FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv advokatsekretær hos Poul Schmith/Kammeradvokaten


Advokatsekretærelev 

Har du evnerne og lysten til at udvikle dig til at blive en dygtig advokatsekretær, og kan du bidrage med en positiv indstilling til dine opgaver og kolleger? Så har du muligheden for at blive en del af vores velfungerende sekretærteam i Aarhus. 

Du bliver en del af et stærkt team i faggruppen Finansiering og Insolvens 

Du bliver en del af faggruppen Finansiering og Insolvens, hvor du særligt vil beskæftige dig med retssager, som blandt andet udspringer af konkurssagerne. Vores team håndterer mange retssager og har betydelig erfaring hermed. Vi mangler dig til at gøre teamet stærkere. Du vil bl.a. få mulighed for at arbejde med større rets- og voldgiftssager i tæt samarbejde med juristerne på sagen. Sagerne er kendetegnet ved høj kompleksitet og ofte med stor samfundsmæssig relevans. De køres ganske ofte i projekter med høj grad af samarbejde på tværs. 

Hos Poul Schmith/Kammeradvokaten lægger vi vægt på selvstændighed, tilgængelighed og høj faglighed, der sammen med ordentlighed, engagement og imødekommenhed er nogle af grundstenene i vores hverdag. 

En hverdag præget af variation og højt tempo

Som advokatsekretærelev skal du igennem et uddannelsesforløb, der varer to år. I den periode modtager du løbende undervisning og får den rette praktiske erfaring. 

Arbejdsopgaverne er mangeartede og omfatter bl.a. at bistå teamets jurister med at sikre, at fristerne i retssagerne overholdes, at sagsarbejdet udføres i god tid forud for fastsatte frister, at retssagsarbejdet hele tiden foregår, således at juristerne kan koncentrere sig om de juridiske aspekter i sagen. Det betyder, at du hele tiden er en del af retssagen og sørger for at udføre det arbejde, som du kan, herunder korrespondance med retten, modparten og klienten samt udarbejdelse af diverse dokumenter, der vedrører en retssag, således at retssagen hele tiden er i proces – alt i tæt samarbejde med teamets jurister. 

Mere om hvad vi forventer af dig 

Du skal have bestået HHX eller STX, HF, HTX suppleret med et 5-ugers EUS grundforløb. 

  • Du har gode formuleringsevner samt skriver og taler et flydende og fejlfrit dansk. 
  • Du er fortrolig med at sætte dig ind i nye IT-systemer og bevæger dig let rundt i Officepakken, herunder særligt Word og Excel. 
  • Du arbejder struktureret og er grundig i din opgaveløsning. 
  • Du er god til at holde fokus på opgaverne og formår at bevare overblikket i travle situationer. 
  • Du trives i en ’blækspruttefunktion’ med mange deadlines, og hvor opgaverne kan variere fra dag til dag. 
  • Du tager ansvar for at følge alle dine arbejdsopgaver helt til dørs, både store og små. 
  • Efter oplæring forventer vi, at du selvstændigt og proaktivt kan varetage egne opgaver og ansvarsområder.

Mere om os 

Stillingen er på 37 timer om ugen ekskl. frokost. Dog skal der tages forbehold for, at vi til tider skal gøre dét ekstra for at nå vores opgaver og fælles mål. Vi er en professionel arbejdsplads, der lægger vægt på at være ordentlige, løsningsorienterede og altid i udvikling. Vi har en uformel omgangstone og et stort fokus på medarbejdertrivsel og -udvikling. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer, en god pensionsordning, aktive personaleforeninger og attraktive personalegoder. Der er rig mulighed for at lære dine kolleger at kende på tværs af hele firmaet dels igennem arbejdet og dels ved de mange sociale arrangementer. 

Vil du vide mere? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte advokatsekretær Jeanette Voss Olsen på jeol@poulschmith.dk eller advokat Jacob Christian Sølling på jcs@poulschmith.dk

Send din ansøgning allerede i dag 

Er stillingen noget for dig, så upload din ansøgning, cv og referencer snarest muligt og senest den 15. maj 2022. Vi gør opmærksom på, at vi kun modtager ansøgninger elektronisk. Vi indkalder løbende til samtale og forbeholder os ret til at tage opslaget ned, når vi har fundet den rette kandidat, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Stillingen er til besættelse hurtigst muligt. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Poul Schmith/Kammeradvokaten
Kavlebod Brygge 32
1560  København V

Praktisk

Ansøgningsfrist: 15. maj 2022
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Jacob Christian Sølling
tlf.: 50 77 84 06  

Jeanette Voss Olsen
tlf.: 22 42 06 41



.

Om Poul Schmith/Kammeradvokaten 

Vi arbejder for et erhvervsliv i udvikling og et samfund i balance ved at udvikle nytænkende, langsigtede og juridisk bæredygtige løsninger. Poul Schmith er et full-service advokatkontor. Vi tilbyder vores kunder specialiseret, juridisk rådgivning inden for højt regulerede og samfundskritiske sektorer på tværs af det offentlige og private erhvervsliv. 

Det indebærer, at vi bestræber os på at levere enkle, anvendelige og langtidsholdbare løsninger i den rette kvalitet, som hjælper vores kunder med at realisere deres fulde potentiale. Vi stræber efter at være dem, der giver vores kunder den bedste oplevelse ved at være imødekommende, have forståelse for deres virkelighed og ikke mindst ved konstant at være i udvikling i forhold til fremtidige behov.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®