FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Drømmer du om en karriere inden for Design og Indretning?


Vi søger en passioneret og engageret salgselev, der har lyst til at uddanne sig i vores spændende og anderledes møbelhus i Lyngby.

Hos Ingvard Christensen er kundeoplevelsen omdrejningspunktet. Vi ønsker at give vores kunder mere, end de forventer, hvilket stiller krav til vores service, vejledning og ekspertise. Som salgselev vil du blive klædt godt på, så du bliver ekspert i designmøbler og belysning. Du vil bl.a. få undervisning af vores leverandører, salgstræner, kolleger og skoleophold.

Om elevuddannelsen hos Ingvard Christensen

Størstedelen af din uddannelse er praktisk og vil forgå i møbelhuset i Lyngby, hvor du vil opbygge viden om vores sortiment, salg og kundeservice. I løbet af uddannelsen skal du gennemføre fire skoleophold af to ugers varighed på Handelsfagskolen i Odder. På skolen vil du få et indgående kendskab til branchens produkter og materialer.

Dine kvalifikationer

Vi ser gerne, at du har en af følgende uddannelser: EUX/EUD, HHX, STX/HF/ HTX, HG, HGV/HGS – men er din baggrund ikke på listen herunder, så tøv ikke med at sende en ansøgning alligevel. Interesse og passion er den vigtigste egenskab for os.

Vi tilbyder dig

En spændende 2-årig uddannelse indenfor møbler i en sund og vækstorienteret virksomhed, hvor ikke to dage er ens. Løn i henhold til gældende overenskomst Mulighed for fastansættelse efter uddannelsen er afsluttet.

Send ansøgning allerede i dag

Skriftlig ansøgning sendes pr. mail til: job@ingvardchristensen.dk.

Husk at mærke ansøgningen: Salgselev, Lyngby. Ansøgningsfrist d. 23. maj 2022.
Vi holder samtaler løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte:
Annegrethe Jørgensen tlf.: 23 38 78 91.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Ingvard Christensen
Jernbanevej 8A
2800 Lyngby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 23. maj 2022
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Annegrethe Jørgensen
tlf.: 23 38 78 91



.

Simon Fjellstad
Ingvard Christensen - Vejle

Efter flere år som håndværker valgte jeg at skifte retning. Jeg har en stor passion for design, håndværk og designmøbler, så valget var ikke svært da jeg så stillingsannoncen fra Ingvard Christensen. I de to år som elev har jeg lært utroligt meget om designmøbler, kundeservice og salg. Fantastiske kolleger jeg har kunnet sparre med og som altid er klar til at hjælpe. Jeg er blevet fastansat efter de 2 år som elev..

Ida Nedergaard Elling
Ingvard Christensen - Lyngby

2 hurtige, udfordrende, travle, spændende og lærerige år er gået, og heldigvis har jeg mange flere at se frem til, da jeg er blevet fastansat. Jeg søgte efter nye udfordringer i forbindelse med elevuddannelsen indenfor detail, og heldigvis bød Ingvard Christensen mig ind, og gav mig et trygt miljø til at udvikle og finpudse mine evner indenfor detailhandel, indretning og salg. Oveni har jeg fået en masse skønne kollegaer, som har støttet mig hele vejen gennem min oplæringsperiode.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®