Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Administrationselev til DEAS Group


Kunne du tænke dig at starte din karriere i en af ejendomsbranchens største virksomheder?

En virksomhed der sigter mod at være de bedste, og hvor sammenhold, hold-ånd og udvikling er nøgleord? Så har du nu muligheden for at blive en af vores nye Administrations elever.

Som elev hos os, bygger du din fremtidige karriere på et solidt fundament. Vi tilbyder en toårig uddannelse i et attraktivt arbejdsmiljø, hvor fleksibilitet, udvikling og variation i arbejdsopgaverne er kendetegnende for dit forløb.

Du kommer til at få en masse engagerede kollegaer, der er hjælpsomme og som samarbejder godt på tværs af organisationen. DEAS er en spændende virksomhed der spænder over mange forskellige faggrupper og profiler, og du har derfor rig mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt hos os.

Hvad kommer du til at lave? 

Som administrationselev vil du sammen med vores dygtige kolleger komme til at stå for og arbejde med de mange forskellige facetter der findes af administration, og I kommer sammen til at sammensætte det forløb der matcher dit og vores behov bedst muligt.

Det betyder bl.a. at du kan komme til at arbejde med og få kompetencer indenfor:

 • Kommunikation og formidling
 • Kundeservice
 • Dataindsamling og behandling
 • Sagsbehandling
 • Økonomi og regnskab
 • Salg og indkøb
 • Optimering af processer og kvalitetssikring

Som elev hos os får du muligheden for selv at være med til at forme din elevtid og din karriere. Du bliver tilknyttet en elev-ansvarlig i DEAS som sikrer et godt fagligt fundament i dit elevforløb samtidig med, at du sikres den bedste start som elev på arbejdsmarkedet. Det vigtigste er, at du har lysten og gå-på-modet til at lære og udvikle dig.

Er det dig vi leder efter? 

Vi søger efter en elev der udover at være ansvarsbevidst og positiv også sætter en ære i at arbejdet er udført korrekt og har lysten til at lære og udvikle dig sammen med os.

Desuden er det vigtigt at du: 

 • Arbejder selvstændigt, struktureret og følger dine opgaver til dørs
 • Er serviceorienteret, ansvarsbevidst og positiv
 • Kan lide at samarbejde med andre
 • Taler og skriver flydende dansk

Bliv elev hos os – vi tror på vores unge talenter 

Den elevansvarlige og dig sammensætter i fællesskab din elevtid hos os, så det matcher dine kompetencer og interesser, samtidig med, at vi sigter efter at skabe en så flydende overgang mellem din tid på skolen og tiden hos os i praksis.

Vi tilbyder dig gode personaleforhold, hvor du bl.a. vil have mulighed for at blive en del af vores nyligt etablerede netværk DEAS Young Professionals, hvor det at være ung på arbejdsmarkedet, samarbejde og udvikling er nøgleord. Derudover har vi en meget aktiv personaleforening, der hver måned arrangerer et hav af forskellige arrangementer til en hver smag

Er det noget for dig? 

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning nu og senest d.17. juli 2022. Vi indkalder løbende til samtale, så send os din ansøgning snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Rasmus Brønniche Møller Nielsen på 27 90 10 41.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DEAS GROUP
Dirch Passers Allé 76
2000 Frederiksberg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 17. juli 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Afdelingschef, Rasmus Brønniche Møller Nielsen
tlf.: +45 27 90 10 41.

Om DEAS A/S

DEAS Group rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere