Kickstart din karriere som revisortrainee i Baker Tilly i København eller Odense

Er du helt tosset med tal og nysgerrig på at komme ind i varmen i revisorbranchen?
Vi søger ambitiøse revisortrainees med opstart i efteråret 2022

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv salgstrainee i Bygma

Som salgstrainee hos os får du landets bedste handelsuddannelse og bliver en del af en stolt virksomhed med masser af historik, succes og visioner?

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Bliv elev i Imerco eller Imerco Home

IMERCO SALGSELEV

Hos Imerco hjælper vi vores kunder med at udleve drømmen om det gode liv.

Det kan du også komme til, hvis du har et stort servicehjerte
og en sælger gemt i maven.

Vil du lære alt om salg, design og isenkram?

Vi skal I år byde velkommen til 60 elever fordelt over hele landet med start 1. august 2022

”En god dag for mig i butikken er en dag, hvor jeg føler, at jeg gør en forskel for kunderne – både i form af kundeservice og vejledning men også gennem kreativ udfoldelse af dekorationer og udstillinger, som skaber inspiration. Det er dét, jeg elsker ved mit arbejde.” - Line, elev Imerco Silkeborg.

BLIV UDFORDRET OG FÅ ANSVAR

Hos Imerco får du et 2-årigt elevforløb, hvor du veksler mellem skoleophold og uddannelse i en af vores mange Imerco- eller Imerco Home-butikker. Her lærer du bl.a. alt om:

 • Salg og kundeservice
 • Produktviden
 • Reklamationshåndtering
 • Salgsoplæg, kampagneforberedelse og dekorationer
 • Butiksdrift

”Jeg valgte Imerco som elevplads, i og med jeg så det som et trygt sted at uddanne mig - et sted der ville blive taget hånd om mig. Samtidig med at jeg ville opnå en masse ny og vigtig viden indenfor isenkram, der ville gøre en forskel for andre i deres dagligdag.” - Rebecca, elev Imerco Home Odense, Vestergade.

”Jeg startede som ungarbejder i Imerco og fortsatte som salgsassistent under min gymnasieuddannelse. Da jeg afsluttede min studentereksamen, lå det lige til højrebenet, at jeg skulle søge en elevplads i Imerco, da mit servicehjerte og min interesse for isenkram stadig voksede.” - Line, elev Imerco Silkeborg.

FÅ SMAG FOR BRANCHEN FRA START

Din elevtid starter i august 2022, og allerede i samme måned kommer du med din butik til interiør- og designmessen Formland i Herning. Her får du Her får du en forsmag på branchen og dine næste 2 år som elev, hvor du bliver en del af et stort engageret hold, hvor vi altid løfter i flok.

KOM MED PÅ INTROUGE

I uge 40 skal du deltage på den obligatoriske introduktionsuge, hvor du møder alle de andre elever og får informationer om, hvad du kan forvente i løbet af de næste 2 år. Her møder du også nogle af vores leverandører – tidligere år har vi fx malet Kählervaser, besøgt Royal Copenhagen og det seneste år haft en bagedag med Kenwood.

I løbet af ugen vil du møde din distriktschef samt vores adm. direktør. Du kommer også til at hilse på kolleger fra indkøb, marketing, salg og HR.

”Det fede ved vores skoleophold er, at vi får en masse ny viden om produkter, som vi herefter kan tage med hjem og implementere i vores dagligdag i butikken. Derudover opnår vi en masse gode relationer, så det sociale fylder selvfølgelig også en del.” - Rebecca, elev Imerco Home Odense, Vestergade.

LÆR ALT OM VORES PRODUKTER

Netop produktviden skal vi nok sørge for at give dig, så du bliver klædt på til at rådgive kunderne. Du lærer selvfølgelig alt om kundekontakt og salg og får en stor viden om de forskellige produkter og isenkram generelt. Det sker både, når du er på skoleophold, men også i hverdagen ude i butikken.

