FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Laborantpraktikant - Forskningsgrupperne for Genetisk Epidemiologi, Global Kapacitetsopbygning og Fødevaremikrobiologi og Hygiejne 


Forskningsgruppen for Genetisk Epidemiologi udfører forskning med henblik på at forudse og forhindre smitsomme sygdomme blandt mennesker. Gruppens arbejde har særligt fokus på antibiotikaresistens og fødevarebårne sygdomme og søger at understøtte den globale overvågning og kontrol af infektionssygdomme.

Forskningsgruppen for Global Kapacitetsopbygning arbejder på at opbygge kapaciteten og højne kvaliteten af den globale overvågning af antibiotikaresistens. Gruppen arbejder på at udvikle og implementere metoder og vejledninger, der kan understøtte kapacitetsopbygningen af den globale overvågning af antibiotikaresistens samt højne kvaliteten af overvågningsdata. Det sker i samarbejde med EU, WHO og FAO, som DTU Fødevareinstituttet er referencelaboratorium for på antibiotikaresistensområdet. 

Forskningsgruppen arbejder med mikrobiologi og mikrobiologiske ændringer i fødevarer. Vi undersøger ferske og let-konserverede fødevarer for at kortlægge forekomst, overlevelse og spredning af både sygdomsfremkaldende mikroorganismer (bakterier og virus) og mikroorganismer, der fordærver fødevaren. Et vigtigt indsatsområde er udvikling af matematiske modeller, som kan forudsige vækst af mikroorganismer i fødevarer ud fra deres kemiske sammensætning. Andre forskningsområder inkluderer udvikling af nye strategier til forhindring af overlevelse af sygdomsfremkaldende bakterier i produktionsmiljøet. 

Et lærerigt år

I din praktikperiode vil du opnå brede kompetencer inden for både mikrobiologi, kemi og kvalitetssikring efter ISO 17025. Du vil stifte bekendtskab med en række klassiske og avancerede metoder, heriblandt:

  • Mikrobiologiske påvisning og identifikation (kimtal, (q)PCR, sekventering (bl.a. WGS), MALDI-TOF)
  • Undersøgelse af bakteriers resistens overfor forskellige antibiotika 
  • Mikrobiologisk vækst og overlevelse (Bioscreen, prædiktive modeller, Campylobacters overlevelse i produktionsmiljø) 
  • Kemisk analyse af fødevarer 
  • Belastningsforsøg til måling af overlevelse og vækst af mikroorganismer 
  • Ekstraktion af DNA og RNA 
  • Der er mulighed for at deltage i forskningsgruppernes undervisning af kommende ingeniører og udenlandske interessenter. 

Du vil undervejs blive tilknyttet spændende forskningsprojekter indenfor fødevare­mikrobiologi og fødevaresikkerhed. 

Få en alsidig uddannelse i en dynamisk forskningsinstitution. Vi glæder os til at byde dig indenfor. 

Vores forventning til dig 

  • Du forventes at bestå eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
  • Du kan arbejde omhyggeligt og selvstændigt, både alene og i teams. 
  • Du er fleksibel, initiativrig, ansvarsbevidst og kan lide at udføre struktureret arbejde i laboratoriet. 
  • Du har en ægte interesse for mikrobiologi. 

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer. Der vil være mulighed for at lære og arbejde med nye mikrobiologiske og molekylære teknikker. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er DTU Fødevareinstituttet, Kemitorvet, byg 204, 2800 Kgs. Lyngby 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den. 30 september 2022. Åbn linket ”ansøg online” og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamenspapirer. 

Du er velkommen til at kontakte laborant Birthe Lund på 3588 6200, e-mail: bsrl@food.dtu.dk , laborant Pia Engelsmann på pien@food.dtu.dk, eller Professor Lisbeth Truelstrup Hansen på litr@food.dtu.dk, hvis du ønsker at høre mere om stillingen. 

Du kan også læse mere om os på DTU Fødevareinstituttets hjemmeside www.food.dtu.dk 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen. 

DTU Fødevareinstituttet 

DTU Fødevareinstituttet forsker i og formidler gennem rådgivning, innovation og undervisning bæredygtige og værdiskabende løsninger indenfor fødevarer og sundhed til gavn for samfundet. DTU Fødevareinstituttets vision er at gøre en forskel ved at skabe fremtidens velfærd gennem forskning i fødevarer og sundhed. Instituttet forebygger sygdom og fremmer sundhed, udvikler nye og bedre fødevarer til den voksende befolkning og skaber bæredygtige teknologiske løsninger. Instituttets opgaver bliver løftet i et unikt tværfagligt samarbejde indenfor bl.a. ernæring, kemi, toksikologi, mikrobiologi, epidemiologi, modellering og teknologi.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelundsvej 1 
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. september 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2022

Kontakt

Pia Engelsmann på pien@food.dtu.dk
Birthe Lund på 3588 6200 / bsrl@food.dtu.dk
Lisbeth Truelstrup Hansen på litr@food.dtu.dk



.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®