Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøgningsfristen er udløbet

DTU søger laborantpraktikant til forskningsgruppen for Bioaktive stoffer


Er du vores nye laborantpraktikant? 

Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for Bioaktive stoffer, søger en laborantpraktikant med interesse for fødevarekemi og – teknologi. Måske det er dig? 

Et lærerigt år 

I din praktikperiode vil du opnå brede kompetencer inden for kemisk laboratoriearbejde og vil blive tilknyttet spændende forskningsprojekter i Forskningsgruppen for Bioaktivestoffer - Analyse og Anvendelse. 

Din vejleder og de øvrige laborantkolleger vil sørge for, at du bliver oplært inden for en række klassiske og avancerede metoder, som; kemisk analyse, biokemisk analyse, fotometri, HPLC, GC-MS, LC-MS, Gel-Elektroforese og Proteinkemi. 

Vores forventninger til dig 

Vi forestiller os, at du har afsluttet den teoretiske del af din uddannelse, så du kan starte din praktikperiode fra 1.februar 2023. 

Du har fokus på kvalitet samt flair for apparatur og du må også gerne brænde lidt for IT. Du har et rimeligt kendskab til engelsk i tale og på skrift, og dine gode samarbejdsevner bidrager til god trivsel og et godt samarbejde med dine kolleger. 

Løn og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) i staten. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023 til den 31. januar 2024. Arbejdsstedet er Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din online ansøgning senest den 28. september 2022. Ansøg via. "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte laborant Inge Holmberg, inho@food.dtu.dk

Du kan også læse mere om os på Fødevareinstituttets hjemmeside: http://www.food.dtu.dk/ 

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen. 

DTU Fødevareinstituttet 

DTU Fødevareinstituttet forsker i og formidler gennem rådgivning, innovation og undervisning bæredygtige og værdiskabende løsninger indenfor fødevarer og sundhed til gavn for samfundet. DTU Fødevareinstituttets vision er at gøre en forskel ved at skabe fremtidens velfærd gennem forskning i fødevarer og sundhed. Instituttet forebygger sygdom og fremmer sundhed, udvikler nye og bedre fødevarer til den voksende befolkning og skaber bæredygtige teknologiske løsninger. Instituttets opgaver bliver løftet i et unikt tværfagligt samarbejde indenfor bl.a. ernæring, kemi, toksikologi, mikrobiologi, epidemiologi, modellering og teknologi.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Lyngby Campus
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 28. september 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Laborant Inge Holmberg
inho@food.dtu.dk.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere