Start din karriere i BDO 

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Annonce

Bliv elev i Lidl

Er du klar til at blive en del af et vinderteam med branchens bedste kollegaer?

Ansøg nu

Kontorelev med flair for marketing og kommunikation


Er du på udkig efter en elevplads, hvor du er garanteret både ansvar og fede opgaver? Tripper du efter at få afprøvet teori i praksis, og er du en holdspiller, der kan spille andre gode? Så er du måske vores nye elev i Danske Licens Spils marketingafdeling.

Som elev i Danske Spil bliver du en del af en virksomhed, hvor elever har en vigtig stemme. Du vil indgå som en fast og integreret del af hverdagen i afdelingen, og du vil derfor også opleve at få dine egne ansvarsområder.

Bliv en del af et bredt favnende marketingteam

Du bliver en del af marketingteamet i Danske Licens Spil. Her driver og udvikler vi nogle af Danmarks stærkeste og mest kendte brands – blandt andet Oddset, Tips og Danske Spil Casino. Du bliver en del af det, vi selv synes, er Danmarks mest ambitiøse og engagerede marketingafdeling, hvor ansvarlig markedsføring er den ufravigelige overligger.

Dig og dine opgaver

Det er vigtigt for os, at du kan arbejde struktureret og kan følge dine opgaver til dørs – også selvom du har mange bolde i luften. Du er proaktiv og pligtopfyldende, og du går til dine forskellige opgaver med stor entusiasme. Du vil få en stor kontaktflade både internt og eksternt, og derfor er gode samarbejdsevner også vigtige. Derudover lægger vi vægt på, at du:
  • Har en grundlæggende interesse for marketing og kommunikation 
  • Har interesse for sociale og digitale medier og finder den digitale udvikling interessant 
  • Har lyst til at lære og udvikle dig sammen med os

Du kommer i den første del af din elevtid til at arbejde med udvikling og koordinering af kampagner og kommunikation for vores i alt 11 brands. I løbet af din elevtid kommer du også i berøring med alt fra digital markedsføring over sociale medier til aktivering af events og sponsorater.

Du vil hurtigt få selvstændige arbejdsområder og lære at prioritere og tilrettelægge dine opgaver. Konkret bliver dine opgaver bl.a. at:

  • Være med til at udvikle, koordinere og evaluere kampagner på tværs af vores brands 
  • Deltage i planlægning og eksekvering af events og sponsorater (fx partnerskaber i Superligaen) 
  • Lære at arbejde med digital markedsføring, integreret kommunikation, databrug og kundeoplevelser på tværs af kanaler og platforme

Vil du gøre karriere hos os?

For at komme i betragtning til den toårige stilling (kontorelev med speciale i administration), skal du have gennemført enten grundforløbet på HG2 Kontor, HHX eller EUX, HTX, STX og HF med 5 ugers supplering inden tiltrædelsen.

Send din ansøgning, CV og eksamensbeviser senest den 31. august 2022. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Retail & Brand Manager, Henrik Mersebak, på tlf. 6169 5588 eller på hme@danskespil.dk. Har du har spørgsmål til det at være elev i Danske Spil, er du velkommen til at kontakte vores nuværende elev Sarah Juhl Sørensen på saso@danskespil.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danske Spil
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. august 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Senior Retail & Brand Manager, Henrik Mersebak
tlf.: 6169 5588
hme@danskespil.dk

Nuværende elev Sarah Juhl Sørensen
saso@danskespil.dk.

Danske Spil

Danske Spil er statens spilleselskab, der omsætter for ca. 5 milliarder kr. om året. Vi startede i 1949. Og den store vinder er stadig os alle sammen, for Danske Spil har både et økonomisk overskud til samfundet og et mentalt overskud til ansvarlighed. I dag er vi knap 500 medarbejdere og 4.000 forhandlere, der altid går efter at vinde – men ikke for enhver pris.

Om os

Danske Spil er danskernes foretrukne spiludbyder. Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 3.900 forhandlere. I 2019 leverede vi 2,9 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 450 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning. I Danske Spil er vi ét hold, fordi vi mener, at det er nemmere at vinde sammen end hver for sig. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og derfor er to dage aldrig ens. Vi har vores egen sportsforening, som har eksisteret i mere end 30 år, men bare rolig, du behøver ikke være verdensmester i fodbold eller atletik – det vigtigste er, at du er dit ansvar og indsats bevidst. I sidste ende er det nemlig alle os i Danske Spil, som skal sikre, at vi er til glæde og gavn for hele Danmark.

Mere fra Danske Spil 

Kom tættere på os :)


Vi glæder os til at høre fra dig!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Kontorelev i Vejle Kommune?

Vejle Kommune mangler lige nu motiverede elever til at blive en del af et  elevnetværk i et miljø med plads til stor personlig og faglig udvikling.

Bliv indkøbselev i Novenco - en virksomhed i vækst

Brænder du for, at give kunder, leverandører og kollegaer en god service og er du fuld af gåpåmod? Så er dette muligvis en stilling for dig.

N.A. Nissen søger spedition-/shippingelev

Hos N.A. Nissen får du en uddannelse hvor du kommer til at arbejde med transport og spedition i hele verden, af gods pr fly, bil og skib. 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere