbejdsopgaver i ekspeditionen. Dine primære opgaver bliver at ekspedere og servicere vores kunder pr telefon og webordre. Du vil således hurtigt blive en del af FTZ’s ansigt udad til.

Vi søger en handelselev med speciale i salg til FTZ Brønderslev. Du vil indgå i et team af engagerede kollegaer, som hver dag brænder for, at yde den bedste service over for kunderne. Dagligdagen er travl, det er derfor vigtigt, at du kan holde humøret højt i en travl hverdag!

Undervejs kommer du på skoleophold på det anerkendte Business College Syd i Mommark. På skolen er der et højt fokus på dig og din udvikling, og du får rig mulighed for at opbygge et værdifuldt netværk med elever fra alle dele af landet. Uddannelsen afsluttes med en fagprøve, der skal afleveres og forsvares ved en mundtlig eksamen på skolen.

Der udarbejdes handlingsplan for hele forløbet, og der er løbende opfølgning i et fælles samarbejde. 

Med andre ord kan du forvente: 

  • En stejl lærings- og udviklingskurve 
  • En bred brancherettet salgsuddannelse 
  • Et godt fundament for din fremtidige karriere 
  • Gode kollegaer i et team, der vægter arbejdsglæde og højt humør 
  • Gode arbejdsforhold i en spændende virksomhed i kontinuerlig vækst 

Om dig 

Vi forestiller os, at du er typen, der motiveres af ansvar og udfordringer, og som brænder for at lære nyt. Som person er du positiv og udadvendt, og vil gerne være en del af et uformelt arbejdsmiljø med høj dynamik, hvor der er kort vej fra tanke til handling. Sprænger du alle rammer, er vi klar til at udvide handlingsplanen for at sikre, du får de bedste betingelser.

Du har enten: 

  • EUD
  • EUX 
  • HHX med skolebevis eller 
  • HTX, STX suppleret med et 5 ugers EUS grundforløb 
  • Og måske er du lige som os andre lidt af en bilnørd? 

Vil du vide mere? 

Er du blevet nysgerrig, og vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lasse Egholm på 9133 4262.Du kan også læse mere om os her. 

Det praktiske 

Ansøgninger behandles løbende, og vi afholder samtaler løbende. Når vi har modtaget et passende rekrutteringsgrundlag vil annoncen blive fjernet.

Er det lige dig? Så skynd dig at sende en ansøgning, hvor du skriver lidt om dig selv, din baggrund og dine fremtidsønsker via linket "Ansøg nu" på denne side.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FTZ Autodele & Værktøj A/S
Østergade 93
9700 Brønderslev

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Afdelingsleder Lasse Egholm
tlf.: 9133 4262.

Om FTZ

FTZ Autodele & Værktøj A/S er Danmarks største og stærkeste grossistvirksomhed inden for autodele, værktøj, digitale løsninger samt viden og uddannelse til autobranchen. Vores kunder er vores eksistensgrundlag, og vi er konstant tæt på dem og deres behov. Kundefokus, service og innovation er i højsædet i en branche, der er i kontinuerlig forandring.

Fordelt på 50 afdelinger i Danmark og på Færøerne og med hovedkontor i Odense, er mere end 1.100 engagerede medarbejdere hver dag med til at give FTZ's kunder den bedste service i branchen. Den positive virksomhedskultur i FTZ er kendetegnet ved glæde, begejstring og samarbejde, som skaber glade kunder og gode resultater.

FTZ omsætter årligt for mere end 2,3 milliarder og står bag kendte værkstedskæder som AutoMester, Din Bilpartner, Hella Service Partner, CarPeople og 100% Autotjek samt konceptet DriveClever, som tilbyder komplette billøsninger.

Mere fra FTZ Autodele & Værktøj A/S

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere