Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Ansøgningsfristen er udløbet

Scania

Bliv økonomielev hos Scania Ishøj 


ER DU GOD TIL TAL, OG ØNSKER DU EN KARRIERE INDEN FOR ØKONOMI? SÅ HAR SCANIA LIGE NU EN LEDIG PLADS SOM ØKONOMIELEV

Scania søger en økonomielever inden for økonomi med tiltrædelse 1. oktober 2022 – eller gerne før. Kan du lide at arbejde med tal, og kunne du tænke dig en spændende uddannelse, hvor du får mulighed for at kombinere kreditor, debitor, finans og indkøb og har du lyst til at blive udfordret både fagligt og personligt? - Så er det måske dig vi leder efter. Arbejdspladsen ligger i Ishøj.

Om dig

Du har, inden du starter hos os, bestået den 3-årige HHX, har kørekort til personbil og kunne godt tænke dig at gå i gang med en elevuddannelse.

Forståelse af økonomi har din store interesse. Du er flittig, fleksibel og har et godt humør. Du er selvstændig, ansvarsbevidst, engagerer dig i dine opgaver, og du kan lide udfordringer. Du kan se dig selv i et firma, der er præget af dynamik og høj arbejdsmoral, og hvor der samtidig er plads til en afslappet og humoristisk omgangstone.

Vi tilbyder

I det 2-årige elevforløb hos Scania, kommer du igennem 4 forskellige områder – Debitor, Kreditor, Finans og Indkøb.

Du kommer til at lære at håndtere og tage ansvar for kreditor-debitor og finansopgaver, herunder betalinger, rykkerprocedurer og kontoudtog, finansopgaver som rejseafregning, kassebilag, kontering mv.

Under Indkøb vil du lære at foretage pris- og produktsammenligninger, og du får en væsentlig support-rolle for vores ansvarlige indkøber.

Du indgår i det tværfaglige samarbejde mellem Scanias mange afdelinger, og du får en bred kontaktflade i hele den danske Scania organisation med meget menneskelig kontakt, både til interne og eksterne kunder.

Sideløbende med den praktiske udddannelse hos Scania følger du et obligatorisk skoleforløb i samarbejde med Niels Brock Erhvervsuddannelsene.

Ansøgning og spørgsmål

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Finance and Administration Manager Brit Debois på T: 25518018.

Du kan søge stillingen frem til den 31. august 2022, men vi gør opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende og afslutter rekrutteringen, så snart vi har fundet den rette til jobbet, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scania Danmark A/S
Industribuen 19  
2635 Ishøj

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. august 2022
Tiltrædelse: 1. oktober 2022

Kontakt

Finance & Administration Manager, Brit Debois
Tlf.: 25 51 80 18.

Scania i Danmark udgøres af det fabriksejede Scania Danmark A/S (importørfunktion og en egen forhandler-organisation, som markedsføres under navnet Scania Danmark) samt to privatejede Scania forhandlere. Sammenlagt råder de autoriserede danske Scania-forhandlere over 26 store lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere