FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev med speciale i administration til LEGO House


LEGO® House er LEGO klodsens hjemsted og her blomstrer kreativiteten, gæsteoplevelser i børnehøjde og læring gennem leg, hvilket er præcis det, du får i denne elev-stilling

Se Melanie rappe, hvad du lærer som kontorelev i LEGO House.

Du får du base i Informationsteamet, og bliver en del af at løse de daglige opgaver og få alle ender til at nå sammen. Du vil blive oplært i en masse spændende områder, bl.a.:

  • Daglig drift af Informationen
  • Kommunikation i skrift og tale
  • Gæsteservice på højt niveau
  • Besvarelse af mails, telefon og sociale medier på dansk og engelsk
  • Håndtering af skolebookinger
  • Modtagelse af konferencegæster
  • Fakturering

I Informationen møder og hjælper vi mange af gæsterne i LEGO House. Både dem der skal lege, dem der skal til møde og dem der skal spise på en af restauranterne. Det er derfor vigtigt at du kender huset og har forståelse for og selv oplevet hvad det vil sige at give verdensklasse gæsteoplevelser i alle funktioner. Som elev bliver du derfor ”udstationeret” i alle afdelinger; LEGO Brand Retail butikken, Food & Beverage, Oplevelseszonerne, Facility og Administrationen.

Ved dit kendskab til de forskellige funktioner får du en viden på tværs af huset, der binder afdelinger sammen, - det giver dig uanede muligheder og en helt unik uddannelse indenfor oplevelsesindustrien.

Det bliver en sjov 2-årig rejse, hvor du selvfølgelig skal følge det obligatoriske skoleforløb med praktikplan, opgaveskrivning og eksamen. Men du bliver også en del af vores team og indgår i den daglige drift med aften- og weekendarbejde, du får søde og sjove kollegaer, bliver kastet ud i nye situationer og opgaver.

Hvem er du?

  • Du er åben overfor nye udfordringer, har gå på mod og godt humør
  • Kan lide at lege – også med dine arbejdsopgaver
  • Du skal have gennemført en hg2, hgv eller hgs som giver adgang til administrationsspecialet. Har du en hhx, hf, stx skal denne være suppleret med en EUD-S med fagretning kontor.
  • Har du en EUX skal den ligeledes være med fagretning kontor. Var du over 25 år, da du tog din EUX eller EUD-S, skal du medsende en realkompetencevurdering.

En verdensklasse oplevelse:

I LEGO House går vi efter at give vores gæster en verdensklasse oplevelse. Det kan vi kun gøre hvis medarbejderne synes, at LEGO House er det bedste sted at arbejde. Vil du med på den rejse så skynd dig at sende en ansøgning afsted hurtigst muligt. Skriv ansøgningen, syng den, dans den, tegn den eller noget helt andet. Gør hvad du syntes bedst beskriver dig og udtrykker HVORFOR du vil være elev i LEGO House. Vi søger 2 elever med start 1. sept. 2021 og holder samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte elevansvarlig, Ann-Jeanett Møller på +45 52 21 17 94.

Vi glæder os til at høre fra dig- og håber at DU er klar til at blive en del af noget unikt!

Læs og se mere om hvordan det er at arbejde i LEGO House her, og send din ansøgning med det samme.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

LEGO® House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Elevansvarlig, Ann-Jeanett Møller
tlf.: +45 52 21 17 94



.

LEGO House er et 12.000 m2 oplevelsescenter, hvor LEGO fans fra hele verden inviteres til at opdage magien bag LEGO brandet og blive inspireret af LEGO klodsens uendelige muligheder.

LEGO House har både et offentligt og et betalt område. Selv uden billet kan man både besøge LEGO Square, lege på terrasserne, gå på opdagelse i LEGO Butikken og få velsmagende madoplevelser med et LEGO tvist i de tre spisesteder. Med billet får man en uforglemmelig oplevelse i de seks oplevelseszoner.

Huset er tegnet af den verdenskendte arkitekt Bjarke Ingels og består af 21 gigantiske LEGO klodser stablet ovenpå hinanden.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®