FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Elev i Sanistål

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Sanistål får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Speditørelev hos LEMAN

Som elev hos LEMAN får du en spændende og alsidig uddannelse, som kan være et springbræt til en international karriere.

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv shippingelev hos DFDS A/S


Hos DFDS A/S i Esbjerg er vi altid på udkig efter næste shippingelev til vores operationelle team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen. 

Du bliver en del af et internationalt selskab med en lang, succesrig historie og som shippingelev spiller du en vigtig rolle sammen med dine kollegaer for at sikre en kontinuerlig vellykket fragtoperation på Nordsøen & Østersøen. 

Primære ansvarsområder: 

Som shippingelev hos DFDS vil du få et bredt kendskab til og medansvar for operationen, inkl. laste- og kapacitetsplanlægning samt diverse andre administrative opgaver. Du vil være kontaktperson for vores kunder og du vil dagligt kommunikere med vores skibe, terminalerne, kollegaer samt eksterne leverandører. 

Derudover: 

  • Kendskab til toldbehandling og Toldstyrelsens systemer 
  • Prisberegninger på spotforespørgsler 
  • Kundeservice 
  • Administrativ afslutning af skibets afgange såsom fakturering af tjenester samt overvågning af leverandørfakturaer og betalingsstyring 
  • Assistere skibenes besætninger med forskellige behov 
  • Afklaring med terminalpersonale om lasteoperationer m.m. 
  • Ansvar for bestilling af forskellige maritime ydelser; slæbebåde, lodsning samt bunkring
  • Deltagelse i vagtplan, der dækker aften- og weekendvagt. 
  • Skoleophold under uddannelsesforløbet sammen med elever fra andre firmaer indenfor shipping branchen. 

Din profil: 

Vi er på udkig efter en dedikeret, motiveret og tillidsvækkende profil med gåpåmod. Du trives med en koordinerende rolle, hvor du med god kommunikation skal sikre at operationen kører gnidningsfrit på lige fod med dine kollegaer. 

Derudover forventer vi at du: 

  • Har afsluttet enten HHX eller EUX 
  • Erhvervserfaring fra et fritidsjob 
  • Har god erfaring med Microsoft Office pakke 
  • Er flydende på dansk og engelsk – i skrift og tale 
  • Kørekort (B) 
  • Er en struktureret og grundig person 
  • Ansvarsbevidst 
  • Er service minded og fleksibel 
  • Kan håndtere at have mange bolde i luften 
  • Er en god kollega, der fungerer i et team, såvel som med selvstændigt ansvar 

Vi tilbyder: 

  • 2 års uddannelse i en global virksomhed. 
  • God og grundig oplæring 
  • Ansvar og muligheder i en branche med vækst. 
  • Mulighed for udstationering på andre DFDS kontorer efter endt uddannelse. 
  • En attraktiv arbejdsplads med fokus på vores medarbejderes trivsel 

Ansøg:

Har stillingen vækket din interesse, så er du velkommen til at kontakte Sanne Thomsen på 40 28 10 15 hvis du har spørgsmål. 

Du ansøger via. "ansøg nu" knappen. Her bedes du uploade en motiveret ansøgning, samt et opdateret CV. Ansøgningsfrist 4. juli 2022.

DFDS tilbyder lige beskæftigelsesmuligheder uanset race, farve, herkomst, religion, køn, national oprindelse, seksuel orientering, alder og statsborgerskab.

Om DFDS:

DFDS leverer færge- og logistiktjenester i Europa og Tyrkiet og genererer en årlig omsætning på 17 mia. Vores 8.000 ansatte er placeret på færger og på kontorer i 20 lande. DFDS blev grundlagt i 1866, har hovedkontor i København og er noteret på Nasdaq Copenhagen. Læs mere

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DFDS A/S
Zodiakvej 5-9
6700 Esbjerg 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. april 2023
Tiltrædelse: Løbende

Kontakt

Sanne Thomsen
tlf.: 40 28 10 15



.

DFDS Logistics A/S

DFDS er Nordeuropas største integrerede shipping- og logistikvirksomhed med over 10.000 medarbejdere. Over 20 lande er forbundet af vores færgeruter og logistikløsninger. 

Vi har fragtet varer og passagerer siden 1866, hvor DFDS blev grundlagt i Danmark. Siden da har vi opbygget en unik infrastruktur af færgeruter, der forbinder Europæiske lande samt Tyrkiet med hinanden. 

Vi har et mål om at være klimaneutrale i 2050. Sidste år afgav vi en rekordstor ordre på 125 elektriske lastbiler, der skal køre på de europæiske veje i slutningen af 2022. Vi samarbejder på tværs af industrien for at udvikle en ny generation af klimavenlige brændstoffer til vores skibe. 

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv, og vores mål er, at DFDS er et trygt og sikkert sted at arbejde for alle uanset køn, etnicitet, religion og seksuelle orientering.

Mere fra DFDS Logistics

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere – bliv manager trainee i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

SDK søger shippingelever til Aalborg, Aarhus og Køge

Vi søger talenter – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Elektrikerlærlinge

TDC NET søger elektrikerlærlinge

Er du en af vores nye elektrikerlærlinge med speciale i Netværks- & Datakommunikation?
I hverdagen vil du opleve masser af kundekontakt i en branche, hvor der er fuld fart på og hvor nye ideer, produkter og teknologier gør hverdagen spændende.

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®