Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøgningsfristen er udløbet

JA Micro A/S søger salgstrainee


Drømmer du om at skabe resultater inden for salg og service? 

JA Micro tilbyder et 2-årigt traineeforløb med et højt niveau af både faglig og personlig udvikling. Stillingen er på fuld tid. 37 timer om ugen med fast løn + bonus. 

Du vil indgå på lige fod med dine øvrige kollegaer i et ungt, proaktivt og dynamisk salgsteam, hvor du får rig mulighed for at udfolde dine talenter. Du bliver firmaets 8. nøglemedarbejder og tager medansvar for, at vi i fællesskab når vores ambitiøse mål - i en rummelig, sjov og afvekslende hverdag. 

Arbejdsdagen består primært i pleje og udvikling af eksisterende kunder, hvor du på sigt får ansvar for din egen kundeportefølje med tilhørende budget samt at opsøge nye kunder til vores B2B-marked. Salget foregår både på telefon og ved besøg, så kørekort er påkrævet, da du vil have arbejdsdage, hvor du tager én af vores firmabiler og kører ud og møder din kunde i øjenhøjde - på gulvet - hvor i sammen kan finde den optimale løsning for kunden. 

Vi klæder dig rigtig godt på med løbende in house træning og feedback i opsøgende salg, opfølgende salg, forretningsforståelse, produktkendskab, forhandlingsteknik, kommunikation og samarbejde. Det er vores klare ambition, at du efter endt trainee-forløb fastansættes og videreudvikler salget som Account Manager hos JA Micro. 

I rollen er det vigtigt, at du er flydende i dansk - i skrift og tale samt har god forståelse for mange forskellige typer mennesker, da din fornemmeste opgave bliver at skabe dialog og bånd til de forskellige kunder.
Du er god til at lytte til kunden og vil yde den bedst mulige service.

JA Micro er en iværksætter-virksomhed i rivende udvikling. Vi sælger og distribuerer bl.a. mobiltilbehør til størstedelen af Danmarks landsdækkende convenience kæder i tæt samarbejde med vores kollegaer i både Norge, Sverige og Italien. 

Vores kontor er placeret i hjertet af Nørrebro, midt i det kreative iværksætter-fællesskab ”Schiller”. 

Har du lyst til at være en del af teamet? 

Kan du se dig selv som en aktiv del af vores kultur og vil du knokle for at skabe en fremtid indenfor salg? - er vejen banet for din karriere i JA Micro. 

Så send din motiverede ansøgning og dit CV til Ann-Kirstine Simonsen på aks@jamicro.dk snarest muligt og senest d. 22. juni.
Tiltrædelse snarest muligt - men forventeligt 1/7 eller 1/8 2022 under hensyntagen til eventuel eksamensafslutning og ferieafvikling.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

JA Micro A/S
Nannasgade 28
2200 København N

Praktisk

Ansøgningsfrist: 22. juni 2022
Tiltrædelse: Snarest muligt og senest 1/7 eller 1/8 2022. .

Mere fra JA Micro A/S

JA Micro A/S distribuerer hovedsageligt forbrugerelektronik og er beliggende i Nørrebros indre i kontorfællesskabet ”Schiller”. Et moderne facility house i fantastiske omgivelser med fælles mødelokaler, kantine/frokostordning, schillerhaven, hygge-lounge, fredagsbar m.v. 100 meter fra metro og med egen parkeringsplads. Vi er 150 mennesker fordelt på flere firmaer, hvor vores naboer bl.a. er grafikere, tekstforfattere, fotografer og app-udviklere JA Micro A/S blev stiftet i 2014 og har siden oplevet markant vækst og modtaget Gazelle-priser i henholdsvis 2018 og 2019. Vores kerneforretning ligger i convenience markedet i Danmark, hvor vi har over 1.200 kunder. JA Micro A/S er en iværksættervirksomhed, og du bliver en del af et ambitiøst team på 8 kollegaer, som altid vil gå det ekstra skridt for kunden - såvel som for hinanden.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere