FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev med speciale inden for administration


FGU (den forberedende grunduddannelse) er en uddannelse for unge i alderen 15-25 år, der endnu ikke har gennemført en ungdomsuddannelse eller er i beskæftigelse. Formålet med FGU er at give de unge kompetencer og motivation til at fortsætte på en ungdomsuddannelse eller at få et job. FGU Trekanten blev etableret den 1. august 2019 og har fem skoler fordelt mellem Vejle Kommune, Fredericia Kommune, Middelfart Kommune og Billund Kommune. 

Et elevforløb, der giver dig en bred faglig indsigt 

Som vores nye kontorelev med speciale inden for administration bliver du en del af vores administrative team. Hos os får du en spændende og udfordrende hverdag, hvor du opnår indsigt i forskellige administrative og økonomiske opgaver. Du kommer eksempelvis til at få et stort kendskab til og hands-onerfaring med Navision Stat og Uddata+, som er vores studieadministrative system. Sværhedsgraden af dine opgaver vil stige i takt med din udvikling, og vi er altid klar til at hjælpe og sparre med dig. 

Stillingen er for dig, der er vild med tal og fordybelse i administrative opgaver. Derudover skal du kunne lide at være i et miljø med mange unge mennesker, og vi forventer, at du har lyst til at være en aktiv og deltagende kollega og samarbejdspartner. 

Faglige kompetencer 

Vi forventer, at du: 

  • har flair og interesse for tal 
  • er klar til at yde hjælp og service til FGU Trekantens medarbejdere og elever 
  • kan håndtere daglige forstyrrelser af blandt andre elever og undervisere 
  • dygtigt og professionelt kan tage ansvar for arbejdsopgaver 
  • kan lide at arbejde struktureret og med fokus på samarbejde 

Personlige kompetencer 

Vi forventer at du: 

  • er smilende og imødekommende 
  • kan indgå i og bidrage til fællesskaber gennem samarbejde, sparring og tilrettelæggelse 
  • er udviklingsorienteret og selvstændig 
  • har lyst til målgruppen og skoletypen 
  • er positivt indstillet og har en god portion humor 
  • er geografisk fleksibel 

Vi tilbyder: 

Du bliver en del af FGU Trekantens administration og får din daglige gang på vores skole på Boulevarden i Vejle. Som en del af din uddannelse vil du også komme rundt i de lokale administrationsteams på de øvrige skoler. Derudover tilbyder vi: 

  • en spændende og udfordrende elevplads 
  • et stærkt tværfagligt fællesskab med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, hvor alle har et fælles mål om at skabe de bedste rammer for den enkelte elevs udvikling, trivsel og læring 
  • et stærkt udviklingsmiljø, hvor mange medarbejdere involveres 
  • et godt socialt miljø, hvor trivsel har høj prioritet

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til cirkulære om organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere. Stillingen er 37 timer ugentligt. 

Din ansøgning skal sendes elektronisk med vedhæftning af CV og eksamenspapirer. Ansøgningsfristen er den 1. juni 2022. Vi ønsker at besætte stillingen pr. 1. august 2022. 

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til vores økonomi-, IT- og administrationschef Lars Gjørtz Hougaard på 42 39 21 56 og lgh@fgutrekanten.dk. Du kan læse mere om FGU trekanten på www.fgutrekanten.dk og på vores sociale medier (FGU Trekanten)

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FGU Trekanten
Boulevarden 19D
7100 Vejle 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 1. juni 2022
Tiltrædelse: 1. august 2022

Kontakt

Økonomi, IT- og administrationschef Lars Gjørtz Hougaard
tlf.: 42 39 21 56
lgh@fgutrekanten.dk



.

Mere fra FGU Trekanten

Uddannelsen er for dig mellem 15 og 25 år, der har brug for at blive klar til at tage skridtet videre mod en erhvervsuddannelse, en gymnasial uddannelse eller et job. Hos os bliver du en del af et læringsfællesskab, hvor du får spændende undervisning med masser af praksis, så du både kommer til at lære med hænderne og med hovedet. På vores skoler har du mulighed for at udvikle dig fagligt, socialt og personligt i et stærkt ungemiljø.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®