Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøg nu

Bliv mekanikerlærling hos SCANIA


DRØMMER DU OM AT BLIVER LASTBILMEKANIKER? VI SØGER LIGE NU EN MEKANIKERLÆRLING TIL VORES AFDELING I HERNING MED PRAKTIKSTART LIGE EFTER NYTÅR

Drømmer du om at bliver lastbilmekaniker? Vi søger lige nu en mekanikerlærling til vores afdeling i Herning med praktikstart straks efter nytår, eller senest 1. februar 2023. Som mekanikerlærling hos Scania får du en af de mest anerkendte uddannelser i branchen, og dine fremtidige karrieremuligheder er mange. Under den 3½ år lange uddannelse vil du både få praktisk erfaring i din afdeling og teoretisk undervisning på skoleophold.

Som lastbilmekanikerlærling hos os vil du få et stort kendskab til teknologien, der ligger til grund for reperation af moderne køretøjer. Du vil være med under hele reperationsprocessen – fra fejlfinding til reperation, testkørsel og klarmelding. Du kommer til at arbejde med avancerede IT-værktøjer, der hjælper dig med at justere køretøjets komponenter til perfektion.

Scania er midt i en spændende udvikling hvad angår digital transformation, og vi tilstræber at gå forrest i skiftet mod et bæredygtigt transportsystem.

Et af Scanias fokusområder er at bidrage til en bæredygtig fremtid, med en mobilitet der er bedre for både erhvervsliv, samfund og miljø, og du kan komme med på rejsen sammen med os. Med vores 16 værksteder og mere end 600 ansatte i Danmark, har Scania igangsat en række initiativer, der skal sikre, at vi som virksomhed kan halvere vores CO2-aftryk allerede i 2025. Vores fokus er blandt andet rettet mod fossilfri el, LED-belysning og CO2-neutral opvarmning.

Om dig

  • Du er interesseret i lastbiler og brænder for mekanik
  • Du er bekendt med IT-systemer, eller har viljen til at lære
  • Du har bestået (eller forventer at bestå) lastbilmekaniker-grundforløbet GF1 + GF2
  • Du er ansvarlig, engageret og kan arbejde selvstændigt, hvis det er påkrævet
  • Du er positiv, har et godt humør og er god til at arbejde sammen med andre

Hvad tilbyder Scania

  • En anerkendt lærlingeuddannelse hos en af markedets bedste leverandører af lastbiler og busser, hvor du fra start er med i hele processen på værkstedet
  • Et uformelt og åbent arbejdsmiljø med plads til alle
  • Fokus på vores medarbejderes sikkerhed og sundhed
  • Oplæring fra vores bedste mekanikere
  • Du får kørekort til lastbil

Vil du søge hos os?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, eller hvordan det er at være lærling hos Scania i Herning, er du velkommen til at ringe til Afdelingschef Flemming Frost på T: 91344926.

Send din ansøgning hurtigst muligtvia "ansøg nu" knappen - vi afslutter rekrutteringen så snart vi har fundet den rette til jobbet – er det dig?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Scania Danmark A/S
Mads Eg Damgaards Vej 56
7400 Herning

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 2. januar 2023

Kontakt

Afdelingschef, Flemming Frost
tlf.: 91 34 49 26.

Vores kerneværdier

Vores succes bygger på vores kerneværdier - kunden i centrum, respekt for den enkelte, eliminering af spild, dedikerede medarbejdere, team spirit og integritet. Kerneværdierne indgår i vores rejse mod en mere bæredygtig fremtid samt cementerer vores position i Traton Group. Disse værdier vil fortsat indgå i den måde, vi driver vores forretning baseret på en global førerposition inden for bæredygtig transport.

Mere fra Scania Danmark A/S 

Kom tættere på virksomheden


Vi glæder os til at modtage din ansøgning

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere