FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Kontorelev hos RELOC


Drømmer du om at arbejde med Projektledelse? Så er en elevstilling hos RELOC et godt startskud på din karriere

Som Elev i RELOC A/S vil du få en alsidig uddannelse med afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver og en bred erhvervserfaring inden for bl.a. projektstyring og kundeservice. Vi søger en ny kollega til en 2-årig elevstilling med speciale i administration, der med energi og gå-på mod, vil tage ansvar for nye opgaver og betjene alle vores kunder med et smil.

Om RELOC A/S

RELOC A/S er en dynamisk og succesfuld konsulentvirksomhed, som rådgiver nogle af Danmarks største virksomheder med en bred vifte af løsninger inden for blandt andet forandringsledelse, move managment og IT-håndtering.

Står en virksomhed overfor et forandringsprojekt som eksempelvis flytning til nye faciliteter, overgang til free-seating eller optimering af brugen af eksisterende kontorarealer, så kan RELOC A/S hjælpe. Vi kortlægger alle processer og sikrer at alle interessenter kender deres rolle og deadlines, og at projektet når godt i mål til aftalt tid.

I RELOC A/S arbejder vi tæt sammen, giver sparring og hjælper hinanden. Vi har en uformel omgangstone og sætter en ære i at yde professionel rådgivning til vores kunder. Du kommer til at indgå som en naturlig del af vores kompetente team og vil efter en grundig oplæring, få mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt igennem selvstændige opgaver, samarbejdsprojekter og teamledelse af et mindre hold servicemedarbejdere.

Om jobbet

Det er vigtigt, at du som elev i RELOC A/S kan arbejde struktureret, er udadvendt og kan holde hoved koldt når der er mange bolde i luften og travlhed. Du vil til at starte med deltage på kundemøder og projekter, med henblik på at du på sigt selv kan få ansvar dine egne projekter og kundeopgaver.

Herudover omfatter opgaverne bl.a.:

  • Planlægge og koordinere
  • Udarbejde projekttidsplaner
  • Levere kundeservice både fysisk, pr. mail og telefon
  • Assistere ved registrering og opmærkning af inventar hos vores kunder
  • Dokumenthåndtering i vores sagsstyringssystem Microsoft TEAMS
  • Generel assistance til projektkonsulenterne ved planlægning og udførelse af større projekter
  • Fungere som bindeled til kunder, leverandører, servicemedarbejdere, konsulenter m.fl.
  • Løse diverse ad hoc-opgaver

To arbejdsdage er sjældent ens i RELOC og stillingen kræver derfor at du er fleksible. Nogle dage vil du arbejde fra kontoret og andre dage fra kundens lokation og i perioder er vi præget af travlhed. Samtidig kan det være nødvendigt, afhængigt af projekternes omfang, at du skal møde uden for alm. Arbejdstid og i weekender.

Om dig

Er du positiv, udadvendt og trives med at være en del af et fællesskab, er det dig, vi leder efter.

Herudover søger vi en kollega som er:

  • Er detaljeorienteret og har gode planlægningsevner
  • Overholder fastlagte deadlines og aftaler, og er indstillet på, at der ofte kan ske ændringer
  • Er en teamplayer som gerne gør en ekstra indsats for at sikre, at alle ”når over målstregen” sammen
  • Trives i en ofte hektisk arbejdsdag og kan håndtere mange ”bolde i luften” på samme tid
  • Har gyldigt kørekort
  • Har bestået EUX, STX, HTX, HHX eller HF med kontorgrundforløbet eller kan fremvise en realkompetencevurdering.

Ansøgning

Hvis du kan li’ en hverdag med masser af udfordringer og spændende arbejdsopgaver inden for projektledelse, så bliv elev hos RELOC A/S.

Vi søger en kontorelev med tiltrædelse hurtigst muligt. Løn og pensionsordning følger gældende overenskomst.

Søg stillingen via "ansøg nu" knappen og medsend dit CV og eksamensbevis.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi på grund af sommerferieafvikling løbende indkalder til samtaler.

Sidste frist for ansøgning er den 21. august 2022.

Hvis du har spørgsmål om elevforløbet, er du velkommen til at sende en mail til job@reloc.dk.

Vil du læse mere om vores virksomhed, så besøg hjemmeside www.reloc.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

RELOC A/S blev grundlagt i 2003 og er en del af den danskejede koncern Bach Salicath Danmark A/S, som i alt beskæftiger ca. 180 medarbejdere fordelt på adresser over hele Danmark.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

RELOC
Islevdalvej 110
2610 Rødovre

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt, dog senest 21. august 2022.
Tiltrædelse: Efter aftale

Kontakt

job@reloc.dk



.

KARRIERE

RELOCs vigtigste ressource er kompetente medarbejdere. Vores evner er direkte sammenlignelige med, hvor godt vi lykkes med vores services. Derfor, tror vi på, at vores evner er det der gør forskellen på en gennemsnitlig service eller en service i topklasse.

Dette betyder, at samarbejde er vigtigt for os, ikke kun med kunder og partnere, men også internt. Vi søger altid at gøre lige det ekstra, som sikrer den højeste kvalitet, når vi løser opgaver proffesionelt. Vi håber, at tilføje flere med disse kompetencer fremadrettet.

Vi er beæret, når virksomheder og organisationer vælger at anbefale os efter endt service. Det er målet, hver gang. At være en del af RELOC betyder, at ingen dag ligner den i går. Det er spændende og dynamisk, men du skal også være omstillingsparat.

Vi er altid på udkig efter nye talenter og kollegaer til vores team.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®