Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev med speciale i salg - internt salg og forsendelse


Interesserer du dig for salg og shipping? Har du et særligt talent for at give kunder en positiv oplevelse? Og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? Så er du måske vores ny salgselev?

Med reference til Manager Customer Service Center bliver du en del af et team på 6 medarbejdere. Vores Customer Service Center er et vitalt bindeled mellem produktionen, produkt management, salgsselskaberne og slutkunder, og er helt central for vores ambition om, at sikre den bedst mulige kundeservice og kundetilfredshed. Vi sender årligt mere end 14.000 landbrugsmaskiner til kunder i hele verden og ser et højt potentiale for vækst i fremtiden. 

Kverneland Group er en virksomhed, som er i rivende udvikling præget af høj faglighed, ansvarlighed med fokus på kvalitet. Du vil indgå i et positivt og uformelt arbejdsmiljø, hvor humor og team-ånd prioriteres højt. 

Dine arbejdsopgaver 

Med base i vores Customer Service Center får du som handelselev et bredt indblik i og forståelse for virksomhedens supply chain. Arbejdsopgaverne i Customer Service Centeret er fordelt på to arbejdsområder, som vi kalder for orderdesk og shipping. Igennem din uddannelse vil du blive introduceret til og have faste arbejdsopgaver i begge områder, dog med hovedfokus i orderdesk. Du får bl.a. mulighed for at arbejde med ordrehåndtering, kundehenvendelser, planlægning og være support til interne afdelinger. Derudover vil du skulle booke forsendelser (biltransport, søfragt, luftfragt), følge op på forsendelser samt være med til at planlægge og optimere forsendelser i tæt samarbejde med vores kunder. 

Du vil få ansvaret for dine egne opgaver. Opgaveansvar vil blive tildelt gradvist i løbet af elevtiden under hensyntagen til dine kompetencer og udvikling i øvrigt. 

Som en del af dit elevforløb bliver du tilknyttet en vejleder, der hjælper dig godt fra start og introducerer dig til firmaet og dine nye kolleger. Din vejleder er også ansvarlig for din uddannelsesplan, som I løbende følger op på, så du får det bedst mulige ud af din elevtid. 

Uddannelsen veksler mellem praktik og skoleophold i Mommark på Als. Du kan læse mere om hvilke skoleforløb, der kan tages her: Business College Syd: Handelsassistent Salg i Mommark (bcsyd.dk) 

Din profil 

Du har en veloverstået HG2, EUX eller HHX-eksamen med et godt resultat, og du er fortrolig med de fleste programmer i Office-pakken. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale – gerne tysk eller fransk, men det er ikke et krav. Det er et plus, hvis du har prøvet dig selv af uden for skolen, fx gennem rejser, arbejde og/eller fritidsaktiviteter. 

Desuden forventer vi, at du som person tager din uddannelse seriøst fra dag ét, for det gør vi. Du har en struktureret tilgang til arbejdsopgaver og evner at arbejde selvstændig i en dynamisk og sæsonbetonet hverdag, samtidig med du er løsningsorienteret og sikrer at kundeaftaler og deadlines overholdes. Derudover er du serviceminded og kundeorienteret, og du formår at begå dig i et travlt miljø med høje ambitioner. Du har mod på at bidrage med fornyelse og udvikling af vores afdeling. 

Lyder elevstillingen som noget for dig? 

Vi behandler ansøgningerne og indkalder kandidater til samtale løbende, så send gerne din ansøgning snarest. Forventet ansættelse er den 01.08.2022, dog har vi mulighed for tilpasse os, hvis du er den rette kandidat til stillingen. CV og motiveret ansøgning modtages kun via ansøgningslinket.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning

Sted

Kverneland Group
Tårupstrandvej 25
5300 Kerteminde

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt 
Tiltrædelse: 8. august 2022

Kontakt

Manager Order Desk, Luise Durow
tlf.: 2761 6775
luise.durow@kvernelandgroup.com.

Om os

Kverneland Group er en af de førende internationale producenter og leverandører af landbrugsmaskiner og serviceydelser. Fokusering på innovation gør os i stand til at levere et unikt og komplet sortiment af produkter i høj kvalitet. Kverneland Group tilbyder en omfattende pakke af løsninger til landbrugsbranchen. Sortimentet dækker jordbearbejdning, såning, græsudstyr, gødningsspredere, sprøjter samt elektroniske løsninger til traktorer og redskaber, udbudt som hhv. Kverneland, Kubota og Vicon. Kverneland Group blev grundlagt i 1879 og råder over fabrikker i Norge, Danmark, Tyskland, Frankrig, Holland, Italien, Rusland og Kina, samt salgsselskaber i 17 lande og med eksport til yderligere 60 lande. 

Kverneland Group er en del af Kubota Corporation, hvis primære ambition er at fremme og udvikle et bæredygtigt samfund via løsninger inden for fødevarer, vandforsyning og miljø. Kubota har, siden 1890, været en ledende producent af landbrugsredskaber, turf maskiner, entreprenørmaskiner samt en bred vifte af andre produkter blandt andet vandfiltrerings- og rørsystemer, vandingsanlæg og store underjordiske ventilsystemer. Med hovedkontor i Osaka i Japan, har Kubota globalt 41,000 ansatte fordelt på afdelinger i mere 110 lande i Nordamerika, Europa og Asien. I 2019 opnåede Kubota et resultat på $17.4 mia.

Mere fra Kverneland Group

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere