Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger en Industriteknikerlærling


Får du maskineriet til at spille? Så bliv industriteknikerlærling på DTU

DTU i Lyngby er Danmarks førende tekniske universitet. Vi er 5.800 medarbejdere og ca. 13.400 studerende. Vi søger en skarp og serviceminded lærling, som skal være med til at bidrage til, at DTU forsat er blandt verdens førende universiteter inden for naturvidenskab og teknisk videnskab.

Bliv lærling på DTU i Lyngby 

Maskincenteret på DTU Kemi søger en industriteknikerlærling med start omkring den 1. oktober 2022. Som industriteknikerlærling på DTU bliver du en del af et spændende og moderne universitetsmiljø. Her møder du studerende og forskere fra mange forskellige lande og kommer til at arbejde sammen med dit team om at sikre optimale rammer for deres uddannelse og forskning.

Maskincenteret har til opgave at supportere forskningen og undervisningen med udstyr og komponenter. En helt særlig afdeling, hvor opgaverne er meget forskelligartet både i størrelse og form, og derfor løbende kræver nytænkning.

Arbejdet vil bestå af varierede opgaver med en velholdt maskinpark, som omfatter CNC, CAD/CAM og andet relevant produktionsudstyr, hvor du vil deltage i fremstilling af komponenter til udvikling og opbygning af forskning og undervisningsudstyr.

Det, vi kigger efter hos vores nye lærling, er, at du: 

 • Har gennemført grundforløb Metal 
 • Er god til at kommunikere på dansk og engelsk 
 • Er mødestabil og god til at arbejde selvstændigt 
 • Er fleksibel og ambitiøs 
 • Er engageret og klar til at tage nye udfordringer 
 • Er kvalitetsbevist, struktureret og omhyggelig 
 • Er ansvarsbevidst 

Det kan du regne med at få hos os: 

 • En høj faglig uddannelse 
 • Et godt arbejdsmiljø og gode kollegaer 
 • Stor fokus på din kompetenceudvikling både fagligt og personligt 
 • Medansvar og udfordringer der passer til dig 
 • En spændende og varieret hverdag med mulighed for at sætte dit eget præg på opgaverne 
 • Et dynamisk miljø med uformel omgangstone 
 • Gensidig respekt 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for Håndværkere i staten. Arbejdstiden er 37 timer inklusiv frokost.

Arbejdsstedet er DTU Kemi, Kemitorvet bygning 207, 2800 Kongens Lyngby.

Ansøgning og kontakt

Vi skal modtage din ansøgning senest den 31. august 2022 via "ansøg nu" knappen, udfyld ansøgningsformularen og vedhæft ansøgning, C.V. og eksamensbeviser.

Du er velkommen til at kontakte driftsleder Jimmie Thomsen på 4525 5421 / 2263 5421; jth@kemi.dtu.dk, hvis du ønsker at høre mere om stillingen.

Du kan læse mere om DTU Kemi på www.kemi.dtu.dk.

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

DTU Kemi er et internationalt førende institut med forskning og undervisning inden for kemiens hovedområder: Fysisk, biofysisk, organisk og uorganisk kemi. Alle med en række faglige specialiseringer. Instituttet varetager dels den indledende undervisning, man møder i starten af studiet, og dels den videregående, som ofte har relation til aktuelle forskningsprojekter. Instituttet bidrager aktivt til den kemiske grundforskning, hvor sigtet er at videreudvikle kemiens metoder og begreber og at forklare og afdække sammenhænge. Kemisk forskning har ofte stærke relationer til naboområder som f.eks. fysik, nanoteknologi, biokemi mv. Mange forskningsprojekter er endvidere tæt knyttet til anvendelser inden for områder som f.eks. energi, lægemidler, katalyse og materialer. Forskningen foregår ofte i tæt samarbejde med industri og universiteter i ind- og udland. Instituttet har ca. 180 medarbejdere.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Kemitorvet
Bygning 207
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 31. august 2022
Tiltrædelse: 1. oktober 2022

Kontakt

Driftsleder, Jimmie Thomsen
tlf.: 4525 5421 / 2263 5421 
jth@kemi.dtu.dk.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 13.400 studerende og 5.800 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere