FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Revisorelev til TT Revision med opstart august 2022


Hvad søger vi

TT Revision søger en revisorelev til opstart allerede d. 1. august 2022, der gerne vil lære noget om bogføring, regnskab, revision, skat og moms. Det foregår med opbakning fra kollegaer og der vil også være dialog med kunder og samarbejdspartnere. Er det noget for dig? Så læs endelig videre… 

Vores kunder er primært små- og mellemstore selskaber (SMV-segmentet). Desuden løser vi en række opgaver for personlig drevne virksomheder. Vi beskæftiger os også med ejer- og andelsboligforeninger, brancheorganisationer, foreninger og fonde, så det er en bred sammensat kundeportefølje, du kan komme til at arbejde med.

Internationalt deltager vi i revisorsamarbejdet med Kreston Global og ønsker du senere at få et ophold i udlandet gennem Kreston Global, så er der også mulighed for det.

Vi har en flad organisationsstruktur med en uformel tone, hvor sparring foregår på kryds og tværs af alder og anciennitet, og hvor du får en klar udmelding om dine succesmål med løbende månedlig opfølgning. Vores mål er at sikre du bliver ”best in class” og du tilegner dig de grundlæggende egenskaber som revisor under dit elevforløb. Af samme årsag har vi udviklet en elevhåndbog, der danner grundlag for, at du opnår opsatte læringsmål under din elevperiode.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver vil variere fra kunde til kunde, men vil omfatte følgende i elevperioden:

  • Revision og regnskabsopgaver for en række mindre kunder 
  • Bogføringsopgaver 
  • Lønningsregnskab og indberetning 
  • Momsopgørelse og indberetning, herunder også lønsumsafgift
  • Lettere rapporteringsopgaver 
  • Afstemning og klargøring af regnskabsmaterialet til revisorerne i forbindelse med årsafslutning

Vi forventer…

Du har afsluttet HHX-uddannelsen. Hvis du har færdiggjort eller er ved at færdiggøre uddannelsen, som finansøkonom/Financial controller vil det være en fordel, men ikke et krav for at søge stillingen.

Vi forventer desuden, du kommer med godt humør og mod på at lære mere og nyt. Dine opgaver vil være afvekslende og der vil være mulighed for at sætte præg på din arbejdsdag.

Når du starter hos os, vil du blive præsenteret for en plan som beskriver et introduktionsforløb, med angivelse af dine kommende arbejdsopgaver, og du vil desuden blive tilknyttet en fast ”Buddy”, som vil hjælpe dig fagligt, men også sikre, at du falder godt til hos os.

Du vil gennemgå et to årigt struktureret elevforløb, hvor du vil følge FSR – danske revisorers undervisningsforløb for revisorelever sideløbende med at du får en masse praktisk erfaring hos os. Du vil også få mulighed for at starte på HD-studiet.

Som person, er du indstillet på at være en del af holdet, og respekterer dine kunder og kollegaer, sætter en ære i kvalitet og fremtræder troværdigt og tillidsvækkende.

Du vil få fast arbejdsplads på vores kontor på Indiakaj, hvor du sammen med 27 andre kollegaer vil blive omdrejningspunkt for vores kunder. Du vil også kunne få enkelte opgaver på vores kontor på Amager under elevperioden.

Vores kontor ligger centralt med kort afstand til Østerport Station med gode bus-, tog- og metroforbindelser.

Du tilbydes gode arbejds- og personaleforhold i et røgfrit miljø, fast lønpakke med pensionsordning, sundhedsforsikring samt mulighed for frokostordning.

Elevperioden begynder den 1. august 2022.

Vi indkalder løbende til ansættelsessamtaler, så send gerne din ansøgning samt cv til os snarest mulig.

Send din ansøgning og cv sendes til Charlotte Braas på cb@ttrevision.dk

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Charlotte Braas eller Jesper Madsen på tlf. 33 15 27 27.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

TT Revision
Indiakaj 6
2100 København Ø

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: August 2022

Kontakt

Charlotte Braas
tlf.: 33 15 27 27



.

Mere fra TT Revision 

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®