Bliv revisortrainee i KPMG 

Grib chancen nu og bliv revisortrainee hos KPMG. Du får en spændende, udfordrende og ikke mindst lærerig start på din karriere.

Læs mere // Ansøg
top

Annonce

Bliv revisortrainee  

- hos Christensen Kjærulff 

Drømmer du om en karriere som revisor med spændende arbejdsopgaver og skarpe kollegaer i et professionelt arbejdsmiljø? Så bliv en del af vores kontor i hjertet af København!

Annonce

Bliv revisor
- Start din karriere som Trustbuilder hos PwC


Kopier e-mail adressen
Ansøg nu

Bliv handelselev hos GN belysning


Vi søger med lys og lygte efter en nysgerrig handelselev med masser af gåpåmod, som synes det vil være spændende at arbejde med handel/salg – både on- og offline

Lys er vigtigt for menneskers trivsel og energimæssigt skal vi sikre minimalt forbrug af ressourcer – det er det, vi hos GN belysning arbejder med dagligt. Vi har primært fokus på belysning især LED’s mange muligheder. Du vil blive del af holdet i en mindre handelsvirksomhed, hvor dine kolleger er klar til at give dig viden, erfaring og ansvar.

En elevplads hos os giver dig et solidt fundament for din fremtidige karriere og åbner op for mange stillinger inden for handel og kontor.

Højt tempo og stort ansvar i hverdagen

Som elev kan du se frem til en hverdag med fart på. Du tager imod bestillinger over telefonen, snakker med leverandører om indkøb, varemodtagelse, lagerekspedition, besøger kunder sammen med konsulenterne, vedligeholder/udvikler ERP, PIM og website og meget mere.

Vi er en mindre virksomhed, hvor du helt naturligt får et bredt indblik i alle vores processer. Du får ansvar og oplever hurtigt, at hverdagen ikke altid forløber som planlagt, men det er kun med til at give adspredelse og erfaring. Mange elever ender endda med deres eget ansvarsområde.

Lær alt, hvad vi ved, om at drive en forretning

Din 2-årige elevuddannelse veksler mellem arbejde i virksomheden i Herning og skoleforløb på Mommark på Als, Skoleforløbet er specifikt udviklet af el-branchen i Danmark, og strækker sig over 6x1 uge samt evt. valgfag som kan være 2 uger.

Undervejs lærer du om alt fra personligt salg, kundebetjening og kundeadfærd til indkøb, digital handel og logistik.

Du skal have vilje, gåpåmod og initiativ

Du behøver ikke på forhånd at vide noget særligt om belysning. Alt det skal vi nok lære dig. Det vigtigste er, at du er nysgerrig og villig til at lære. Det vil være super, hvis du synes at teknik er sjovt.

Du skal naturligvis også have bestået EUD/EUX/HHX med handel/detail, så kan du starte direkte som elev. Har du STX, HF eller HTX skal du gennemføre et EUS grundforløb (5 uger), før du kan starte som elev.

Så søg din elevplads hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og afslutter rekrutteringen, når den rigtige elev er fundet. Send dit cv og din ansøgning til Erik Ebbe, indehaver på ee@gnbelysning.dk eller via 'ANSØG NU'knappen nedenfor.

Venligst henvis til elevportalen.dk ved ansøgning


Sted

GN Belysning A/S
Birkegaardsvej 4
7400 Herning

Praktisk

Ansøgningsfrist: hurtigst muligt
Tiltrædelse: hurtigst muligt

Kontakt

Erik Ebbe
ee@gnbelysning.dk.

Om GN Belysning

Vi er en 100% danskejet handelsvirksomhed med 15 medarbejdere, som er leverandør af el- og belysningsløsninger. Vi lagerfører mere nd 4000 varer på vores kontor og lager i Herning.

Mere fra GN Belysning

Kom tættere på os :)


elevportalen.dk anbefaler, at du sender din ansøgning allerede i dag!

  Gem til senere

Bliv shippingelev hos DFDS A/S

Bliv en del af et operationelt team der dækker 2 danske fragtruter imellem Danmark/England & Danmark/Litauen.

Indkøbselev i KYOCERA UNIMERCO?

Bliv elev, hvis du har købmandsskab i blodet og vil arbejde med indkøb i en virksomhed, hvor du kommer til at gøre en forskel fra dag ét! 

Banner annonce titel A

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel B

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere

Banner annonce titel C

Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s.

Læs mere