FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv salgselev hos SPORTMASTER


SPORTMASTER søger salgselever til hele landet

Drømmer du om en fremtid fyldt med sport? Så er det nu, hvis du vil med på holdet i Danmarks største og førende sportskæde. Vi søger elever til hele landet med start til sommer.

Sport bliver en del af din hverdag

At være elev i SPORTMASTER kan på mange måder sammenlignes med en lang løbetur:

  • Det kræver god form, men det bliver nemmere efterhånden
  • Det kan være hårdt undervejs, men du fortryder det aldrig bagefter
  • Du kommer i topform til fremtiden.

Du kan se frem til en uddannelse, hvor du både lærer om salg og købmandskab, men også om anatomi og ergonomi. Du får din hverdag i en butik med kolleger, der deler samme interesse for sport og udstyr, og hvor butikschefen mange steder selv har været elev.

Du får hurtigt ansvar og mulighed for at blive en dygtig sælger. Har du mod på at give gode oplevelser og lære alt der er at vide om sportsudstyr og sko, så vil du hurtigt tilegne dig nye evner.

Om uddannelsen

Du bliver en del af holdet i en af vores SPORTMASTER butikker, hvor den praktiske del af elevuddannelsen foregår. Her vil du få indsigt i alt fra salg og service til butiksdrift. Vi garanterer dig en spændende hverdag med 100 procent fokus på salg og sport. Den teoretiske del af elevuddannelsen foregår på vores egne SPORTMASTER hold på Business College Syd i Mommark. Her lærer du om produkter, materialer og salgsteori. Sammen med Business College Syd tilbyder vi også en særlig Skills Academy uddannelse, hvor du bliver klogere på sport og ergonomi.

Du kan læse mere om at være elev i SPORTMASTER på www.sportmaster.dk/elev

Om dig

Din adgangsgivende grunduddannelse er gennemført, du har gå-på-mod og er klar på nye udfordringer. Er du vild med sport er det en klar fordel.

Søg fra din mobil - det er nemt!

Brug "ansøg nu" knappen og følg ansøgnings-flowet. Du behøver ikke uploade et CV, men fortæl os, hvem du er, og svar på et par spørgsmål. 

 Vi tror på, at personligheden er afgørende for et godt match, og derfor anvender vi adfærdsprofiler i udvælgelsesprocessen.

Vi glæder os til at få dig med på holdet!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Sportmaster Danmark
Hele landet

Praktisk

Ansøgningsfrist: Løbende, og senest 31. juli 2022
Tiltrædelse: Løbende

Kontakt

HR@sportmaster.dk


.

Om SPORTMASTER

SPORTMASTER er Danmarks største og mest foretrukne sportskæde blandt danskerne, og vi har siden 1979 givet danskerne inspiration til en hverdag fyldt med sport.

Kæden består af mere end 75 butikker, spredt over hele Danmark. Ud over butikkerne tilbyder SPORTMASTER en hurtigt voksende internetklub samt kundeklub, der tillader kunderne frihed til at handle og blive inspireret, hvor som helst og når som helst. Kæden beskæftiger mere end 1.000 medarbejdere.

SPORTMASTER – Vild med sport siden 1979!


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®