Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Handelselev med speciale i produktudvikling


Drømmer du om at arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt på hylderne i butikkerne. Bliv Handelselev indenfor Produktudvikling i en af Nordens største handelsorganisationer.

Vi uddanner ikke bare elever, vi uddanner kommende medarbejdere med stærke personlige- og faglige kompetencer. I en elevuddannelse, tilbydes du gode fremtidige karrieremuligheder, og derfor vægter vi det højt, at teori og praksis kombineres. Elevuddannelsen strækker sig over 2 år, hvoraf du er på skoleophold i 7 uger. Resten af tiden arbejder du på vores kontor i Kolding, hvor du lærer af erfarne, kompetente og hjælpsomme kollegaer.

Som elev hos os vil du få ansvar for egne opgaver, og indgå som en vigtig del af teamet. Vi er en organisation i konstant vækst, og du vil få rig mulighed for både personlige og faglige udfordringer.

Udpluk af dine arbejdsopgaver:

 • Udvikling af nye varer og lancering af kollektioner
 • Arbejde med tidens trends og tendenser
 • Udarbejdelse af salgsmateriale
 • Godkendelse og kvalitetssikring af vareprøver
 • Messeplanlægning og deltagelse
 • Opdatering og vedligehold af stamdata
 • Daglig kontakt med udenlandske leverandører
 • Mulighed for længere ophold i Kina

Som produktudvikler elev vil du blive en vigtig del af indkøbsteamet og fungere som bindeled mellem salg og indkøb og dermed være i daglig kontakt med mange kollegaer. Du vil derudover have tæt dialog med leverandører fra Fjernøsten. Meget af din dagligdag vil foregå på engelsk, det er derfor vigtigt, at du behersker dette både i skrift og tale.

Hvad forventer vi af dig:

 • Du har som minimum afsluttet HHX eller EUX eller alternativt gennemført en STX, HTX eller HF, suppleret med EUD-student med fagretning handel/detail. EUD-student kan tages online
 • Du er daglig bruger af Office pakken og har generelt let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer
 • Som person har du ambitioner, er dynamisk og har sans for samarbejde
 • Er kreativ og har lyst til at udvikle produkter og koncepter
 • Har sans for forretningsforståelse
 • Har en oprigtig interesse i design og trends
 • Er struktureret og kan styre et projekt fra start til slut
 • Har gode kommunikationsevner mundtligt som skriftligt, både på dansk og engelsk

Hvem er vi og hvad tilbyder vi dig?

 • Sundhedsordning, pensionsordning samt favorable personalegoder såsom massageordning, fleksible arbejdstider med mulighed for hjemmearbejde og mange flere
 • Sommer- samt julefest og mange andre sociale sammenkomster
 • Nyt kontor i Kolding syd primo 2024

Du bliver en del af en sund familieejet organisation med stærke værdier om ærlighed, passion og innovation. Vi er en ambitiøs og dynamisk organisation i konstant udvikling, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning. Du får engagerede og kompetente kollegaer og kommer til at arbejde i et inspirerende miljø med en klart defineret vækststrategi.

”Vi vil være Skandinaviens bedste leverandør af livsstilsprodukter. Men vi vil også være dem, der har det sjovest. Og det er nok de to ting, der kendetegner os bedst: Passionen og sammenholdet. Vi hjælper altid hinanden, og vi sørger for at spille hinanden stærke” (Gotfred Christiansen, CEO).

Ansøgning:

Er du den vi leder efter - og ønsker du at tage del i den spændende udvikling, så send din ansøgning via "ansøg nu" knappen. Du er velkommen til at kontakte Category Manager, Michael G. Pedersen på tlf. 27 88 80 11 for at høre mere om stillingen.

Enhver henvendelse behandles fortroligt og der afholdes samtaler løbende, da vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Schou Company A/S
Nordager 31
6000 Kolding

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

Category Manager, Michael G. Pedersen
tlf.: 27 88 80 11.

Om Schou Company A/S

Schou er Nordens største leverandør indenfor non-food produkter. Sortimentet er meget bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Maskiner. Hovedkontoret ligger i lyse og venlige lokaler i Kolding sammen med det 3000 m2 store showroom, og der rådes over 80.000 m2 lager. Schou har indkøbskontor og showroom i Kina og salgskontorer i Norge, Sverige, Finland samt Tyskland og har derudover en betragtelig eksport til mange forskellige europæiske lande. Læs mere på schou.com.

Mere fra Schou Company A/S

Kom tættere på virksomheden


Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere