FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Karosseritekniker lærling søges til stort bilhus i Vejle


Autocentralen Vejle har oplevet stor vækst i 2021 og derfor starter vi året 2022 med jagten på flere dygtige talenter, som vil være med til at danne grundlag for et stærkt team i vores skadescenter. 

Som karrosseritekniker lærling bliver du uddannet til én af vores ægte håndværkere. Du vil få en bred variation af arbejdsopgaver, både nu og i fremtiden. Bilbranchen er nemlig på vej mod nye og spændende tider med flere el-biler og andre teknologier, som du vil få et unik indblik i, gennem Din uddannelse. 

Profil: 

  • Du brænder for faget 
  • Du kan lide at tage fat og tage ansvar 
  • Du er god til at lytte og koncentrere dig 
  • Du er fleksibel og samarbejdsorienteret, samt høj arbejdsmoral 
  • Du er mødestabil 

Vi tilbyder: 

  • Dygtige kollegaer med en uformel omgangstone 
  • Stor tillid og frihed under ansvar i arbejdet 
  • Gode arbejdsfaciliteter med den nyeste og mest avancerede teknik 
  • Branchens bedste uddannelse med gode muligheder for fast arbejde efterfølgende 
  • En stærk og dynamisk virksomhed med 7 afdelinger 

Tiltrædelse: Hurtigst muligt ! 

Hvis den rette kandidat findes inden ansøgningsfrist, tillader vi os at ansætte og lukke stillingsopslaget ned. Ønsker du yderligere informationer om jobbet, er du velkommen til at kontakte Servicechef Heine Ibsen på tlf.: 27 53 75 27 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Autocentralen A/S
Bugattivej 4
7100 Vejle

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. maj 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Servicechef, Heine Ibsen
tlf.: 27 53 75 27



.

Mere om Autocentralen

Autocentralen har spredt køreglæde i Kolding siden 1976 og er autoriseret forhandler og serviceværksted for Volkswagen, Seat, Cupra, Hyundai, Citroën, Honda, Nissan og Skoda. Desuden er vi Audi servicepartner i Kolding, Horsens og Esbjerg og så har vi autoriseret Opel serviceværksteder i Haderslev og Kolding. Resultatet er Sydjyllands største bilhus med endnu flere nye og brugte kvalitetsbiler. Men nu er det ikke kun størrelsen, det handler om. Ordentlig service, unikke fordele og gode tilbud er selvfølgelig stadig i centrum. Der er bare endnu mere af det. Det er derfor vi kan sige Mere end biler. Fordi Autocentralen simpelthen er den forhandler, der kører lidt længere for at gøre dit billiv meget nemmere. Vi lover ikke ren køreglæde, men det er tæt på.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelev til SDK i Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®