Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev med speciale i administration til LEGO House


LEGO® House er LEGO klodsens hjemsted og her blomstrer kreativiteten, gæsteoplevelser i børnehøjde og læring gennem leg, hvilket er præcis det, du får i denne elev-stilling

Se Melanie rappe, hvad du lærer som kontorelev i LEGO House.

Du får du base i Informationsteamet, og bliver en del af at løse de daglige opgaver og få alle ender til at nå sammen. Du vil blive oplært i en masse spændende områder, bl.a.:

 • Daglig drift af Informationen
 • Kommunikation i skrift og tale
 • Gæsteservice på højt niveau
 • Besvarelse af mails, telefon og sociale medier på dansk og engelsk
 • Håndtering af skolebookinger
 • Modtagelse af konferencegæster
 • Fakturering

I Informationen møder og hjælper vi mange af gæsterne i LEGO House. Både dem der skal lege, dem der skal til møde og dem der skal spise på en af restauranterne. Det er derfor vigtigt at du kender huset og har forståelse for og selv oplevet hvad det vil sige at give verdensklasse gæsteoplevelser i alle funktioner. Som elev bliver du derfor ”udstationeret” i alle afdelinger; LEGO Brand Retail butikken, Food & Beverage, Oplevelseszonerne, Facility og Administrationen.

Ved dit kendskab til de forskellige funktioner får du en viden på tværs af huset, der binder afdelinger sammen, - det giver dig uanede muligheder og en helt unik uddannelse indenfor oplevelsesindustrien.

Det bliver en sjov 2-årig rejse, hvor du selvfølgelig skal følge det obligatoriske skoleforløb med praktikplan, opgaveskrivning og eksamen. Men du bliver også en del af vores team og indgår i den daglige drift med aften- og weekendarbejde, du får søde og sjove kollegaer, bliver kastet ud i nye situationer og opgaver.

Hvem er du?

 • Du er åben overfor nye udfordringer, har gå på mod og godt humør
 • Kan lide at lege – også med dine arbejdsopgaver
 • Du skal have gennemført en hg2, hgv eller hgs som giver adgang til administrationsspecialet. Har du en hhx, hf, stx skal denne være suppleret med en EUD-S med fagretning kontor.
 • Har du en EUX skal den ligeledes være med fagretning kontor. Var du over 25 år, da du tog din EUX eller EUD-S, skal du medsende en realkompetencevurdering.

En verdensklasse oplevelse:

I LEGO House går vi efter at give vores gæster en verdensklasse oplevelse. Det kan vi kun gøre hvis medarbejderne synes, at LEGO House er det bedste sted at arbejde. Vil du med på den rejse så skynd dig at sende en ansøgning afsted hurtigst muligt. Skriv ansøgningen, syng den, dans den, tegn den eller noget helt andet. Gør hvad du syntes bedst beskriver dig og udtrykker HVORFOR du vil være elev i LEGO House. Vi søger 2 elever med start 1. sept. 2021 og holder samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte elevansvarlig, Ann-Jeanett Møller på +45 52 21 17 94.

Vi glæder os til at høre fra dig- og håber at DU er klar til at blive en del af noget unikt!

Læs og se mere om hvordan det er at arbejde i LEGO House her, og send din ansøgning med det samme.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

LEGO® House
Ole Kirks Plads 1
7190 Billund

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2022

Kontakt

Elevansvarlig, Ann-Jeanett Møller
tlf.: +45 52 21 17 94.

LEGO House er et 12.000 m2 oplevelsescenter, hvor LEGO fans fra hele verden inviteres til at opdage magien bag LEGO brandet og blive inspireret af LEGO klodsens uendelige muligheder.

LEGO House har både et offentligt og et betalt område. Selv uden billet kan man både besøge LEGO Square, lege på terrasserne, gå på opdagelse i LEGO Butikken og få velsmagende madoplevelser med et LEGO tvist i de tre spisesteder. Med billet får man en uforglemmelig oplevelse i de seks oplevelseszoner.

Huset er tegnet af den verdenskendte arkitekt Bjarke Ingels og består af 21 gigantiske LEGO klodser stablet ovenpå hinanden.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere