Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

Laborantpraktikant - Forskningsgrupperne for Genetisk Epidemiologi, Global Kapacitetsopbygning og Fødevaremikrobiologi og Hygiejne 


Forskningsgruppen for Genetisk Epidemiologi udfører forskning med henblik på at forudse og forhindre smitsomme sygdomme blandt mennesker. Gruppens arbejde har særligt fokus på antibiotikaresistens og fødevarebårne sygdomme og søger at understøtte den globale overvågning og kontrol af infektionssygdomme.

Forskningsgruppen for Global Kapacitetsopbygning arbejder på at opbygge kapaciteten og højne kvaliteten af den globale overvågning af antibiotikaresistens. Gruppen arbejder på at udvikle og implementere metoder og vejledninger, der kan understøtte kapacitetsopbygningen af den globale overvågning af antibiotikaresistens samt højne kvaliteten af overvågningsdata. Det sker i samarbejde med EU, WHO og FAO, som DTU Fødevareinstituttet er referencelaboratorium for på antibiotikaresistensområdet. 

Forskningsgruppen arbejder med mikrobiologi og mikrobiologiske ændringer i fødevarer. Vi undersøger ferske og let-konserverede fødevarer for at kortlægge forekomst, overlevelse og spredning af både sygdomsfremkaldende mikroorganismer (bakterier og virus) og mikroorganismer, der fordærver fødevaren. Et vigtigt indsatsområde er udvikling af matematiske modeller, som kan forudsige vækst af mikroorganismer i fødevarer ud fra deres kemiske sammensætning. Andre forskningsområder inkluderer udvikling af nye strategier til forhindring af overlevelse af sygdomsfremkaldende bakterier i produktionsmiljøet. 

Et lærerigt år

I din praktikperiode vil du opnå brede kompetencer inden for både mikrobiologi, kemi og kvalitetssikring efter ISO 17025. Du vil stifte bekendtskab med en række klassiske og avancerede metoder, heriblandt:

 • Mikrobiologiske påvisning og identifikation (kimtal, (q)PCR, sekventering (bl.a. WGS), MALDI-TOF)
 • Undersøgelse af bakteriers resistens overfor forskellige antibiotika 
 • Mikrobiologisk vækst og overlevelse (Bioscreen, prædiktive modeller, Campylobacters overlevelse i produktionsmiljø) 
 • Kemisk analyse af fødevarer 
 • Belastningsforsøg til måling af overlevelse og vækst af mikroorganismer 
 • Ekstraktion af DNA og RNA 
 • Der er mulighed for at deltage i forskningsgruppernes undervisning af kommende ingeniører og udenlandske interessenter. 

Du vil undervejs blive tilknyttet spændende forskningsprojekter indenfor fødevare­mikrobiologi og fødevaresikkerhed. 

Få en alsidig uddannelse i en dynamisk forskningsinstitution. Vi glæder os til at byde dig indenfor. 

Vores forventning til dig 

 • Du forventes at bestå eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
 • Du kan arbejde omhyggeligt og selvstændigt, både alene og i teams. 
 • Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og kan lide at udføre struktureret arbejde i laboratoriet. 
 • Du har en ægte interesse for mikrobiologi. 

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer. Der vil være mulighed for at lære og arbejde med nye mikrobiologiske og molekylære teknikker. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er DTU Fødevareinstituttet, Kemitorvet, byg 204, 2800 Kgs. Lyngby 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den. 30 september 2022. Åbn linket ”ansøg online” og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

Du er velkommen til at kontakte laborant Birthe Lund på 3588 6200, e-mail: bsrl@food.dtu.dk , laborant Pia Engelsmann på pien@food.dtu.dk, eller Professor Lisbeth Truelstrup Hansen på litr@food.dtu.dk, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. 

Du kan også læse mere om os på DTU Fødevareinstituttets hjemmeside www.food.dtu.dk 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen. 

DTU Fødevareinstituttet 

DTU Fødevareinstituttet forsker i og formidler gennem rådgivning, innovation og undervisning bæredygtige og værdiskabende løsninger indenfor fødevarer og sundhed til gavn for samfundet. DTU Fødevareinstituttets vision er at gøre en forskel ved at skabe fremtidens velfærd gennem forskning i fødevarer og sundhed. Instituttet forebygger sygdom og fremmer sundhed, udvikler nye og bedre fødevarer til den voksende befolkning og skaber bæredygtige teknologiske løsninger. Instituttets opgaver bliver løftet i et unikt tværfagligt samarbejde indenfor bl.a. ernæring, kemi, toksikologi, mikrobiologi, epidemiologi, modellering og teknologi.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelundsvej 1 
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. september 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2022

Kontakt

Pia Engelsmann på pien@food.dtu.dk
Birthe Lund på 3588 6200 / bsrl@food.dtu.dk
Lisbeth Truelstrup Hansen på litr@food.dtu.dk.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere