FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

JA Micro A/S søger salgstrainee


Drømmer du om at skabe resultater inden for salg og service? 

JA Micro tilbyder et 2-årigt traineeforløb med et højt niveau af både faglig og personlig udvikling. Stillingen er på fuld tid. 37 timer om ugen med fast løn + bonus. 

Du vil indgå på lige fod med dine øvrige kollegaer i et ungt, proaktivt og dynamisk salgsteam, hvor du får rig mulighed for at udfolde dine talenter. Du bliver firmaets 8. nøglemedarbejder og tager medansvar for, at vi i fællesskab når vores ambitiøse mål - i en rummelig, sjov og afvekslende hverdag. 

Arbejdsdagen består primært i pleje og udvikling af eksisterende kunder, hvor du på sigt får ansvar for din egen kundeportefølje med tilhørende budget samt at opsøge nye kunder til vores B2B-marked. Salget foregår både på telefon og ved besøg, så kørekort er påkrævet, da du vil have arbejdsdage, hvor du tager én af vores firmabiler og kører ud og møder din kunde i øjenhøjde - på gulvet - hvor i sammen kan finde den optimale løsning for kunden. 

Vi klæder dig rigtig godt på med løbende in house træning og feedback i opsøgende salg, opfølgende salg, forretningsforståelse, produktkendskab, forhandlingsteknik, kommunikation og samarbejde. Det er vores klare ambition, at du efter endt trainee-forløb fastansættes og videreudvikler salget som Account Manager hos JA Micro. 

I rollen er det vigtigt, at du er flydende i dansk - i skrift og tale samt har god forståelse for mange forskellige typer mennesker, da din fornemmeste opgave bliver at skabe dialog og bånd til de forskellige kunder.
Du er god til at lytte til kunden og vil yde den bedst mulige service.

JA Micro er en iværksætter-virksomhed i rivende udvikling. Vi sælger og distribuerer bl.a. mobiltilbehør til størstedelen af Danmarks landsdækkende convenience kæder i tæt samarbejde med vores kollegaer i både Norge, Sverige og Italien. 

Vores kontor er placeret i hjertet af Nørrebro, midt i det kreative iværksætter-fællesskab ”Schiller”. 

Har du lyst til at være en del af teamet? 

Kan du se dig selv som en aktiv del af vores kultur og vil du knokle for at skabe en fremtid indenfor salg? - er vejen banet for din karriere i JA Micro. 

Så send din motiverede ansøgning og dit CV til Ann-Kirstine Simonsen på aks@jamicro.dk snarest muligt og senest d. 22. juni.
Tiltrædelse snarest muligt - men forventeligt 1/7 eller 1/8 2022 under hensyntagen til eventuel eksamensafslutning og ferieafvikling.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

JA Micro A/S
Nannasgade 28
2200 København N

Praktisk

Ansøgningsfrist: 22. juni 2022
Tiltrædelse: Snarest muligt og senest 1/7 eller 1/8 2022. 



.

Mere fra JA Micro A/S

JA Micro A/S distribuerer hovedsageligt forbrugerelektronik og er beliggende i Nørrebros indre i kontorfællesskabet ”Schiller”. Et moderne facility house i fantastiske omgivelser med fælles mødelokaler, kantine/frokostordning, schillerhaven, hygge-lounge, fredagsbar m.v. 100 meter fra metro og med egen parkeringsplads. Vi er 150 mennesker fordelt på flere firmaer, hvor vores naboer bl.a. er grafikere, tekstforfattere, fotografer og app-udviklere JA Micro A/S blev stiftet i 2014 og har siden oplevet markant vækst og modtaget Gazelle-priser i henholdsvis 2018 og 2019. Vores kerneforretning ligger i convenience markedet i Danmark, hvor vi har over 1.200 kunder. JA Micro A/S er en iværksættervirksomhed, og du bliver en del af et ambitiøst team på 8 kollegaer, som altid vil gå det ekstra skridt for kunden - såvel som for hinanden.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®