Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Ansøg nu

 KONTORELEV til DSV i Hedehusene

Kickstart din karriere – bliv kontorelev med speciale i administration hos DSV Hedehusene 

Vil du have en kontoruddannelse, der åbner døren til det meste af verden? DSV søger lige nu en kontorelev til at indgå i vores elevårgang 2022 med opstart hurtigst muligt. Vi tilbyder her en unik mulighed for kompetenceudvikling i kernen af vores forretning. I denne elevstilling tilbyder vi oplæring og kompetenceudvikling i en bred vifte af administrative opgaver, og vi giver dig mulighed for selv at sætte dit eget præg på opgaver og resultater. 

Lad os fortælle dig hvad du kan forvente af din uddannelse 

DSV er på vej ind i en spændende fremtid, som du og din generation er en vigtig del af. Vi har en aktiv rolle i den grønne omstilling, og vi udforsker nye teknologier, der kommer til at forme fremtidens transport. I centrum for vores forretning er spedition og logistik, og vi er dygtige til vores håndværk, så du vil lære af de bedste. 

Du bliver en del af afdelingen, The Network Group, hvor teamets opgaver er overordnet at standardisere og optimere, hvordan stykgods skal transporteres via lastbil på tværs af Europas grænser. 

Opgaverne vil spænde bredt, og vi vil lave en uddannelsesplan til dig, som guider dig igennem praktikken i hverdagen samt teorien fra de 9 ugers skoleophold. Dette vil i sidste ende sikre, at du er klædt på til at afslutte din fagprøve om 2 år.

Kan du se dig selv i de her opgaver?

  • Udarbejde og ajourføre information på virksomhedens intranet 
  • Deltage i effektivisering/optimering af administrative arbejdsprocesser 
  • Udtrække og præsentere data til rapportering 
  • Korrekturlæsning af rapporter, PowerPoints, mv. 
  • Ad hoc-opgaver 

Har du, hvad der skal til? 

Du vil blive en del af en dynamisk arbejdsplads og et udviklingsorienteret team. Vi vægter et godt arbejdsmiljø og en uformel tone højt. Din oplæring vil ske i vores team i Hedehusene og med daglig sparring blandt kollegaer i Europa. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og åben, og at du mestrer både dansk og engelsk. 

Desuden forventer vi, at du er nysgerrig på opgaverne, ansvarsbevidst, har masser af gåpåmod i forhold til nye opgaver samt trives i rutineopgaver. Handlekraft, personligt drive og en positiv indstilling er naturlige egenskaber, som vi værdsætter i DSV – men først og fremmest skal du udvise et højt serviceniveau samt en struktureret og analytisk tilgang til opgaverne. 

Bliv en del af succesen 

DSV har stor erfaring med elever og talentudvikling, og vi har over 100 dygtige og topmotiverede elever. Det stærke sammenhold blandt vores elever giver dig både faglig sparring og masser af sociale indspark, som for eksempel elevweekender og teambuilding.
Hvis du præsterer og viser initiativ, kan du nå langt allerede under din elevtid. Dit engagement betaler sig, og DSV belønner din indsats og dine resultater med indflydelse og spændende karrieremuligheder. Har du ambitionerne og arbejder proaktivt og målrettet, er der ikke langt til en lederstilling eller udstationering i DSV globalt. 

For at komme i betragtning, er det et krav, at: 

  • Du har bestået HHX, STX, HF eller EUX 
  • Har kendskab til MS Office pakke og Outlook 

You snooze, you loose 

Vi holder samtaler løbende, så udfyld og send din ansøgning, CV og karakterblad hurtigst muligt via linket. Når du starter din ansøgningsproces, vil du blive bedt om at logge ind (Sign in) – har du ikke allerede en profil, skal du oprette en profil og herefter fortsætte din ansøgningsproces. 

Vi rekrutterer nu til årgang 2022 med opstart hurtigst muligt.
Kontakt Mona Larsen på +45 27880257, Ulla Anholm på +45 79297161 eller Martha Rygaard på +45 72162931 ved spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

DSV A/S
Hovedgaden 630 
2640 Hedehusene

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Mona Larsen
tlf.:+ 45 27 88 02 57

Martha Rygaard
tlf.: +45 7216 2931

Ulla Anholm
tlf.: +45 79 29 71 61.

110

Nuværende elever i DK

70

Nye elever er startet i 2021

50

Nye elever søges til 2022

#FORWARDYOURCAREER

DSV er et af verdens allerstørste selskaber inden for transport og logistik. Det er vi, fordi 55.000 dygtige medarbejdere i 80 lande arbejder dedikeret for at give vores kunder den bedst mulige service og skabe gode resultater for virksomheden!

Hvis du vil være en del af succesen, så giver DSV dig mulighed for at udforske dit potentiale og sætte skub i din karriere.

Mere fra DSV A/S 

Kom tættere på virksomheden


  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere