Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC

Ansøg nu

Kontorelev til Europas Største Kontorartikelleverandør


Vil du med på en elevrejse sammen med andre dygtige elever, hvor du får et velstruktureret forløb, som du kan være med til at forme? 

Og vil du hurtigt opbygge et netværk i en større organisation, som ikke er bange for at give dig dine egne projekter? 

Lær at mestre marketing

På dette forløb bliver du en del af både Product Marketing og Customer Experience, hvor du får stor indsigt i det arbejde og den administration, som ligger bag marketingaktiviteterne i Lyreco.
Du får også indsigt i sammenhængen og samarbejdet mellem forretningens afdelinger og funktioner, som alt sammen er med til at drive en topmoderne handelsorganisation som Lyreco frem. 

Du bruger 1 år i Product Marketing, hvor du får erfaring med Lyrecos produktsortiment, og hvordan vi skaber synlighed omkring vores produkter. Her vil du bl.a. prøve at: 

  • håndtere produktforespørgsler 
  • supportere på faste produktkategorier med reference til en product manager assistent 
  • arbejde med kampagner på produktniveau
Du bruger 1 år i Customer Experience, hvor du får erfaring med en lang række digitale discipliner inden for marketing, som alt sammen har det til fælles, at det skal øge salget. Her vil du bl.a. prøve at: 

  • opdatere og udskifte digitale bannere, produkter og artikler på tværs af platforme 
  • supportere i arbejdet med sociale medier 
  • vedligeholde og indkøbe merchandise-artikler til brug i kommercielle sammenhænge 

"Det har været ekstremt lærerigt at få tildelt så mange ansvarsområder fra dag 1 og få lov til at være tovholder på flere forskellige projekter, samtidig med at jeg har kunnet udfolde mig kreativt." – Anders, elev i Marketing. 

Velkommen til Lyreco 

Hos Lyreco gør vi arbejdslivet og -dagen lettere for kunder overalt i verden. Vi tilbyder vores kunder mere end 10.000 forskellige produkter til alle typer af virksomheder og organisationer. I kulissen finder du en lynhurtig og yderst effektiv logistik, som gør os i stand til at rykke både helt små og kæmpestore leverancer fra dag til dag.

Læs meget mere om os på vores karriereside

Vi er i den grad også en social arbejdsplads. Du kan bl.a. glæde dig til vores årlige konference, hvor vi alle sammen mødes til et storslået arrangement, hvor vores leverandører udstiller og vi bl.a. kårer årets medarbejdere. Vi mødes også om DHL-stafetten, hvor der er plads til alle, ligegyldigt om man foretrækker at løbe, gå eller heppe på sidelinjen. 

 ”Vi glæder os altid til at byde nye elever velkommen, fordi de kommer med ny energi og et friskt syn på processer og opgaver, som er sundt for forretningen.” – Line Laursen, elevansvarlig i Customer Experience.

Vær med til at bygge en grønnere fremtid 

Som verdens tredjestørste leverandør af produkter og ydelser til arbejdspladsen, tager vi vores ansvar alvorligt. Ønsket om en grønnere fremtid er en essentiel del af Lyrecos forretning, og vi arbejder løbende på at bevæge os i en mere bæredygtig retning. 

Miljømærkede produkter: 

Vi har sat os et ambitiøst mål om, at mindst 50 % af de lagerførte produkter, vi sælger, skal være miljømærkede i 2023. 

Mindre affald: 

På 3 år har vi nedbragt vores samlede affaldsmængde med 33 %, hvilket svarer til, at affaldsmængden er nedbragt med en tredjedel. 

CO2-reduktion: 

Vi prioriterer at reducere CO2-udledningen på tværs af hele værdikæden fra leverandører til kunder for at mindske vores miljøpåvirkning i overensstemmelse med Paris-aftalen inden 2026. 

Læs mere om de forskellige måder, vi arbejder for en bedre fremtid.

Har du det, der skal til? 

  • Du har bestået eller forventer at bestå HHX, HG2, HGS eller EUD-5/10
  • Du er klar på at kaste dig ud i nye opgaver og udfordre måden, vi gør tingene på

Vil du høre mere om hverdagen som elev eller have flere gode grunde, til at du skal søge hos os, så er du velkommen til at ringe til Talent Acquisition Specialist Nigheena Corap på tlf 23 33 10 02

Søg elevpladsen via 'ansøg nu' knappen senest d. 8.december 2022. 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

Lyreco Danmark A/S
Lykkegårdsvej 10
4000 Roskilde

Praktisk

Ansøgningsfrist: 8. december 2022
Tiltrædelse: Hurtigst muligt 

Kontakt

Talent Acquisition Specialist, Nigheena Corap 
tlf.: 23 33 10 02.

Mere fra Lyreco

At Lyreco we all share a common goal to strive for passion, excellence, respect and agility. We are proud to be the European leader and the third largest distributor of workplace products and services in the world We are committed to the development of our employees and we aim to achieve that by creating a culture that inspires and empowers. Are you seeking a new challenge? This offer might be for you!


Kom tættere på os!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere