FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Bliv økonomi trainee hos PKF Munkebo Vindelev


PKF Munkebo Vindelev har travlt. Derfor søger vi en dygtig økonomi trainee, som har lyst til at blive en del af en dynamisk virksomhed i vækst.

Vi forventer, at du har afsluttet HHX eller lignende uddannelse. Ansættelse snarest. 

Du vil blive tilknyttet vores erhvervsserviceafdeling, som p.t. består af 5 medarbejdere. 

Som vores nye medarbejder vil du gennemgå et grundigt 2-årigt trainee-forløb inden for bl.a. finans-, debitor- og kreditorbogholderi, lønningsbogholderi, afstemninger, indberetninger til SKAT, moms og afgifter samt andre opgaver, der relaterer sig til økonomifunktionen både i vores erhvervsserviceafdeling samt revisorafdelingerne.

  • Du vil løbende komme på eksterne kurser, som klæder dig godt på til at varetage de spændende og varierede opgaver, du vil blive beskæftiget med.
  • Du er interesseret i IT og de muligheder, det giver for at gøre hverdagen lettere og overskuelig.
  • Du er engageret og kan lide at arbejde selvstændigt. Derudover er du fleksibel og åben for nye udfordringer.
  • Du forstår selv at disponere din tid og lægger vægt på struktur, orden og systematik. 

For at passe ind i vores team, skal vi bruge en medarbejder, der prioriterer kunderne højt og sætter en ære i at levere et arbejde af høj kvalitet. Service er nøgleordet – både når det gælder vores kunder og internt i huset. 

Vi kan tilbyde dig en grundig uddannelse - både praktisk og teoretisk - i et hus med ca. 25 engagerede kolleger. Du får arbejdsopgaver, som giver dig ansvar og udfordringer - både fagligt og personligt. 

Hvis du mener, at dit navn skal stå på vores næste ansættelseskontrakt, så send din ansøgning, vedlagt CV og eksamenspapirer fra henholdsvis folkeskolen og HHX eller tilsvarende via 'Ansøg nu'-knappen.

Vi holder samtaler løbende. 

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning.


Sted

PKF Munkebo Vindelev
Statsautoriseret Revisionsaktieselskab
Hovedvejen 56
2600 Glostrup

Praktisk

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Snarest muligt

Information

pkf.dk



.

PKF Munkebo Vindelev

PKF Munkebo Vindelev er et mellemstort revisionsfirma, der sætter kunden i centrum. Vi er ca. 25 medarbejdere, heraf 4 statsautoriserede revisorer. Vi er medejere af ReviTax, specialfirma i skatterådgivning, samt medlem af RevisorGruppen Danmark, nationalt revisions- og regnskabsmæssigt samarbejde.

PKF Munkebo Vindelev er internationalt repræsenteret som medlem af PKF International, som er en verdensomspændende organisation, der er blandt de 10 største internationale revisions- og konsulentfirmaer. Organisationen består af over 440 kontorer repræsenteret i over 150 lande.

Mere fra PKF Munkebo Vindelev

Kom tættere på virksomheden


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og Visual merchandiser elever

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®