FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

 KONTORELEV til DSV i Hedehusene

Kickstart din karriere – bliv kontorelev med speciale i administration hos DSV Hedehusene 

Vil du have en kontoruddannelse, der åbner døren til det meste af verden? DSV søger lige nu en kontorelev til at indgå i vores elevårgang 2022 med opstart hurtigst muligt. Vi tilbyder her en unik mulighed for kompetenceudvikling i kernen af vores forretning. I denne elevstilling tilbyder vi oplæring og kompetenceudvikling i en bred vifte af administrative opgaver, og vi giver dig mulighed for selv at sætte dit eget præg på opgaver og resultater. 

Lad os fortælle dig hvad du kan forvente af din uddannelse 

DSV er på vej ind i en spændende fremtid, som du og din generation er en vigtig del af. Vi har en aktiv rolle i den grønne omstilling, og vi udforsker nye teknologier, der kommer til at forme fremtidens transport. I centrum for vores forretning er spedition og logistik, og vi er dygtige til vores håndværk, så du vil lære af de bedste. 

Du bliver en del af afdelingen, The Network Group, hvor teamets opgaver er overordnet at standardisere og optimere, hvordan stykgods skal transporteres via lastbil på tværs af Europas grænser. 

Opgaverne vil spænde bredt, og vi vil lave en uddannelsesplan til dig, som guider dig igennem praktikken i hverdagen samt teorien fra de 9 ugers skoleophold. Dette vil i sidste ende sikre, at du er klædt på til at afslutte din fagprøve om 2 år.

Kan du se dig selv i de her opgaver?

  • Udarbejde og ajourføre information på virksomhedens intranet 
  • Deltage i effektivisering/optimering af administrative arbejdsprocesser 
  • Udtrække og præsentere data til rapportering 
  • Korrekturlæsning af rapporter, PowerPoints, mv. 
  • Ad hoc-opgaver 

Har du, hvad der skal til? 

Du vil blive en del af en dynamisk arbejdsplads og et udviklingsorienteret team. Vi vægter et godt arbejdsmiljø og en uformel tone højt. Din oplæring vil ske i vores team i Hedehusene og med daglig sparring blandt kollegaer i Europa. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og åben, og at du mestrer både dansk og engelsk. 

Desuden forventer vi, at du er nysgerrig på opgaverne, ansvarsbevidst, har masser af gåpåmod i forhold til nye opgaver samt trives i rutineopgaver. Handlekraft, personligt drive og en positiv indstilling er naturlige egenskaber, som vi værdsætter i DSV – men først og fremmest skal du udvise et højt serviceniveau samt en struktureret og analytisk tilgang til opgaverne. 

Bliv en del af succesen 

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel elevweekender og teambuilding.
Hvis du præsterer og viser initiativ, kan du nå langt allerede under din elevtid. Dit engagement betaler sig, og DSV belønner din indsats og dine resultater med indflydelse og spændende karrieremuligheder. Har du ambitionerne og arbejder proaktivt og målrettet, er der ikke langt til en lederstilling eller udstationering i DSV globalt. 

For at komme i betragtning, er det et krav, at: 

  • Du har bestået HHX, STX, HF eller EUX 
  • Har kendskab til MS Office pakke og Outlook 

You snooze, you loose 

Vi holder samtaler løbende, så udfyld og send din ansøgning, CV og karakterblad hurtigst muligt via linket. Når du starter din ansøgningsproces, vil du blive bedt om at logge ind (Sign in) – har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil og herefter fortsætte din ansøgningsproces. 

Vi rekrutterer nu til årgang 2022 med opstart hurtigst muligt.
Kontakt Mona Larsen på +45 27880257, Ulla Anholm på +45 79297161 eller Martha Rygaard på +45 72162931 ved spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Hovedgaden 630 
2640 Hedehusene

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Mona Larsen
tlf.:+ 45 27 88 02 57

Martha Rygaard
tlf.: +45 7216 2931

Ulla Anholm
tlf.: +45 79 29 71 61



.

110

Nuværende elever i DK

70

Nye elever er startet i 2021

50

Nye elever søges til 2022

#FORWARDYOURCAREER

DSV er et af verdens allerstørste selskaber inden for transport og logistik. Det er vi, fordi 55.000 dygtige medarbejdere i 80 lande arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedst mulige service og skabe gode resultater for virksomheden!

Hvis du vil være en del af succesen, så giver DSV dig mulighed for at udforske dit potentiale og sætte skub i din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®