Bliv en del af holdet, der skaber AO

Har du vilje og gå-på-mod og klar til at tage initiativ?
En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden og uden for AO. Vi søger elever til vores håndværkerbutikker i hele landet!

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

// Bliv elev i AO

Vi søger handelselever til vores håndværkerbutikker i hele landet, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Er du vores nye handelselev?


Hos KJV har vi rigtig travlt – faktisk så travlt, at vi i dag kan kalde os en af landets førende leverandører af værktøj, teknik, transmissioner, skærende værktøjer, værktøjsmaskiner, svejs, trykluft og automationsløsninger til den danske industri, se mere på www.kjv.dk

Som handelselev hos KJV A/S tilbyder vi dig en stærk uddannelse, hvor du får erfaring med salg, service, marketing og indkøb samt mulighed for at specialisere dig undervejs. 

Arbejdsstedet vil være vores afdeling i Sønderborg. Du vil have en 37 timers arbejdsuge mandag-fredag, og der vil være skoleophold på Business College Syd i Mommark. 

Du vil indgå i et team, hvor tingene går stærkt, og derfor lægger vi vægt på stort drive, gode samarbejdsevner, omhyggelighed, og lysten til at være med, hvor det sker.

Kvalifikationer 

Du skal have afsluttet EUD, EUX, HHX eller EUS. Voksenelever er velkomne. Derudover er det vigtigt, du er serviceminded og udadvendt, så du passer godt ind i virksomheden. Vi lægger også vægt på, at du er vant til at arbejde med IT og kan begå dig på engelsk og tysk. 

Vi tilbyder 

Du får et job i en virksomhed, hvor du får stor mulighed for at afprøve dine evner og ideer i praksis og udvikle dig personligt. Desuden kvitterer vi med et spændende og krævende job, hvor du selv er med til at skabe rammerne. 

Arbejdssted og –tid 

Kærvej 69C, 6400 Sønderborg 
Mandag-fredag, 37 timer/uge. 

Send din skriftlige ansøgning, gerne pr. e-mail med kopi af eksamenspapirer, fraværsliste og straffeattest, snarest muligt, til: jdj@kjv.dk

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

KJV A/S
Kærvej 69C
6400 Sønderborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Jette Dalsgaard Jørgensen
jdj@kjv.dk.

Om KJV A/S

 KJV A/S er en af landets førende leverandører af Skærende værktøjer, Svejseudstyr, Transmissioner, Værktøj, Teknike Artikler, Værktøjsmaskiner og Automationsløsninger. 

KJV A/S har administrativt hovedsæde i Odense, samt lokale afdelinger i Hørning, Kolding, Frederikssund, Nykøbing F. og Thisted og Sønderborg.

Mere fra KJV A/S

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv kontorelev i Salg og Marketing hos Burkert

Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces? Så skal du læse mere her.

Bliv elev i Danmarks fedeste sportskæde

SPORT 24 og SPORT 24 OUTLET søger spilleklare elever, for det spiller bare bedst, når vi spiller sammen.

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere