FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Engageret og selvstændig kontorelev til projektsupport i Vejdirektoratet


Er du nysgerrig på at lære nyt og ønsker du en kontoruddannelse inden for offentlig administration med fokus på projektsupport?

Vil du være en del af et ambitiøst team og indgå i vores elevnetværk, hvor der er fællesskab, faglig sparring og god trivsel? Så er det lige dig, vi søger.

Hos os arbejder du projektorienteret med opgaver, der skaber værdi i danskernes hverdag, og Vejdirektoratet er et sted med mange berøringsflader både til trafikanter, borgere, samarbejdspartnere og den politiske verden.

”Vejdirektoratet går en spændende tid i møde. Mange anlægsopgaver startes i nær fremtid og varetagelse af driftsopgaver går derudaf. Du vil få en stor rolle i at supportere dine mange kollegaer, således at vi kommer i mål med opgaverne. Vi ser frem til at møde dig,” fortæller afdelingsleder Kalle Stærk.

Interesse for digitale processer og projektsupport

Du vil i din elevtid komme rundt i forskellige afdelinger under området for Trafikafvikling og Entreprisestyring. Her vil du få til opgave at supportere projektgrupper, som etablerer rundkørsler, veje og broer mm. For at sikre en rød tråd i din elevtid vil du fast blive tilknyttet afdelingen Anlæg og Drift Vest under hele forløbet.

Dit uddannelsesforløb vil blive tilrettelagt, så du får mulighed for at løse opgaver i hele et projekts levetid.

Nedenfor er et uddrag af opgaver, du vil blive oplært i og kan få ansvar for:

  • Anvendelse af værktøj for Informations- og kommunikationsteknologi (IKT)
  • Databehandling og analyse indenfor bl.a. ulykkesregistrering og arbejdsmiljøområdet
  • Dokumentstyring, udarbejdelse og opdatering af paradigmer i vores kvalitetsledelsessystem
  • Sagsbehandling og journalisering
  • Økonomiopfølgning i drifts- og anlægsprojekter
  • Mødeplanlægning
  • Procesbeskrivelser
  • Fakturering

Du får en grundig introduktion til opgaverne og har hele tiden mulighed for at få sparring fra en af dine dygtige kolleger.

I forhold til din oplæring og det daglige arbejde er det vigtigt, at du kan samarbejde med kollegaer på

distancen, da meget af det daglige arbejde foregår via telefon, Teams eller mail. Vejdirektoratet har kontorer flere steder i landet.

Lidt om dig

Vi ser gerne, at:

  • du har bestået grundforløbet og er interesseret i en elevplads med mange forskellige opgaver
  • du har flair for at bruge digitale værktøjer og kender til f.eks. Office-pakken
  • du trives med at have kontakt til mange mennesker hver dag, og du er ikke bange for at tage fat og give en hjælpende hånd, hvor der er behov for det
  • du arbejder struktureret og er omhyggelig med dit arbejde, og du sætter en ære i at få ting gjort færdige til den aftalte tid
  • du er god til at formulere dig på skrift og i tale, og du har styr på dansk retskrivning
  • du er positiv og proaktiv, og du er ikke bange for at prøve kræfter med nye opgaver under kyndig vejledning og instruktion fra dine kollegaer

Send en motiveret ansøgning til os, hvis du inden den 15. december 2023 har afsluttet:

  • EUX
  • EUS
  • HHX

Er du over 25 år og har taget et kompetencegivende forløb, skal vi bede dig om at sende din realkompetencevurdering (RKV) med.

Om os

Du bliver tilknyttet Vejdirektoratets område Trafikafvikling og Entreprisestyring, hvor vi arbejder med alle elementer af vejens opbygning og tilblivelse i forhold til både anlæg af nye veje og broer og vedligehold af eksisterende.

Vi er ca. 120 engagerede medarbejdere, der er tilknyttet forskellige afdelinger med forskelligt fagligt ansvar og uddannelse. Vi arbejder sammen på kryds og tværs af hinandens fagligheder og kompetencer.

Vi trives i en uformel atmosfære, hvor vi godt kan have det sjovt, mens vi udfører professionelt arbejde.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn er i henhold til gældende overenskomst både under praktikken og skoleophold.

Ansættelsesperioden er i udgangspunkt 2 år (afhængig af f.eks. realkompetencevurdering).

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. februar 2023 eller snarest herefter.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Hvis du vil vide mere om stillingen…

… er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Kalle Stærk på 7244 2243 eller på kaks@vd.dk.

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest søndag den 11. december. Vi forventer at afholde samtaler den 1. december og 2. december.

Søg stillingen ved at trykke på knappen ”ansøg nu” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, RKV, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Vejdirektoratet
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg

Praktisk

Ansøgningsfrist: 11. december 2022
Tiltrædelse: 1. februar 2023

Kontakt

Afdelingsleder, Kalle Stærk
tlf.: 72 44 22 43 / 23 31 12 02
kaks@vd.dk



.

Om Vejdirektoratet

I Vejdirektoratet skaber vi sammenhæng for de mange trafikanter, der hver dag benytter de danske statsveje. Det gør vi ved at udvikle, planlægge og anlægge infrastrukturen, så du kan møde på arbejde til tiden, få friske varer hver dag og rejse på tværs af landet, når du har brug for det.

Vi udvikler Danmarks infrastruktur og binder landet sammen. Det kræver løsninger, der balancerer mobilitet, miljø og trafiksikkerhed. Vores mange fagligheder bidrager til et bæredygtigt samfund og et klima i balance. Ambitionen og kvaliteten er på plads, uanset om vi arbejder med mobilitet, buede broer, biodiversitet, klimavenlig asfalt eller på nogle af Danmarks største anlægsprojekter.

I Vejdirektoratet kommer du sikkert på vej. Så hvor vil du gerne hen?


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®