FREJA baner vejen! Vil du med på holdet?

Bliv speditørelev hos FREJA og få branchens bedste og dygtigste kolleger samt en hverdag med højt til loftet og masser af ansvar.

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Elev i Ahlsell

Investér i din karriere og bliv elev. Hos Ahlsell får du en eksklusiv elevuddannelse med fri i weekenderne og masser af sammenhold.

Bliv elev i Lidl

Er du på udkig efter en elevplads, hvor du får de bedste kollegaer, et godt oplæringsforløb og 1.000 kr. ekstra hver måned?

Ansøgningsfristen er udløbet

Start en IT-karriere som IT supporter elev ved Fertin Pharma 


Brænder du for at yde en proffessionel brugersupport til dine kollegaer? Og ønsker du samtidig at deltage i tværfaglige projekter og komplekse løsninger? Så er det måske dig vi søger. 

Som elev i Fertin Pharma vil du blive udfordret og løbende udvikle dine kompetencer. Det sker gennem læring, faglig sparring med kompetente kolleger og stadig flere ansvarsområder. 

IT Supporter uddannelsen er en 3-årig uddannelse. Uddannelsen veksler mellem praktik i virksomheden og tilrettelagte skoleophold af varierende længde. Du får elevløn under hele uddannelsen efter endt grundforløb.

IT-support med stort kundefokus 

Du skal være god til at samarbejde, da din hverdag især vil bestå af kontakt med dine kollegaer i Fertin og leverandører, der alle forventer den bedste mulige IT-support og samarbejde. Du er klar på en arbejdsdag med udfordringer og trives i et travlt og energisk miljø, hvor du får det ansvar, du kan bære, men stadig er en del af et team der altid vil være med til at støtte, guide og hjælpe dig. 

Du skal arbejde med support og skal derfor have flair for at samarbejde med mennesker og teknik. Du skal være indstillet på personlig og faglig udvikling igennem hele uddannelsesforløbet. Vores platform er opbygget på HPE, HP og Cisco hardware, primært VMware og Microsoft Backoffice software og meget store dele branchespecifik software. 

IT-afdelingen består af 22 medarbejdere, og du vil indgå i IT Services & support gruppen som tæller 11 medarbejdere, og 2 øvrige elever. Du bliver en del af et effektivt team, og det er derfor afgørende, at du som person udfordrer dig selv - søger den bedste og simpleste løsning - for at levere det bedst mulige resultat! 

Som person er du serviceminded, kunde- og løsningsorienteret, indlæringsparat, en team-player og arbejder meget struktureret. 

Skulle du deslige have bestået en HG, EUX, HHX, HTX eller anden ungdomsuddannelse, er det kun en fordel! 

Vi tilbyder: 

  • En spændende elevtid i en moderne og vækstorienteret virksomhed 
  • Sparring med kompetente kolleger og masser af faglige udfordringer 
  • Deltagelse i Fertin Pharmas elevklub, hvor du netværker og deler viden med de øvrige elever i virksomheden 
  • Medlemskab i virksomhedens velfungerende personaleforening 
  • Fleksibelt starttidspunkt, men gerne i perioden januar - februar 2023. 

Kan du se dig selv i ovenstående beskrivelse, og har du endvidere: 

  • Bestået (eller er ved at gennemføre) grundforløbet til IT Supporter 

  • Evnen til at kommunikere flydende på dansk og engelsk i skrift og tale 

Så send os din ansøgning med det samme via 'ansøg nu' knappen. 

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Lars Gynther Eriksen på LAER@fertin.com. Samtaler afholdes løbende.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Fertin Pharma A/S
Dandyvej 19
7100 Vejle

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: Januar - Februar 2023

Kontakt

Lars Gynther Eriksen 
LAER@fertin.com



.

Fertin Pharma A/S

Fertin is a Danish contract development and manufacturing organization (CDMO) specializing in innovative intra-oral dosage formats (e.g. chewing gum, chewable tablets, among others) with nutraceutical and pharmaceutical ingredients. We provide patients and consumers with convenient, pleasurable and efficient delivery formats, based our know-how, technological capabilities and consumer insight. Our development and manufacturing facilities in Denmark, Canada and India, are equipped with state-of-the-art technology where all our professionals perform their tasks with safety as their priority. Fertin is a private equity and family owned company based in Vejle, Denmark. Fertin has shown continuous growth over many years reaching sales upwards of US$127,4 million in 2019 and has more than 700 employees.

For more information visit www.fertin.com.


Kom tættere på os!

() På lager
  Gem til senere

Manager Trainees

Sæt gang i din lederkarriere i Matas

Vores Manager Trainee-uddannelse er et særligt spor til dig, der vil gå ledervejen. Så udover at følge den klassiske elevuddannelse, får du den teori og vejledning, der skal til, så du efter de 2 år kan blive en del af lederteamet i en butik.

Shippingelever

Shippingelever søges til SDK

Vi søger talenter til vores lokationer i Aalborg, Fredericia og Køge – og derfor har vi brug for dig! Hos SDK er vi en del af det blå Danmark, og hele verden er vores legeplads, så har du mod på at få udvidet din horisont, så er det nu, du skal slå til!

Revisortrainees & Graduates

Kickstart din karriere hos EY

Er du vild med tal? Drømmer du om en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning?
Så JOIN EY! Og lad vores revisortrainee-uddannelse skyde dine ambitioner i gang i det tempo, der passer DIG.

elever

GRIB CHANCEN - Matas søger elever

Elsker du at give den gode kundeservice? Leder du efter muligheden for at dyrke din interesse for skønhed og velvære? Som elev i Matas får du viden om beauty, helse, kundebetjening, salgsteknikker og meget mere!

Følg ELEVPORTALEN.DK

RSS FeedPersondatapolitikHandelsbetingelser

© 2024 IKKE AKTIVERET LICENS — Designed by DAN®