FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bürkert søger kontorelev til salg, marketing og indkøb


Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces og har du interesse i teknik? Så er det måske hos Bürkert, du skal søge elevplads…… 

I nyoprettet elevstilling vil du blive en supportfunktion til vores salg og marketing og få en enestående mulighed for at bidrage til at knytte processerne tæt sammen.
Du vil få kendskab til salgsprocessen fra A til Z. 

I Bürkert tilbyder vi et elevforløb, hvor du efterfølgende vil få mulighed for at rådgive om og sælge vores tekniske løsninger ligesom du også vil få et godt kendskab til logistik og indkøb. Vi står midt i en omstillingsproces til større bæredygtighed, og det vil vi have stigende fokus på – en spændende udvikling, som du naturligvis også bliver en del af. 

Stillingen: 

Stillingen refererer til firmaets HR-partner og omfatter support inden for salg og marketing, bl.a. følgende opgaver: 

  • Udfærdigelse og opfølgning på tilbud 
  • Ordremodtagelse og registrering 
  • Kundekontakt og kundesupport 
  • Opgaver i vores CRM-system, f.eks. håndtering af leads: registrering og opfølgning 
  • Opfølgning på vareleverancer 
  • Supportere vores indkøb 
  • Mulighed for deltagelse i de forskellige salgsaktiviteter, f.eks. messedeltagelse 
  • Mulighed for rejse/besøg til koncernens fabrikker 
  • Marketingopgaver i samarbejde med vores marketingansvarlige   

Kvalifikationer: 

Du er som person positiv og åben. Du er energisk og selvstændig og kan trives i en organisation, hvor der sættes pris på såvel initiativ som team ånd. 

Du har kendskab til og flair for IT på en sådan måde, at du kan tillære dig vores forskellige IT-værktøjer uden større besvær. Du har selvfølgelig generel indsigt i Office-pakken. Du har lyst til at være med til at skabe og bibeholde vores kunders interesse via god kundeservice og du er også klar til at give god support og service til kolleger. 

Du har gode kommunikationsevner både på dansk og på engelsk.
Du har formentlig færdiggjort, en gymnasial uddannelse (HHX, STX, HTX) eller tilsvarende færdigheder og har måske et par års erhvervserfaring. 

Der tilbydes: 

En spændende uddannelse i en dynamisk og fremtidsorienteret international virksomhed i vækst med gode fremtidsmuligheder. Du kan selv være med til at præge dit uddannelsesforløb alt efter dine ønsker og kvalifikationer. 

Der vil være mulighed for et kortere udlandsopholdt for at lære om vores processer i en af vores andre salgskontorer eller i vores hovedsæde, hvor du også vil kunne se vores udviklingsafdelinger. 

Ansøgning:

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende en skriftlig ansøgning og CV på mail til: ansoegning@burkert.com eller via 'Ansøg nu' knappen nedenfor. Vi indkalder løbende til samtale.
Har du spørgsmål til stillingens indhold, eller ønsker du at høre nærmere om dine muligheder i jobbet, er du velkommen til at kontakte vores administrerende direktør Henrik Ziegler på
tlf. 44 50 75 00, eller mobil 53 50 58 45.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bürkert Danmark
Hørkær 24
2730 Herlev

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Administrerende direktør Henrik Ziegler 
tlf.: 44 50 75 00 / 53 50 58 45 



.

Om Bürkert

Bürkert koncernen har i mere end 75 år leveret tekniske produkter – ventiler, sensorer og transmittere. Vores produkter styrer og regulerer produktionsprocesser inden for mange forskellige industrier, f.eks. på mejerier og slagterier og i medicinalindustrien. Vi leverer også produkter til produktionsprocesser i bilindustrien og til vandbehandling, f.eks. sikring af vandkvaliteten på vandværker, og vores micro produkter indgår i udstyr hos tandlæger og i laboratorier. Vores produkter er udviklet, så de kan sammenbygges til en hel systemløsning, der kan overvåge en produktionsproces. Vi har således en meget bred kundekreds. Vores produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og sidder derfor i mange vigtige processer med store krav til sikkerhed og funktion. Til at supportere med systemløsninger har vi en dansk systemafdeling, og vi arbejder sammen med vores Systemhus i Tyskland om større projekter. 

Firmaet er et datterselskab i en verdensomspændende koncern med 2.600 ansatte. Der er i dag 23 medarbejdere tilknyttet adressen i Herlev, der rummer kontor, montage og lager. Endvidere har vi et salgskontor på Navitas i Århus, hvor der er 3 medarbejdere tilknyttet.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®