Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv advokatsekretær hos Poul Schmith/Kammeradvokaten


Advokatsekretærelev 

Har du evnerne og lysten til at udvikle dig til at blive en dygtig advokatsekretær, og kan du bidrage med en positiv indstilling til dine opgaver og kolleger? Så har du muligheden for at blive en del af vores velfungerende sekretærteam i Aarhus. 

Du bliver en del af et stærkt team i faggruppen Finansiering og Insolvens 

Du bliver en del af faggruppen Finansiering og Insolvens, hvor du særligt vil beskæftige dig med retssager, som blandt andet udspringer af konkurssagerne. Vores team håndterer mange retssager og har betydelig erfaring hermed. Vi mangler dig til at gøre teamet stærkere. Du vil bl.a. få mulighed for at arbejde med større rets- og voldgiftssager i tæt samarbejde med juristerne på sagen. Sagerne er kendetegnet ved høj kompleksitet og ofte med stor samfundsmæssig relevans. De køres ganske ofte i projekter med høj grad af samarbejde på tværs. 

Hos Poul Schmith/Kammeradvokaten lægger vi vægt på selvstændighed, tilgængelighed og høj faglighed, der sammen med ordentlighed, engagement og imødekommenhed er nogle af grundstenene i vores hverdag. 

En hverdag præget af variation og højt tempo

Som advokatsekretærelev skal du igennem et uddannelsesforløb, der varer to år. I den periode modtager du løbende undervisning og får den rette praktiske erfaring. 

Arbejdsopgaverne er mangeartede og omfatter bl.a. at bistå teamets jurister med at sikre, at fristerne i retssagerne overholdes, at sagsarbejdet udføres i god tid forud for fastsatte frister, at retssagsarbejdet hele tiden foregår, således at juristerne kan koncentrere sig om de juridiske aspekter i sagen. Det betyder, at du hele tiden er en del af retssagen og sørger for at udføre det arbejde, som du kan, herunder korrespondance med retten, modparten og klienten samt udarbejdelse af diverse dokumenter, der vedrører en retssag, således at retssagen hele tiden er i proces – alt i tæt samarbejde med teamets jurister. 

Mere om hvad vi forventer af dig 

Du skal have bestået HHX eller STX, HF, HTX suppleret med et 5-ugers EUS grundforløb. 

  • Du har gode formuleringsevner samt skriver og taler et flydende og fejlfrit dansk. 
  • Du er fortrolig med at sætte dig ind i nye IT-systemer og bevæger dig let rundt i Officepakken, herunder særligt Word og Excel. 
  • Du arbejder struktureret og er grundig i din opgaveløsning. 
  • Du er god til at holde fokus på opgaverne og formår at bevare overblikket i travle situationer. 
  • Du trives i en ’blækspruttefunktion’ med mange deadlines, og hvor opgaverne kan variere fra dag til dag. 
  • Du tager ansvar for at følge alle dine arbejdsopgaver helt til dørs, både store og små. 
  • Efter oplæring forventer vi, at du selvstændigt og proaktivt kan varetage egne opgaver og ansvarsområder.

Mere om os 

Stillingen er på 37 timer om ugen ekskl. frokost. Dog skal der tages forbehold for, at vi til tider skal gøre dét ekstra for at nå vores opgaver og fælles mål. Vi er en professionel arbejdsplads, der lægger vægt på at være ordentlige, løsningsorienterede og altid i udvikling. Vi har en uformel omgangstone og et stort fokus på medarbejdertrivsel og -udvikling. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, en god pensionsordning, aktive personaleforeninger og attraktive personalegoder. Der er rig mulighed for at lære dine kolleger at kende på tværs af hele firmaet dels igennem arbejdet og dels ved de mange sociale arrangementer. 

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokatsekretær Jeanette Voss Olsen på jeol@poulschmith.dk eller advokat Jacob Christian Sølling på jcs@poulschmith.dk

Send din ansøgning allerede i dag 

Er stillingen noget for dig, så upload din ansøgning, cv og referencer snarest muligt og senest den 15. maj 2022. Vi gør opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger elektronisk. Vi indkalder løbende til samtale og forbeholder os ret til at tage opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Kavlebod Brygge 32
1560  København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2022
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Jacob Christian Sølling
tlf.: 50 77 84 06  

Jeanette Voss Olsen
tlf.: 22 42 06 41.

Om Poul Schmith/Kammeradvokaten 

Vi arbejder for et erhvervsliv i udvikling og et samfund i balance ved at udvikle nytænkende, langsigtede og juridisk bæredygtige løsninger. Poul Schmith er et full-service advokatkontor. Vi tilbyder vores kunder specialiseret, juridisk rådgivning inden for højt regulerede og samfundskritiske sektorer på tværs af det offentlige og private erhvervsliv. 

Det indebærer, at vi bestræber os på at levere enkle, anvendelige og langtidsholdbare løsninger i den rette kvalitet, som hjælper vores kunder med at realisere deres fulde potentiale. Vi stræber efter at være dem, der giver vores kunder den bedste oplevelse ved at være imødekommende, have forståelse for deres virkelighed og ikke mindst ved konstant at være i udvikling i forhold til fremtidige behov.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere