Bliv revisortrainee i Deloitte 

Kom med - og bliv en del af et ungt fællesskab i Danmarks størte revisions- og rådgivningshus. 

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

KPMG søger revisortrainees 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Annonce

EY søger revisortrainees 

Kast dig ud i fremtiden og tag en af landets mest respekterede uddannelser med muligheder, der tilpasses dig

Ansøg nu

DTU søger laborantpraktikant til Sektion for fiske-og skaldyrssygdomme 


Skal du i praktik som laborantstuderende?

DTU Aqua forsker, rådgiver, uddanner og bidrager til innovation inden for bæredygtig udnyttelse og forvaltning af akvatiske ressourcer. Vi undersøger akvatiske organismers biologi og populationsøkologi, fysiske og kemiske processer i vandmiljøet, økosystemers struktur og dynamik og naturlige og menneskeskabte påvirkninger af akvatiske miljøer. 

Sektion for Fiske-og Skaldyrssygdomme udfører diagnostik, rådgivning og forskning vedrørende forebyggelse og bekæmpelse af sygdomme hos fisk og skaldyr. Enheden er europæisk referencelaboratorium for hhv. fiskesygdomme og krebsdyrssygdomme samt OIE reference laboratorium for sygdommen VHS. I relation til disse funktioner gennemføres der regelmæssigt ringtests, kurser og workshops og der er rådgivningsmæssige opgaver for EU Kommissionen og medlemslandenes nationale reference laboratorier. 

Vi er også Nationalt referencelaboratorium for fisk- og skaldyrssygdomme og har ansvar for den laboratoriemæssige overvågning af lovomhandlede sygdomme i Danmark. Når der er mistanke om udbrud af sygdomme i dansk akvakultur, har vi ansvaret for at udføre hurtig og sikker diagnostik, så behandling eller bekæmpelse kan komme bedst muligt i gang. Herudover udfører vi blandt andet kommerciel diagnostik, udvikler vacciner, forsker i sygdomsmekanismer og uddanner universitetsstuderende. Vi er akkrediterede i henhold til ISO 17025 og 17043. 

Vi søger 1 laborantpraktikant til Sektion for Fiske- og skaldyrssygdomme på DTU Aqua.

 Jobbet 

Laborantpraktikanten vil i løbet af praktikperioden rotere mellem vores arbejdsområder i Sektionen og vil aktivt indgå i både den daglige diagnostik og i den eksperimentelle forskning. Praktikanten vil derfor blive oplært i håndtering, pasning og opformering af fiskecellekulturer, virologisk og bakteriologisk diagnostik på basis af cellekulturer og immunokemiske metoder som ELISA og IFAT samt molekylærbiologiske metoder som f.eks. konventionel PCR, qPCR og sekvensering. 

Vores forventninger til dig 

  • Du forventer at bestå eller har bestået den teoretiske del af laborantuddannelsen. 
  • Du er omhyggelig, engageret og har et godt humør. 
  • Du er omstillingsparat, udadvendt og imødekommende.
  • Du kan lide både at arbejde selvstændigt og i teams. 
  • Du skal have mod på at tale og skrive på engelsk. 

Vi tilbyder 

Du bliver en del af et spændende og udfordrende universitetsmiljø med gode og engagerede kollegaer. I øjeblikket er vi ca. 16 akademiker og 8 laboranter. Du vil opleve en stor variation i arbejdsopgaverne. Du vil få frihed under ansvar, fleksible arbejdstider (flex-aftale) m.m. 

Du vil få en god, solid og bred teknisk uddannelse som laborant, hvor arbejde under akkrediterede forhold er en del af dagligdagen.

Læs mere om instituttet på hjemmesiden http://www.aqua.dtu.dk/ 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK/Stat) indgået med Finansministeriet. 

Ansættelsen er for et år med start den 1. februar 2023. Arbejdsstedet er DTU Aqua, Sektion for fiske- og skaldyrssygdomme, Kemitorvet, byg 202, 2800 Kgs. Lyngby. 

Ansøgning og kontakt 

Vi skal modtage din ansøgning senest den 5. oktober 2022. Åbn linket "Ansøg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, eksamensbeviser og C.V. 

Har du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte seniorrådgiver Tine Moesgaard Iburg på 93 51 14 61

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Kemitorvet, Bygning 202
2800 Kgs. Lyngby 

Praktisk

Ansøgningsfrist: 5. oktober 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Seniorrådgiver Tine Moesgaard 
tlf: 93 51 14 61.

Teknologi for mennesker

DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar vision om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den vision lever den dag i dag. DTU har 12.900 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

Mere fra DTU

Kom tættere på virksomheden


VI SER FREM TIL AT MODTAGE DIN ANSØGNING!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Er du vild med kundekontakt og har du en god fornemmelse for tal?

Så bliv en del af vores ChangeMaker program, der sætter dig og dit potentiale i spil. Send din ansøgning til 2023 holdet allerede i dag!

Læs mere

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere