FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Datateknikerelev med speciale i IT infrastruktur 


Har du gennemført it-supporter forløbet på teknisk skole og er klar til at specialisere dig i infrastruktur? Kunne du tænke dig at blive elev på en dynamisk arbejdsplads, hvor du kan afprøve din it-viden i praksis og samtidigt udvikle dig og lære mere? 

Vi søger flere datateknikerelever, som vil være en del af en dynamisk og professionel it-virksomhed, som sætter it-support og it-service i første række. Måske det er dig, vi leder efter? 

Om at være datateknikerelev hos Statens It 

Som datateknikerelev hos os kommer du til at varetage mange forskellige opgaver inden for infrastruktur- og applikationsområdet. Som en del af din uddannelse bliver du en del af flere forskellige teams inden for de to fagområder, og du får dermed stor mulighed for både at afprøve din nuværende viden inden for it-området og for at udvikle dig og lære mere om arbejdet med infrastruktur- og applikationsområdet. 

Som datateknikerelev vil du bl.a. komme til at arbejde med 2. level support inden for: 

  • Netværksdrift (LAN/Core) 
  • Loadbalancering 
  • Firewall og IPS drift 
  • Storagedrift 
  • Serverdrift (både fysisk og virtuel) 
  • Fagapplikationsdrift 
  • Desktopmanagement
  • Backupdrift

Om dig 

Vi forventer, at du har gennemført it-supporter forløbet på teknisk skole og ønsker at specialisere dig inden for infrastruktur, inden du begynder hos os i Statens It. 

Derudover ser vi gerne, at du: 

  • synes det er sjovt og udfordrende at arbejde med it 
  • har en bred interesse inden for it og er indstillet på nye teknologier og udfordringer 
  • er imødekommende, engageret og er god til at tilegne dig ny viden
  • er serviceminded, ansvarsbevidst og har lyst til at hjælpe andre mennesker 
  • er selvstændig og initiativrig, og samtidigt er en aktiv medspiller i teamet 
  • er en stabil arbejdskraft og kan begå dig på en arbejdsplads.

Hvad kan vi tilbyde dig? 

Som datateknikerelev i Statens It vil du få en travl hverdag i et inspirerende miljø, hvor ikke to dage er ens. Du vil få en læreplads i en it-virksomhed, hvor du sammen med dygtige og kompetente kolleger leverer professionel it-support efter principperne i ITIL. 

Du vil altså få rig mulighed for at afprøve din it-viden i praksis og kunne lære meget mere af dine erfarne kolleger. Fra din arbejdsplads i Ballerup vil du, som en del af Statens It, være med til at sikre, at ca. 40.000 ansatte i staten får den bedst mulige it-support og service.

Om os 

I Statens It leverer vi basal it-drift og services til Statslige ministerier, styrelser og selvejende uddannelsesinstitutioner. Vi leverer løsningerne i et organisatorisk setup, hvor mennesker, processer, metoder og teknologier er i højsædet. 

Vores leverancemodel gør, at vi kan levere stærke løsninger til vores kunder, der er baseret på både kommercielle og Open Source teknologier. Vi er lige nu i en spændende udviklingsfase, hvor vi bl.a. skal designe og implementere næste generation af vores Datacentre, herunder Core Netværk og Netværkssikkerhed. 

Statens It er en styrelse under Finansministeriet. Vi har hovedkontor i Ballerup i Storkøbenhavn og satellitkontorer i både Aarhus og Sønderborg. 

Ansættelsesvilkår 

Du ansættes som datateknikerlæring efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Organisationsaftale mellem offentlige Ansattes Organisationer – Det statslige Område og (OAO-s fællesoverenskomsten) og organisationsaftale for Håndværkere og teknikere. 

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode. Du vil i forbindelse med ansættelsen blive bedt om dit samtykke til, at Statens It må indhente en offentlig straffeattest via dit cpr-nummer. 

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen. 

Flere oplysninger 

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Anders Enoch Engberg på telefon: 72 31 10 94 eller e-mail: anders.engberg@statens-it.dk

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 7. juni 2022.

Vi forventer at holde samtaler i uge 24 og 25 og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen senest den 1. september 2022. Vi er dog parate til, at vente lidt længere på den helt rigtige kandidat. 

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Statens IT
Lautruphøj 2 
2750 Ballerup

Praktisk

Ansøgningsfrist: 7. juni 2022
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Teamleder Anders Enoch Engberg 
tlf.: 72 31 10 94 
Anders.engberg@statens-it.dk 



.

Mere om Statens IT

Mission 
Finansministeriet giver regeringen det bedst mulige grundlag for at føre en sund økonomisk politik, der styrker vækst og produktivitet samt sikrer effektivisering af den offentlige sektor.

Vision 
Finansministeriet skal være et analytisk kraftcenter, udfordre og udvikle det fulde potentiale i medarbejderne og skabe fremtidens topledere. Finansministeriet skal agere som én koncern og være rollemodel for effektivisering, drift og udvikling af den offentlige sektor i Danmark.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®