FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Laborantpraktikanter - Section for Protein Science and Biotherapeutics


Skal du i praktik som laborantstuderende?

Vi søger to laborantpraktikanter med start 1. februar 2023, til forskning i biologiske og molekylære systemer, der anvendes i bioteknologi og biomedicin for bedre at forstå b.la. immunforsvaret, livsstilssygdomme og samspillet mellem vært og patogen. 

Laborantpraktikant til forskning i immunforsvaret og livsstilssygdomme 

Forskningsgruppen Disease Systems Immunology undersøger celle- og bakteriesystemer, proteiner og faktorer der spiller en rolle for livsstilssygdomme såsom allergier, astma og fedme. Der forskes i at forstå sammenspillet mellem immunforsvaret, kosten og tarmens mikroorganismer i forhold til udvikling af livsstilssygdomme. Vi har desuden fokus på at undersøge hvilke miljøfaktorer, der er involveret i at programmere immunsystemet i nyfødte mod sygdomme senere i livet. Arbejdsområderne vil indbefatte isolering af immunceller fra væv og blod og kultivering af disse, samt håndtering og analyser af prøver fra mennesker, der tager del i større kohortestudier. Til det anvendes immunologiske og cellulære teknikker der primært er baseret på flowcytometri, forskellige celleassays, ELISA, bakteriedyrkning, isolering af RNA og DNA, genekspression og massespektrometri. Vi benytter generelle immun- og proteinkemiske metoder, og laver co-kultur mellem bakterier og primære immun- og epithelceller. 

Arbejdet som laborantpraktikant vil til dels foregå i forskningsgruppen og i Massespek platformen DTU Proteomics core. 

Yderligere information om gruppens arbejde kan fås via dette link

Laborantpraktikant til forskning i immunforsvaret, virus infektioner og terapeutiske antistoffer

Forskningsgruppen Bioterapeutisk Glycoteknik og Immunologi arbejder med at forstå de molekylære mekanismer der finder sted under infektion og sygdom, og i udviklingen af avancerede nye lægemidler og diagnostik til gavn for menneskers sundhed og trivsel. Der forsker bredt inden for immunforsvarets antistoffer, herunder udvikling og produktion af antistofbaserede lægemidler og diagnostik. Vi arbejder også med sukkermolekylers (protein-glykosylering) indflydelse på immunologiske funktioner i celler og kroppen. Vi har desuden fokus på at undersøge hvilke faktorer der er livsvigtige under infektion med RNA virus og relevante i forhold til smitterisikoen mellem dyr og mennesker. Gruppen anvender en lang række teknikker herunder dyrkning af celler, flowcytometri, ELISA, bakteriedyrkning, cloning, proteinekspression og -oprensning samt isolering af RNA og DNA og stor skala analyser af gener og proteiner. 

Som laborantpraktikant vil du skulle arbejde i forskningsgruppen samt indgå i de praktiske forberedelser til laboratorie øvelser for DTU’s studerende. 

Yderligere information om gruppens arbejde kan fås via nedenstående links:

Translational Immunology 
Biotherapeutic Glycoengineering and Immunology 

Som laborantpraktikant hos DTU Bioengineering, Section for Protein Science and Biotherapeutics, indgår du også i et laborant team bestående af otte laboranter og elever. Teamet varetager basal laboratorie infrastruktur såsom autoklavering, sikkerhed og indkøb på tværs af forskningsgrupperne. Teamet har også ansvar for den praktiske forberedelse til to kurser for DTU’s studerende. Teamets opgaver og tid uddelegeres af laborantkoordinatoren efter behov til forskningsgrupperne. 

Vores forventninger til dig 

Vi forventer du har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen før praktik start. Du skal kunne arbejde omhyggeligt og selvstændigt i et miljø hvor tingene hurtigt kan ændre sig. 

Du er udadvendt, engageret og positiv, og trives i et internationalt miljø med stor diversitet. Du skal kunne tale og skrive på engelsk. 

Stillingerne ønskes besat med laborantpraktikanter med stort gåpåmod og interesse i de nævnte forskningsområder og analysemetoder. 

Vi tilbyder 

Et spændende og udfordrende job med gode kollegaer og stor variation i arbejdsopgaverne. Frihed under ansvar, fleksible arbejdstider (flex-aftale) m.m. 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er DTU Lyngby Campus. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 30. september 2022. Søg jobbet via. 'ansøg nu" og udfyld ansøgningsformularer samt vedhæft ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Du må meget gerne i din ansøgning angive hvilken af de to praktikpladser der har din interesse. 

Du er velkommen til at kontakte laborant koordinator Lene Holberg Blicher på Lench@dtu.dk eller tlf. 4525 8610, seniorforsker Kerstin Skovgaard, kesk@dtu.dk (4115 6630), eller professor Susanne Brix Pedersen, sbrix@dtu.dk hvis du ønsker at høre mere om stillingen. 

Alle interesserede uanset alder, køn, race, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
DTU, Lyngby Campus
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 30. september 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Laborant koordinator Lene Holberg Blicher
tlf: 45 25 86 10

Lench@dtu.dk

Serniorforsker Kerstin Skovgaard
tlf: 41 15 66 30 
kesk@dtu.dk

Susanne Brix Pedersen 
sbrix@dtu.dk



.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

() På lager
  Gem til senere

Salg, indkøb-og marketingelever 

Bliv en del af vores næste trainee hold

Vil du kickstarte din karriere i en dynamisk og innovativ virksomhed? Vi søger ambitiøse og engagerede elever til vores nye 2-årige elevhold, med opstart august 2024. Skynd dig ind og find ud af om det er noget for dig! 

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®