FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Start din karriere som kontorelev i Danske Regioner


Har du lyst til at få en alsidig kontoruddannelse indenfor specialet administration? Og vil du prøve kræfter med forskelligartede opgaver i en stærk og politisk ledet interesseorganisation? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

I Danske Regioner søger vi en kontorelev med tiltrædelse den 1. september 2022. Som elev hos os kommer du med på holdet over medarbejdere, der forener de fem regioners interesser og sætter politiske dagsordener for et sundere og mere bæredygtigt Danmark. Vi skaber sundhed for alle og gør det attraktivt at leve, arbejde og uddanne sig i alle dele af landet.

Elevtiden er 2 år. Her vil du dels skulle arbejde hos os, men der er også 3 obligatoriske skoleuger.

Du vil begynde din elevtid med at blive lært op i offentlig administration. Her vil du få opgaver indenfor løn, HR, personaleadministration og bogholderi. Du vil også komme omkring vores reception som er husets knudepunkt for mange forskellige opgaver, kontakter og gæster. Efter det første år vil du rokere til husets faglige centre, hvor du vil bidrage til sekretæropgaver og fx planlægge møder og konferencer. Du vil også komme til at arbejde med rejseafregning, produktion af dagsorden til politiske udvalg og opdatering af intranet mv.

Vi søger

I Danske Regioner er vi engagerede i, at levere en god kvalitet på de arbejdsområder vi brænder for. Vi vægter det sociale sammenhold og ved, at vi står stærkest, når vi står sammen. Vi søger en elev, som kan spejle sig i de værdier, og som har lyst til at lære nyt og udvikle sig. Derudover forventer vi, at du er struktureret, ansvarsbevidst og nysgerrig på vores opgaver her i Danske Regioner.

Du skal have gennemført EUX eller HHX. Har du en anden studentereksamen skal den suppleres med et EUS på 5 uger.

Er du over 25 år, skal du desuden have lavet en realkompetencevurdering, hvis du har taget din uddannelse efter den 1. august 2015. Denne kan du få udarbejdet ved nærmeste handelsskole. Du bedes vedhæfte dokumentation på al din tidligere uddannelse og evt. erhvervserfaring.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en hverdag i en dynamisk organisation, hvor du vil komme til at samarbejde med mange engagerede kolleger.

Når vi spørger medarbejderne, hvorfor Danske Regioner er en god arbejdsplads, fremhæver de især udfordrende og meningsfulde opgaver, stort ansvar, fleksible arbejdsforhold, aktiv personaleforening og et godt kollegialt sammenhold, der er præget af uhøjtidelighed, engagement og et højt fagligt niveau.

Som elev hos os vil du få en arbejdstid på 37 timer om ugen inklusive frokostpause og løn efter overenskomsten mellem HK/Kommunal og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsfrist

Hvis det lyder som noget for dig, skal vi have din ansøgning samt kopi af eksamenspapirer senest den 14. juni kl. 12.00. Yderligere oplysninger kan fås hos Katrine Engel, e-mail ke@regioner.dk eller tlf. 2230 3939.

Samtaler forventes afholdt i uge 25 og 26.

Danske Regioner er en røgfri arbejdsplads.

Danske Regioner opfordrer alle uanset køn, alder, religion og etnisk oprindelse til at søge.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danske Regioner
Dampfærgevej 22
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: 14. juni 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Katrine Engel
tlf.: 22 30 39 39
ke@regioner.dk



.

Om Danske Regioner

Danske Regioner er interesse- og arbejdsgiverorganisation for de 5 regioner. Danske Regioner arbejder blandt andet for at skabe et stadig bedre sundhedsvæsen og for at sikre vækst i hele landet. Du bliver del af et stærkt og kompetent fagligt miljø, hvor der er høj trivsel og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Mere fra Danske Regioner 

Kom tættere på os 


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®