FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Salgselev i Louis Nielsen

En salgsuddannelse hos Louis Nielsen handler om meget mere end salg.

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev med speciale i indkøb Odense


"Det bedste ved at være elev hos FTZ er, at du bliver en del af et fællesskab, hvor du er på lige fod med alle i teamet. Selvom du ikke har en baggrundsviden omkring autodele, så lad det ikke skræmme dig. Du bliver klædt godt på – fortæller Emma, indkøbselev hos FTZ". 

Ønsker du en fremtid inden for handel? Har du lyst til at arbejde hos en handelsvirksomhed med et stærkt fundament i det danske marked?

Så er det måske noget for dig at blive handelselev med speciale i indkøb hos FTZ. Vi søger to elever med start medio august 2022. 

Hos FTZ får du gode kollegaer og ledere, der har fokus på din uddannelse og på, at du udvikler dig både fagligt og personligt. Du vil arbejde tæt sammen med en elevansvarlig, hvilket giver rig mulighed for løbende sparring og dialog om din uddannelse, og du får spændende og varierede arbejdsopgaver med egne ansvarsområder, som for eksempel:

 • Indkøbsdisponering hos leverandører 
 • Medansvar for produktudvikling 
 • Arbejde med udvikling af indhold på webshop 
 • Bindeled mellem leverandør og salg 

Undervejs kommer du på skoleophold på det anerkendte Business College Syd i Mommark, og din uddannelse afsluttes med en fagprøve, der skal afleveres og forsvares ved en mundtlig eksamen på skolen. 

Gennem de to års elev uddannelse, udvikler du dig til at blive en stærk person indenfor i alle indkøbsdiscipliner fra A til Z og dermed får det bedst tænkelige fundament for din fremtidige karriere. 

Om dig 

Vi forestiller os, at du er typen, der motiveres af ansvar og udfordringer, og som brænder for at lære nyt. Som person er du positiv og udadvendt, og vil gerne være en del af et uformelt arbejdsmiljø med høj dynamik. 

Du bliver erfaren bruger af Microsoft pakke, hvor Excel er en vigtig del. Dansk bliver brugt i dagligdagen, men der bliver rig mulighed for at få udviklet dine engelskkundskaber i samarbejde med vores udenlandske leverandører.

Du har enten: 

 • EUX med skolebevis (det studiekompetencegivende forløb) 
 • HHX med skolebevis eller
 • HTX, STX suppleret med et 5 ugers EUS grundforløb 

Vi tilbyder 

 • En elevstilling, der giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere 
 • Gode kollegaer i et team, der vægter arbejdsglæde og højt humør 
 • Gode arbejdsforhold i en spændende virksomhed i kontinuerlig vækst 
 • Stor kontaktflade til blandt andet internationale leverandører og kunder 

Er du blevet nysgerrig, og vil du vide mere? Er du velkommen til at kontakte Benjamin Vinther Lykke på 9133 4102 eller Henrik Løve Kristensen 2371 4088.

Læs mere om at være elev hos FTZ her

Er det lige dig? Så skynd dig at sende en ansøgning via linket "send ansøgning" på denne side. Ansøgningerne vil blive behandlet løbende, og vi afholder samtaler løbende. 

Når vi har modtaget et passende rekrutteringsgrundlag, vil annoncen blive fjernet fra FTZ.dk/job og karriere.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

FTZ Autodele & Værkstøj A/S
Hvidkærvej 21
5250 Odense

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2022

Kontakt

Benjamin Vinther Lykke
tlf.: 9133 4102

Henrik Løve Kristensen
tlf.: 2371 4088.

Om FTZ

FTZ - Vores kunder er vores eksistensgrundlag, og vi er konstant tæt på dem og deres behov. FTZ Autodele & Værktøj A/S er Danmarks største og stærkeste grossistvirksomhed inden for autodele og værktøj med 51 afdelinger i Danmark og på Færøerne, mere end 1.100 engagerede medarbejdere og en omsætning på over 2,3 milliarder kroner.

Mere fra FTZ Autodele & Værktøj A/S

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

BUsINESS SUPPORT ELEV

DHL Aviation søger elev

The most international company in the world are looking for a new Business support apprentice to join our Business support team in our Hub located at Copenhagen Airport.

SALGSElever

Imerco søger 45 salgselever

Vil du lære alt om salg, design og isenkram? Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, der veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco butikker. 

elever

Bliv en del af et stærkt hold hos jem & fix

Bliver du motiveret af at være en del af et team hvor samarbejde og fælles succes vægtes højt? Søger du et sted hvor du kan få mulighed for at udvikle dig og vokse med opgaven? Så kan det være det er dig vi mangler som elev i jem & fix!

kontorelev

Bliv HR-kontorelev hos DHL Aviation

Would you like to be part of the continued success of DHL Aviation while learning about HR administration in a business with more than 500 employees, and developing as a person? Then we are looking for you!

Følg os, eller send en mail

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2023 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®