”Det bedste ved skoleopholdene er muligheden for at tilegne sig ny viden i et trygt, sjovt og givende læringsmiljø. At være omgivet af mennesker med samme interesse og kærlighed for isenkram og service er inspirerende. Samtidig er vi så heldige at have de dygtigste undervisere.” - Line, elev Imerco Silkeborg.

HVAD SKAL DU KUNNE FOR AT BLIVE ELEV?

 • Du har en HG2, GF2, EUX, EUD Business eller HHX
 • Alternativt har du en STX, HF, HTX med 5 ugers grundforløb
 • Du er serviceminded og brænder for isenkram, design og salg

”Jeg synes, det gode ved elevintroen var, at man fik en bedre forståelse for hele Imercos vision og mål. Derudover at man blev rystet sammen med de andre elever på tværs af landet og fik et godt sammenhold allerede fra starten af, som kun gavner mig videre i min elevtid.” - Rebecca, elev Imerco Home Odense, Vestergade.

”Imercos elevintro var helt igennem fantastisk. Til trods for, at jeg naturligvis var spændt og en lille smule nervøs forinden, så blev vi taget rigtig godt imod af vores undervisere, leverandører og de ansatte fra Imercos HR-afdelingen. Det betød, at vi allerede fra første dag blev trygge ved hinanden.” - Line, elev Imerco Silkeborg.

HVAD KAN VI TILBYDE DIG?

 • Træning i direkte salg – både i butikken og på skole
 • Mulighed for dekorationskursus
 • Personalekøbsordning og forskellige rabataftaler med
 • Faglærte, engagerede kolleger
 • En dedikeret uddannelsesansvarlig, der hjælper dig gennem hele din uddannelse

EFTER ELEVTIDEN

Vi beholder langt størstedelen af vores elever efter endt uddannelse. Vi tilbyder løbende uddannelse og vi kan tilbyde dig mange udviklingsmuligheder. Blandt andet deltagelse på vores TalentAkademi, hvor de mest engagerede bliver optaget.

HAR DU APPETIT PÅ IMERCO?

Klik på "ansøg nu" knappen, hvis du synes, det lyder spændende og som noget for dig.

Så kommer du videre til vores elevside, hvor du kan se alle de butikker, vi søger elever til – her kan du søge direkte til den butik, som passer dig bedst.

Vi afholder samtaler løbende.

Vi forbeholder os retten til at fjerne stillingsopslaget før ansøgningsfristens udløb, såfremt vi finder den rigtige kandidat.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Imerco
Hele landet

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. august 2022


.

APPETIT PÅ HVERDAGEN

Hverdagen hos Imerco er meget afvekslende. Du kan være sikker på, at dagen i morgen aldrig bliver magen til dagen i dag.

Arbejdsopgaverne spænder bredt, og varierer fra personligt salg og kundepleje til at gøre butikken kampagneklar med varemodtagelse, vareopfyldning og dekorering af butikken.

OM OS

Imerco er Danmarks og Skandinaviens største isenkramkæde med mere end 160 butikker fordelt over hele landet. Vi har det største udvalg af varer og brands inden for køkkenudstyr og borddækning samt et stort sortiment inden for boligindretning, el-artikler og gaver.

Vores webshop Imerco.dk er i rivende udvikling og får et stadig større sortiment, der kun findes online. Vi er i alt ca. 1.600 ansatte med hovedkontor i Herlev. Hos Imerco har vi en vinderkultur i et uformelt og positivt miljø med gode sociale relationer, hvor vi samarbej- der på tværs af organisationen.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Bliv salgselev med speciale i produktudvikling

Vil du arbejde i et internationalt miljø, og være med til at skabe nye produkter og følge deres rejse fra ide til færdigt produkt?

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Bliv speditørelev i DSV

Talent og passion er nogle af drivkræfterne bag DSV’s succes. Her får du en helt unik mulighed for at udvikle dig og finde netop dén rolle, som motiverer dig mest.

Læs mere

Ny udgave af NEXTSTOP

I den nye udgave af NEXTSTOP kan du finde inspiration til hvad fremtiden skal bringe.
Du kan blandt andet møde AO, CPH Business, Aalborg Sportshøjskole og mange flere.

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere