Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøg nu

Start en IT-karriere som IT supporter elev ved Fertin Pharma 


Brænder du for at yde en proffessionel brugersupport til dine kollegaer? Og ønsker du samtidig at deltage i tværfaglige projekter og komplekse løsninger? Så er det måske dig vi søger. 

Som elev i Fertin Pharma vil du blive udfordret og løbende udvikle dine kompetencer. Det sker gennem læring, faglig sparring med kompetente kolleger og stadig flere ansvarsområder. 

IT Supporter uddannelsen er en 3-årig uddannelse. Uddannelsen veksler mellem praktik i virksomheden og tilrettelagte skoleophold af varierende længde. Du får elevløn under hele uddannelsen efter endt grundforløb.

IT-support med stort kundefokus 

Du skal være god til at samarbejde, da din hverdag især vil bestå af kontakt med dine kollegaer i Fertin og leverandører, der alle forventer den bedste mulige IT-support og samarbejde. Du er klar på en arbejdsdag med udfordringer og trives i et travlt og energisk miljø, hvor du får det ansvar, du kan bære, men stadig er en del af et team der altid vil være med til at støtte, guide og hjælpe dig. 

Du skal arbejde med support og skal derfor have flair for at samarbejde med mennesker og teknik. Du skal være indstillet på personlig og faglig udvikling igennem hele uddannelsesforløbet. Vores platform er opbygget på HPE, HP og Cisco hardware, primært VMware og Microsoft Backoffice software og meget store dele branchespecifik software. 

IT-afdelingen består af 22 medarbejdere, og du vil indgå i IT Services & support gruppen som tæller 11 medarbejdere, og 2 øvrige elever. Du bliver en del af et effektivt team, og det er derfor afgørende, at du som person udfordrer dig selv - søger den bedste og simpleste løsning - for at levere det bedst mulige resultat! 

Som person er du serviceminded, kunde- og løsningsorienteret, indlæringsparat, en team-player og arbejder meget struktureret. 

Skulle du deslige have bestået en HG, EUX, HHX, HTX eller anden ungdomsuddannelse, er det kun en fordel! 

Vi tilbyder: 

  • En spændende elevtid i en moderne og vækstorienteret virksomhed 
  • Sparring med kompetente kolleger og masser af faglige udfordringer 
  • Deltagelse i Fertin Pharmas elevklub, hvor du netværker og deler viden med de øvrige elever i virksomheden 
  • Medlemskab i virksomhedens velfungerende personaleforening 
  • Fleksibelt starttidspunkt, men gerne i perioden januar - februar 2023. 

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, og har du endvidere: 

  • Bestået (eller er ved at gennemføre) grundforløbet til IT Supporter 

  • Evnen til at kommunikere flydende på dansk og engelsk i skrift og tale 

Så send os din ansøgning med det samme via 'ansøg nu' knappen. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Lars Gynther Eriksen på LAER@fertin.com. Samtaler afholdes løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Fertin Pharma A/S
Dandyvej 19
7100 Vejle

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Januar - Februar 2023

Kontakt

Lars Gynther Eriksen 
LAER@fertin.com.

Fertin Pharma A/S

Fertin is a Danish contract development and manufacturing organization (CDMO) specializing in innovative intra-oral dosage formats (e.g. chewing gum, chewable tablets, among others) with nutraceutical and pharmaceutical ingredients. We provide patients and consumers with convenient, pleasurable and efficient delivery formats, based our know-how, technological capabilities and consumer insight. Our development and manufacturing facilities in Denmark, Canada and India, are equipped with state-of-the-art technology where all our professionals perform their tasks with safety as their priority. Fertin is a private equity and family owned company based in Vejle, Denmark. Fertin has shown continuous growth over many years reaching sales upwards of US$127,4 million in 2019 and has more than 700 employees.

For more information visit www.fertin.com.


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere