Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelever med speciale i offentlig administration


Vil du være med til at gøre Danmark grønnere? Så bliv kontorelev i Banedanmark

Banedanmark søger et nyt hold kontorelever med speciale inden for offentlig administration. Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for administration både i og udenfor Banedanmark, så se her.

Banedanmark ansætter hvert år mellem 15 og 20 nye kontorelever. Uddannelsen begynder den 1. september 2022 og vi tilbyder ansættelse primært i København og med få elevpladser i Ringsted. Begge vores lokationer ligger i nye og moderne bygninger placeret meget tæt på en station.

Et godt netværk og opgaver med betydning

Banedanmark er en stor og alsidig arbejdsplads og et elevforløb hos os giver dig mulighed for at afklare hvilket fagområde, der interesserer lige netop dig. 

Uddannelsen forløber sig over to år og er delt op i to perioder af hver et års varighed, hvor du får mulighed for at fordybe dig i forskellige fagområder inden for den enkelte afdeling. Det kan f.eks. være i et stort konkret projekt som Signalprogrammet, i området der varetager drift og vedligehold af jernbanen eller i vores HR-afdeling.

Som elev i Banedanmark kan du forvente, at arbejdsstedet på 2. år er et andet end på 1. år. Det vil sige, at du kan være i Ringsted det 1. år og i København det 2. år. På den måde får du muligheden for at få det bedste og mest alsidige kendskab til forskellige fagområder igennem din elevtid i Banedanmark.

Med en uddannelse i Banedanmark er du godt på vej til et job både i det offentlige og i det private. Du kommer til at løse opgaver, som rent faktisk betyder noget. En tidligere elev formulerede det på følgende måde: ”Du bliver respekteret som kollega, og ikke kun som eleven”.

En anden ting, som er vigtigt at nævne er, at du, som elev, bliver tilknyttet en elevvært, som hjælper dig ind i organisationen og i gang. Ligesom elevværten, på 2. år, vil kunne være sparringspartner, når du skal vælge fagprøveemne. Herudover bliver du en del af Banedanmarks elevnetværk, hvor du lærer de andre elever at kende, og du vil på den måde kunne sparre med både 1. og 2. års elever på tværs af vores mange afdelinger.

Du kan læse mere om elevforløbet her.

Selvstændig, initiativrig og klar på nye udfordringer

Du har bestået enten en EUX, en HHX, en 5 ugers EUS for studenter (STX, HTX eller HF) eller et grundforløb (påbegyndt før 1. august 2015), som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration.

Du har formentlig haft et studie- eller fuldtidsjob og kender derfor til det at indgå i et arbejdsmæssigt fællesskab.

Herudover er vi på udkig efter personer, som er positive, opsøgende og selvstændige. Din elevvært og dine kolleger hjælper dig i gang med arbejdet, men det er også vigtigt, at du selv er nysgerrig på, hvilke opgaver du kan løse og hvilket ansvar, du kan få.

Derudover forventer vi, at du har et godt kendskab til MS Office-pakken.

Løn 

Basislønnen for Hovedstad for kontorelever under 18 år udgør kr. 139.282,00 årligt og kr. 11.606,83 månedligt.

Basislønnen for Hovedstad for kontorelever under 25 år udgør kr. 174.667,00 årligt og kr. 14.555,58 månedligt.

Hertil kommer pension. Basislønnen for Hovedstad for kontorelever over 25 år udgør kr. 252.692,00 årligt og kr. 21.057,67 månedligt. Hertil kommer pension. 

Basislønnen for Provins for kontorelever under 18 år udgør kr. 139.423,00 årligt og kr. 11.618,58 månedligt.

Basislønnen for Provins for kontorelever under 25 år udgør kr. 174.667,00 årligt og kr. 14.555,58 månedligt. Hertil kommer pension. 

Basislønnen for Provins for kontorelever over 25 år udgør kr. 250.107,00 årligt og kr. 20.842,25 månedligt. Hertil kommer pension.

Ansøgning og kontakt 

Vil du vide mere om dét at være kontorelev i Banedanmark, er du velkommen til at kontakte vores elevkoordinatorer Louise Marie Svendsen på tlf. +45 29103414 eller Lene Vibe Nielsen på +45 91399784

Send os en ansøgning, hvor du fortæller lidt mere om dig selv. Tag også gerne et kig på vores organisation og fortæl os lidt om hvilke afdelinger og lokation, du tror, er interessante for dig at arbejde i. Derudover får vi brug for et CV og dit seneste karakterblad. Er du over 25 år, skal vi bede dig om at vedlægge din realkompetencevurdering (RKV). 

Vi holder løbende samtaler. 

For at søge stillingen klikker du på ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Banedanmark

København
Carsten Niebuhrs Gade 43
1577 København V

Ringsted
Godsbanevej 2
4100 Ringsted

Praktisk

Ansøgningsfrist: 29. maj 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Lene Vibe Nielsen
tlf.: +45 91 39 97 84
mail: lvni@bane.dk

Louise Marie Svendsen
tlf.: +45 29 10 34 14
mail: LMSV@bane.dk 


.

Om Banedanmark

Banedanmark er en styrelse under Transport- og Boligministeriet med over 2.000 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark. Vi har ansvaret for den danske jernbane. Det betyder, at det er os, der styrer togtrafikken og informerer om den på skærme og højttalere på stationerne på fjernbanen.

Vi vedligeholder banen og udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens bæredygtige jernbane.

Mere fra Banedanmark


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere