Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bürkert søger kontorelev til salg, marketing og indkøb


Vil du være med, hvor tingene sker? Har du drive og lyst til at være aktiv spiller i en salgsproces og har du interesse i teknik? Så er det måske hos Bürkert, du skal søge elevplads…… 

I nyoprettet elevstilling vil du blive en supportfunktion til vores salg og marketing og få en enestående mulighed for at bidrage til at knytte processerne tæt sammen.
Du vil få kendskab til salgsprocessen fra A til Z. 

I Bürkert tilbyder vi et elevforløb, hvor du efterfølgende vil få mulighed for at rådgive om og sælge vores tekniske løsninger ligesom du også vil få et godt kendskab til logistik og indkøb. Vi står midt i en omstillingsproces til større bæredygtighed, og det vil vi have stigende fokus på – en spændende udvikling, som du naturligvis også bliver en del af. 

Stillingen: 

Stillingen refererer til firmaets HR-partner og omfatter support inden for salg og marketing, bl.a. følgende opgaver: 

  • Udfærdigelse og opfølgning på tilbud 
  • Ordremodtagelse og registrering 
  • Kundekontakt og kundesupport 
  • Opgaver i vores CRM-system, f.eks. håndtering af leads: registrering og opfølgning 
  • Opfølgning på vareleverancer 
  • Supportere vores indkøb 
  • Mulighed for deltagelse i de forskellige salgsaktiviteter, f.eks. messedeltagelse 
  • Mulighed for rejse/besøg til koncernens fabrikker 
  • Marketingopgaver i samarbejde med vores marketingansvarlige   

Kvalifikationer: 

Du er som person positiv og åben. Du er energisk og selvstændig og kan trives i en organisation, hvor der sættes pris på såvel initiativ som team ånd. 

Du har kendskab til og flair for IT på en sådan måde, at du kan tillære dig vores forskellige IT-værktøjer uden større besvær. Du har selvfølgelig generel indsigt i Office-pakken. Du har lyst til at være med til at skabe og bibeholde vores kunders interesse via god kundeservice og du er også klar til at give god support og service til kolleger. 

Du har gode kommunikationsevner både på dansk og på engelsk.
Du har formentlig færdiggjort, en gymnasial uddannelse (HHX, STX, HTX) eller tilsvarende færdigheder og har måske et par års erhvervserfaring. 

Der tilbydes: 

En spændende uddannelse i en dynamisk og fremtidsorienteret international virksomhed i vækst med gode fremtidsmuligheder. Du kan selv være med til at præge dit uddannelsesforløb alt efter dine ønsker og kvalifikationer. 

Der vil være mulighed for et kortere udlandsopholdt for at lære om vores processer i en af vores andre salgskontorer eller i vores hovedsæde, hvor du også vil kunne se vores udviklingsafdelinger. 

Ansøgning:

Er du interesseret i stillingen, bedes du sende en skriftlig ansøgning og CV på mail til: ansoegning@burkert.com eller via 'Ansøg nu' knappen nedenfor. Vi indkalder løbende til samtale.
Har du spørgsmål til stillingens indhold, eller ønsker du at høre nærmere om dine muligheder i jobbet, er du velkommen til at kontakte vores administrerende direktør Henrik Ziegler på
tlf. 44 50 75 00, eller mobil 53 50 58 45.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Bürkert Danmark
Hørkær 24
2730 Herlev

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Administrerende direktør Henrik Ziegler 
tlf.: 44 50 75 00 / 53 50 58 45 .

Om Bürkert

Bürkert koncernen har i mere end 75 år leveret tekniske produkter – ventiler, sensorer og transmittere. Vores produkter styrer og regulerer produktionsprocesser inden for mange forskellige industrier, f.eks. på mejerier og slagterier og i medicinalindustrien. Vi leverer også produkter til produktionsprocesser i bilindustrien og til vandbehandling, f.eks. sikring af vandkvaliteten på vandværker, og vores micro produkter indgår i udstyr hos tandlæger og i laboratorier. Vores produkter er udviklet, så de kan sammenbygges til en hel systemløsning, der kan overvåge en produktionsproces. Vi har således en meget bred kundekreds. Vores produkter er kendetegnet ved høj kvalitet og sidder derfor i mange vigtige processer med store krav til sikkerhed og funktion. Til at supportere med systemløsninger har vi en dansk systemafdeling, og vi arbejder sammen med vores Systemhus i Tyskland om større projekter. 

Firmaet er et datterselskab i en verdensomspændende koncern med 2.600 ansatte. Der er i dag 23 medarbejdere tilknyttet adressen i Herlev, der rummer kontor, montage og lager. Endvidere har vi et salgskontor på Navitas i Århus, hvor der er 3 medarbejdere tilknyttet.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere