Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

FK Distribution søger kontorelever


FK Distribution søger 3 servicemindede og engagerede kontorelever

Er du engageret, serviceminded og nysgerrig? Er du klar til at gennemføre din første rigtige erhvervsuddannelse som elev hos os? Arbejder du selvstændigt, og brænder du for at lære nyt og blive dygtigere? Så er du måske en af vores 3 nye kontorelever.

Som kontorelev hos FK får du en bred og varieret kontoruddannelse med speciale i kontor og administration, der omfatter tre vidt forskellige forretningsområder.

Vores mål er at udvikle og dygtiggøre dig under din elevuddannelse, så du bliver attraktiv for os selv og andre virksomheder. Assistent Kristina Keis, der begyndte i FK som kontorelev, siger om elevtiden:

"Min tid som elev i FK har været helt fantastisk. Jeg har lært meget fagligt, men også udviklet mig personligt. Det har været meget lærerigt at være rundt i forskellige afdelinger, hvor alle har taget godt imod mig. Jeg er rigtig glad for, at jeg kunne fortsætte i FK, efter jeg afsluttede min uddannelse.”

Om uddannelsen

Vi tager vores uddannelsesansvar seriøst. Vi tilbyder en spændende og lærerig kontoruddannelse, som både styrker dig fagligt og personligt. Du lærer at mestre mange forskelligartede arbejdsopgaver, og du får hurtigt et selvstændigt ansvar for dine egne ansvarsområder. Under uddannelsen bliver du støttet af både kolleger og dine uddannelsesansvarlige. De primære uddannelsesområder er:

 • Kundeservice, hvor du bl.a. skal give tilbud og oprette ordrer samt servicere BTB kunder, herunder behandle kundereklamationer 
 • Distribution, hvor du får daglig kontakt til vores omdelere og selvstændigt ansvar for dit eget distributionsområde, herunder ansættelser, fastholdelse, kvalitetsopfølgning og afskedigelser 
 • Geografi, hvor du bl.a. skal optimere ruter og gangrækkefølger samt servicere kollegaer i andre afdelinger 

Om dig 

Du er ambitiøs omkring din udvikling under uddannelsen og er opsøgende og proaktiv. Du er nysgerrig og har evnen til at lytte og lære. Du ønsker at være en del af et fællesskab og deltager aktivt i hverdagen med kollegerne. Du tager imod nye udfordringer uden at tøve og kaster dig gerne ud i nye arbejdsopgaver. 

Du er pligtopfyldende, vedholdende og arbejdsom, og du løser dine arbejdsopgaver struktureret og har øje for de vigtige detaljer. Vi forventer, at du: 

 • Tager ansvar for dine opgaver og løser din arbejdsopgaver selvstændigt 
 • Er serviceorienteret, proaktiv og samarbejdssøgende 
 • Har gode danskkundskaber, både i dansk retskrivning og i dansk tale, og er velformuleret på engelsk i tale og skrift 
 • Er fortrolig med IT og let tilegner dig nye IT-færdigheder 
 • Det er en fordel, hvis du har arbejdet i Microsoft Office, herunder Word, Excel og Outlook 

For at komme i betragtning som kontorelev med speciale i administration, skal du have bestået en af nedenstående uddannelser. 

 • EUX med kvalifikationer til kontoruddannelser med specialer 
 • HHX 
 • HF, STX eller HTX suppleret med en EUD-student med kontor som fagretning 

Vi tilbyder

En varieret kontoruddannelse i en virksomhed i konstant udvikling, hvor tingene går stærkt. Du bliver mødt med åbenhed og tillid og har alle muligheder for at blive en del af vores fællesskab. Gennem din uddannelse får du en bred kontaktflade både internt og eksternt. Uddannelsen vil foregå i FK Distribution i Taastrup, og du vil blive tilmeldt den teoretiske del af elevuddannelsen hos NEXT i Ballerup. 

Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diverse sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.

Interesseret? 

Send din ansøgning samt CV og eksamensbeviser i dag. Samtaler vil blive afholdt løbende, og vi ønsker stillingerne besat pr. 1. september 2022. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores elevansvarlige Charlotte Flygenring eller Louise Bonfils Krüger på telefon 43 43 99 00. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FK Distribution
Bredebjergvej 6
2630 Taastrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Charlotte Flygenring
charlotte.bagge@fk.dk

Louise Bonfils krüger
louise.kruger@fk.dk.

Om os

FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S.

Mere fra FK Distribution

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere