Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøg nu

Revisortrainee 2023 

Bliv revisortrainee hos BDO


Få klik fra at starte din karriere hos BDO - Bliv trainee med opstart 1. september 2023!

Du træder ind ad døren til dit lokale BDO-kontor. Med en kop dejlig varm latte i hånden, bevæger du dig hen mod din plads, mens du glad hilser godmorgen til dine kollegaer. Den ene dag sidder du med opgaver inden for revision og regnskab, den næste prøver du kræfter med rådgivning. På vej på velfortjent weekend tikker det næste sociale arrangement ind – skal du med? 

Den klassiske jobbeskrivelse og ønskeliste… … 

har vi ikke hos BDO. Vi kunne da godt komme med 8 punkter under faglige- og personlige kompetencer, som du SKAL opfylde, men vores ønsker til dig kan beskrives kort. At være BDO’er indebærer at have en naturlig interesse i at hjælpe andre – både dine kolleger og dine kunder. Du kan derfor lide at arbejde med mennesker, er god til at skabe kontakt og vigtigst af alt, så har du en lyst til at lære og udvikle dig. 

Som BDO-trainee og fremtidens rådgiver skal du naturligvis også være interesseret i tal, da det er det vi er mestre i. Du skal derfor have afsluttet din uddannelse på enten erhvervsskolerne, erhvervsakademierne, på universitetet, eller også forventer du at afslutte i 2023. 

Bliver du en af vores nye trainees, kan du glæde dig til at blive en del af en organisation, der investerer meget i dit uddannelses-og udviklingsforløb. Sideløbende med dit daglige arbejde følger du vores 2-årige interne traineeuddannelse, hvor du fra begyndelsen bliver tilknyttet en mentor, som sikrer, at du får en god introduktion til opgaverne, og som hjælper dig med det faglige og med at få en god start på din nye hverdag som trainee. Du bliver en del af et ungt arbejdsmiljø, hvor vi har det godt socialt netværk på kontoret. Vi laver mange sociale arrangementer udenfor arbejdet, alt lige fra padelturneringer til biografturer. Vi ansætter over 100 trainees om året, så du får stærke venskaber på tværs af forretningen. 

Dine muligheder som trainee 

Hos BDO har du mulighed for at blive trainee mange steder rundtomkring i Danmark. Som trainee i BDO, kan du i vores forretningsområde revision vælge at gå tre veje; Revisortrainee af små og mellemstore virksomheder, revision af store organisationer eller business & outsourcing-trainee. Fælles for vores traineeuddannelser er det tætte samspil i kundeteamet og vigtigst af alt med kunden i centrum. Det der kendetegner snitfladerne er arbejdet i det daglige. 

Rådgivning og revision af virksomheder:

Din dagligdag vil bestå af varierende kundeopgaver. Du vil stifte bekendtskab med opgaver inden for alt fra rådgivning, revision og regnskab til skat og moms. Du får fra start af praktisk, hands-on erfaring og en stor kontaktflade til forskelligartede kunde- og virksomhedstyper. Det vil give dig en stor indsigt i og forståelse for det danske erhvervsliv. Læs mere her.

Ledige lokationer: Aarhus, Silkeborg, Viborg, Skive, Nykøbing Mors, Herning, Randers, Aalborg, Aabybro, Brønderslev, Frederikshavn, Hirtshals, Hjørring, Hobro, Skagen, Sæby, Odense, Svendborg, Middelfart, Faaborg, Vejle, Kolding, Haderslev, Esbjerg, Ølgod, København, Roskilde eller Kalundborg. 

Revision af store organisationer:

Din dagligdag vil primært bestå i revision af store komplekse organisationer, samt en række særlige revisioner. De komplekse opgaver stiller derfor krav til dine analytiske evner, samarbejdsevner og evnen til at formulere dig i skrift og i tale. Et naturligt element af revision er den løbende rådgivning til vores kunder, et område du hurtigt vil få brug for at mestre. Arbejdet vil give dig stor indsigt hvorledes store organisationer er opbygget og hvorledes vi som revisorer kan hjælpe og assistere disse kunder. Læs mere her

Ledige lokationer: Aarhus, Kolding og Roskilde. 

Digital bogføring, løn og controlling:

En business & outsourcing trainee vil ofte være i kontakt med kunden i form af løbende digital bogføring, lønadministration, rapportering, rådgivning og momsindberetning –opgaver, som foregår i løbet af året. En business & outsourcing trainee laver det forudgående arbejde i løbet af året, som revisoren overtager ifm. årsafslutning, årsregnskaber, skat og dertilhørende rådgivning. Derudover er der mange andre snitflader, ad hoc-opgaver m.m. Læs mere her

Ledige lokationer: Hjørring, Sæby, Silkeborg, Aarhus, Herning, Randers, Vejle, Kolding, Odense, Haderslev, Esbjerg, Roskilde, Kalundborg og København. 

Uanset hvilken af de tre områder du har størst interesse indenfor, udvikler dine arbejdsopgaver sig løbende i takt med, at dine erfaringer og kompetencer vokser, og du vil hurtigt få ansvar for dine egne opgaver. Arbejdsopgaverne løses ofte i teams, hvor du i samarbejde med dine kolleger – såvel lokale som nationale - arbejder med de opgaver, som skal løses for kunden. 

Mød Laura, førsteårs-trainee fra Havneholmen:

”Jeg elsker at man gennem interne kurser og hjælp fra mine dygtige kolleger og mentor, hele tiden lærer noget nyt som kan bruges i mit daglige arbejde. Forleden var afdelingen ude og spise og derefter i Escape Room, og det var bare et af mange arrangementer. Vi mødes både i de enkelte afdelinger, men også på tværs af hele huset – det giver et rigtig fedt sammenhold.” 

Udover dit netværk på det lokale kontor, møder du også jævnligt dine traineekolleger i forbindelse med interne kurser og sociale arrangementer. Her udvikler du dit netværk og kommer til at dække hele landet, da vi har trainees på kontorer i hele Danmark. 

Du står sikkert overfor et stort valg, som også kan være forbundet med en svær beslutning. Mød her vores CEO, Stig, der deler sine tanker omkring karrierevejen som trainee, og de mange muligheder den åbner op for på sigt.

Kort om BDO – resten skal opleves 

BDO har 31 kontorsteder fordelt over hele Danmark og mere end 1.400 medarbejdere, der til sammen udgør et stort fagligt netværk af specialkompetencer. BDO’s internationale netværk tæller mere end 164 lande og knap 100.000 ansatte på verdensplan. Ønsker du at læse mere om BDO? Læs mere her

Er du vores nye kollega? Send os allerede i dag din videoansøgning. 

Gå ind på bdo.dk/trainee og læs meget mere om, hvad traineejobbet og uddannelsen går ud på. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Karina Schulz på KARSC@BDO.DK eller 3042 55 98.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

BDO
Aarhus, Frederikshavn, Faaborg, Haderslev, Herning, Hirtshals, Hjørring, Hobro, Kalundborg, Kolding, København, Middelfart, Nykøbing Mors, Odense, Roskilde, Silkeborg, Skive, Svendborg, Sæby, Vejle, Viborg, Ølgod

Praktisk

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt
Tiltrædelse: 1. september 2023

Information

www.bdo.dk/da-dk/om-bdo.

Start din karriere i BDO

Som revisortrainee hos BDO tager du dine første skridt mod en karriere inden for revision, regnskab og rådgivning. I fællesskab styrker vi dit talent og sørger for, at dine kompetencer vokser.

Du kan have afsluttet en gymnasial uddannelse, en uddannelse fra et af erhvervsakademierne eller fra universitetet, eller også forventer du at afslutte med et godt resultat i 2022. Uanset hvilken af disse uddannelser du kommer fra, kan du blive en del af de cirka 65 revisortrainees, vi ansætter hvert år.

Læs mere her.

Mere fra BDO

Kom tættere på os :)

Young Career Profile

Mød os på young-career.dk og læs meget mere om BDO

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere